megent költeni kellet a rothadt négy télyre
rádobálom csak azt a qÚrwa lóvét
egy ezredesért vettem rálya...egy karórát...hogyha hajtunk képben legyek már mi mennyi ideig tart...
mikor jönnek a kollégák...
meg ha egycő netán még a büdösrothadt életbe elmék racelkodni...tudjam hoigy mien sűrűn és mennyit állok meg vakarni a tököm
na vége hogy irtatok...
it titokolvasnék reggel oszt semmi..
igy még titokolvasni is szar kibasztok a sok titoklyancsival
zsir..hát a job oldali az úly mert ott a tekercselés olyan randán tekerte fel a mester mintha a cica guritná fel azt a drótot a gombolyagra
de nem gond az a lényeg lyaú legyen...
mert a legjobb megoldás a forréásra a venti mi....
nem
viszont ha tekercseltérl volna rá mondjuk 10%többet akkora áramamod gerjedt wÓna hogy a feszültséget az egekbe szöktette vÓna
mert a feszültség az áramindukálásból adódik.. a motoroknál..
a mutyiban meg a feszültség a 2/3 dos királyságból adódik
déwed.. irlyámá valami lyaú motoros sztoryt mert különben átmék a ktm be titokolvasni.
thnx
a stator 3 részből áll
egy a szikrát adó tekercs a fekete
egy a töltés adó (öninditásra aksi töltés) 20 - 55 watt max
egy a lámpát világitást tápláló ami 100 watt.
nekem az volt a gondom a töltés tekercs elemelegedése és kiégése elégette az a vezetéket ami elvolt rajta a töltés tekercsen vezetve és a szikra tekercs-böl jött . ezért a szikrm elment. Ha nincs rajta elvezetve hanem mellete akkor semmi nem történt volna.
a lényeg a következő.
letiltasz mindent mindehol s akkor csak a tüzhöz közel lévők (mutyi) tud cselekedni kis kapukon keresztül.
ilyen lett volna a sukoroi zsido hiszti....
illetve sok más hiszti amiről nem tudunk de megvalósult.
ilyen pl. a m.o. termál viz, gáz, és viz források ki aknázása amit nagyon durván védenek maguknak az a kis érdekkör.
sejtjük mi lehet a 2 venti meg fel kapcsolodhatott a lámpa az
mind összesen 2x20 watt meg 1x35 watt = 75 watt
a generator töltés része 20 watt nominált bir el illetve hosszu tavon,
röviden akkár 100 wattot is. vagyis nem lehet hosszan uzemeltetni tobb mint 55 wattot. ami lámpa meg a venti.
ezért ez elmelegedet, s át olvasztotta a szikrát adó tekercs vezetékét amiért a gép meg Álllt. Déwooooo.
Érdekes, a 2T blokkon szinte alig változtatnak, a 4T blokkot meg 1:1 ben kukázták, s lecserélték YAMAHA-ra, amit engedett a yamaha?
Ki vett meg kit? Yamaha a GASGASt vagy a GASGAS a Yamahat?
Azt tudod már, h mitől égett le a régi?
Szerintem ez a legfontosabb, ha berakod az újat, s nem szűnik meg az bibi(esetleg extra terhelés), ami leégette az előzőt, szerintem ezt is elmelegíti, nem?
Nagy örömmel jelezem a hires "félősfajta" felhasználó használva van és nézi a fészet (faebook) vegyetek példát valami kedves névvel lehet használni a fészet.
S.K is ott van nem nyilatkozik de olvas titok olvas.
gyertek ti is nem berakni hanem ki venni kell adatokat.
bakker...
ütős kis gép lehet
ha lesz yzf 450 es újfajta blokkos.. na az már nagyon..nagyon gáz gász lesz...
az úly bolkkos lyamahú a szivem tsütske.. és ha valami endúrófutómű váz tank kerék szóbal egy endúróba beépítve.. tuti ütős kártya lesz
manka.
esőt kűdd át mert itt meg akkora a por hogy már cementbánya fílingje van az erdőnek...
zsir fingom sincs hol van az arad előtt...mert amerre mi járunk.. ott tuti nix
na szép...én meg inkább a Hófehérkéhez hasonlítok
ma megyünk háznézőbe,Kordelba...az egy kis falu de annyira szép.5 km-re innen ahol most lakunk.majd beszámolok hogy mi volt de nagy a gyanúm hogy megint nem adják el külföldinek.de nem értem,nem mindegy a tulajnak hogy ki veszi meg?megkapja a pénzt aztán kész
halihóóó
megvagyok még,nem kell örülni csak elfoglalt voltam
na ma ideért a tv szerelő.....pár hónapos hiperszuper jó drága tv-nk beszart...itt házhoz jönnek javítani.hozott a szerelő 2 panelt,mert hogy mindig az a baja.hát igaza is volt,újra műxik
5 perces meló votl
rádobálom csak azt a qÚrwa lóvét
egy ezredesért vettem rálya...egy karórát...hogyha hajtunk képben legyek már mi mennyi ideig tart...
mikor jönnek a kollégák...
meg ha egycő netán még a büdösrothadt életbe elmék racelkodni...tudjam hoigy mien sűrűn és mennyit állok meg vakarni a tököm
it titokolvasnék reggel oszt semmi..
igy még titokolvasni is szar
zsir..hát a job oldali az úly mert ott a tekercselés olyan randán tekerte fel a mester
de nem gond az a lényeg lyaú legyen...
mert a legjobb megoldás a forréásra a venti mi....
nem
viszont ha tekercseltérl volna rá mondjuk 10%többet akkora áramamod gerjedt wÓna hogy a feszültséget az egekbe szöktette vÓna
mert a feszültség az áramindukálásból adódik.. a motoroknál..
a mutyiban meg a feszültség a 2/3 dos királyságból adódik
déwed.. irlyámá valami lyaú motoros sztoryt mert különben átmék a ktm be titokolvasni.
thnx
felrakok egy képet és itékjétek meg mennyire volt poros a pálya ha 2 nap alatt ennyire lett poros a légszüröm
egy a szikrát adó tekercs a fekete
egy a töltés adó (öninditásra aksi töltés) 20 - 55 watt max
egy a lámpát világitást tápláló ami 100 watt.
nekem az volt a gondom a töltés tekercs elemelegedése és kiégése elégette az a vezetéket ami elvolt rajta a töltés tekercsen vezetve és a szikra tekercs-böl jött . ezért a szikrm elment. Ha nincs rajta elvezetve hanem mellete akkor semmi nem történt volna.
letiltasz mindent mindehol s akkor csak a tüzhöz közel lévők (mutyi) tud cselekedni kis kapukon keresztül.
ilyen lett volna a sukoroi zsido hiszti....
illetve sok más hiszti amiről nem tudunk de megvalósult.
ilyen pl. a m.o. termál viz, gáz, és viz források ki aknázása amit nagyon durván védenek maguknak az a kis érdekkör.
mind összesen 2x20 watt meg 1x35 watt = 75 watt
a generator töltés része 20 watt nominált bir el illetve hosszu tavon,
röviden akkár 100 wattot is. vagyis nem lehet hosszan uzemeltetni tobb mint 55 wattot. ami lámpa meg a venti.
ezért ez elmelegedet, s át olvasztotta a szikrát adó tekercs vezetékét amiért a gép meg Álllt. Déwooooo.
Ki vett meg kit? Yamaha a GASGASt vagy a GASGAS a Yamahat?
Szerintem ez a legfontosabb, ha berakod az újat, s nem szűnik meg az bibi(esetleg extra terhelés), ami leégette az előzőt, szerintem ezt is elmelegíti, nem?
Mi a helyzet? Lövik még a bakonyt?
S.K is ott van nem nyilatkozik de olvas titok olvas.
gyertek ti is nem berakni hanem ki venni kell adatokat.
http://www.youtube.com/watch?f...
ütős kis gép lehet
ha lesz yzf 450 es újfajta blokkos.. na az már nagyon..nagyon gáz
az úly bolkkos lyamahú a szivem tsütske.. és ha valami endúrófutómű váz tank kerék szóbal egy endúróba beépítve.. tuti ütős kártya lesz
manka.
esőt kűdd át mert itt meg akkora a por hogy már cementbánya fílingje van az erdőnek...
zsir fingom sincs hol van az arad előtt...mert amerre mi járunk.. ott tuti nix
ma megyünk háznézőbe,Kordelba...az egy kis falu de annyira szép.5 km-re innen ahol most lakunk.majd beszámolok hogy mi volt de nagy a gyanúm hogy megint nem adják el külföldinek.de nem értem,nem mindegy a tulajnak hogy ki veszi meg?megkapja a pénzt aztán kész
megvagyok még,nem kell örülni csak elfoglalt voltam
na ma ideért a tv szerelő.....pár hónapos hiperszuper jó drága tv-nk beszart...itt házhoz jönnek javítani.hozott a szerelő 2 panelt,mert hogy mindig az a baja.hát igaza is volt,újra műxik
5 perces meló votl
amúgy motorozás nem volt,az eső csak esik és esik
Hol lehet venni (2006) EC 300-ashoz S3 Lendkerék súly-t.
Na és megéri-e?