Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálta már valaki ezt a módszert? bekenni zsírral a belsőt? tapasztalat? http://youtu.be/n6roPN4QoAs
megent költeni kellet a rothadt négy télyre
rádobálom csak azt a qÚrwa lóvét
egy ezredesért vettem rálya...egy karórát...hogyha hajtunk képben legyek már mi mennyi ideig tart...
mikor jönnek a kollégák...
meg ha egycő netán még a büdösrothadt életbe elmék racelkodni...tudjam hoigy mien sűrűn és mennyit állok meg vakarni a tököm
na vége hogy irtatok...
it titokolvasnék reggel oszt semmi..
igy még titokolvasni is szar kibasztok a sok titoklyancsival

zsir..hát a job oldali az úly mert ott a tekercselés olyan randán tekerte fel a mester mintha a cica guritná fel azt a drótot a gombolyagra
de nem gond az a lényeg lyaú legyen...
mert a legjobb megoldás a forréásra a venti mi....
nem
viszont ha tekercseltérl volna rá mondjuk 10%többet akkora áramamod gerjedt wÓna hogy a feszültséget az egekbe szöktette vÓna
mert a feszültség az áramindukálásból adódik.. a motoroknál..
a mutyiban meg a feszültség a 2/3 dos királyságból adódik

déwed.. irlyámá valami lyaú motoros sztoryt mert különben átmék a ktm be titokolvasni.
thnx
asszem igen.
felrakok egy képet és itékjétek meg mennyire volt poros a pálya ha 2 nap alatt ennyire lett poros a légszüröm
Köszi a leírásokat , a lényeg, hogy meg van mi okozta a bajt
a stator 3 részből áll
egy a szikrát adó tekercs a fekete
egy a töltés adó (öninditásra aksi töltés) 20 - 55 watt max
egy a lámpát világitást tápláló ami 100 watt.
nekem az volt a gondom a töltés tekercs elemelegedése és kiégése elégette az a vezetéket ami elvolt rajta a töltés tekercsen vezetve és a szikra tekercs-böl jött . ezért a szikrm elment. Ha nincs rajta elvezetve hanem mellete akkor semmi nem történt volna.
a lényeg a következő.
letiltasz mindent mindehol s akkor csak a tüzhöz közel lévők (mutyi) tud cselekedni kis kapukon keresztül.
ilyen lett volna a sukoroi zsido hiszti....
illetve sok más hiszti amiről nem tudunk de megvalósult.
ilyen pl. a m.o. termál viz, gáz, és viz források ki aknázása amit nagyon durván védenek maguknak az a kis érdekkör.
sejtjük mi lehet a 2 venti meg fel kapcsolodhatott a lámpa az
mind összesen 2x20 watt meg 1x35 watt = 75 watt
a generator töltés része 20 watt nominált bir el illetve hosszu tavon,
röviden akkár 100 wattot is. vagyis nem lehet hosszan uzemeltetni tobb mint 55 wattot. ami lámpa meg a venti.
ezért ez elmelegedet, s át olvasztotta a szikrát adó tekercs vezetékét amiért a gép meg Álllt. Déwooooo.
Miért? Csak nem a szokásos, hogy olcsón felvásárolhassa az egészet valaki?
Suzuki meg megvehetné a 300 as 2T GASGAS blokkot és berakhatná az RM/RMX be, lenne 300 as 2T RMX
Érdekes, a 2T blokkon szinte alig változtatnak, a 4T blokkot meg 1:1 ben kukázták, s lecserélték YAMAHA-ra, amit engedett a yamaha?
Ki vett meg kit? Yamaha a GASGASt vagy a GASGAS a Yamahat?
Azt tudod már, h mitől égett le a régi?
Szerintem ez a legfontosabb, ha berakod az újat, s nem szűnik meg az bibi(esetleg extra terhelés), ami leégette az előzőt, szerintem ezt is elmelegíti, nem?
Jó reggelt!
Mi a helyzet? Lövik még a bakonyt?
a kérdés melyi kaz uj az 1 vagy a 2 kép ?
Nagy örömmel jelezem a hires "félősfajta" felhasználó használva van és nézi a fészet (faebook) vegyetek példát valami kedves névvel lehet használni a fészet.
S.K is ott van nem nyilatkozik de olvas titok olvas.
gyertek ti is nem berakni hanem ki venni kell adatokat.
Gondolom itt is van bár ilyen dolog kedvelő! Jó szórakozást!

http://www.youtube.com/watch?f...
kűűdöm
bakker...
ütős kis gép lehet
ha lesz yzf 450 es újfajta blokkos.. na az már nagyon..nagyon gáz gász lesz...
az úly bolkkos lyamahú a szivem tsütske.. és ha valami endúrófutómű váz tank kerék szóbal egy endúróba beépítve.. tuti ütős kártya lesz

manka.
esőt kűdd át mert itt meg akkora a por hogy már cementbánya fílingje van az erdőnek...

zsir fingom sincs hol van az arad előtt...mert amerre mi járunk.. ott tuti nix
na szép...én meg inkább a Hófehérkéhez hasonlítok
ma megyünk háznézőbe,Kordelba...az egy kis falu de annyira szép.5 km-re innen ahol most lakunk.majd beszámolok hogy mi volt de nagy a gyanúm hogy megint nem adják el külföldinek.de nem értem,nem mindegy a tulajnak hogy ki veszi meg?megkapja a pénzt aztán kész
Vik itt a vágyad gasgas-ban csak ez nem 350-es hanem 300-as 4t , Yamaha wr blokk Athena 300 hengerel.....
én inkább leesztergáltatom ingyé...
Dew ilyen köll...
itt meg süt a nap ezerrel, full szánsáj nyár... egy szál fűrdő gátyoban viribülök lassan olyan barna leszek mint egy cigo...
halihóóó
megvagyok még,nem kell örülni csak elfoglalt voltam
na ma ideért a tv szerelő.....pár hónapos hiperszuper jó drága tv-nk beszart...itt házhoz jönnek javítani.hozott a szerelő 2 panelt,mert hogy mindig az a baja.hát igaza is volt,újra műxik
5 perces meló votl

amúgy motorozás nem volt,az eső csak esik és esik
Szevasztok
Hol lehet venni (2006) EC 300-ashoz S3 Lendkerék súly-t.
Na és megéri-e?