én végig, szerintem teljesen logikus...de, mivel az emberek 90% fogoly esélye sincs gondolkodni, s ha gondolkodik is, esélye sincs kilépni belőle, mert már benne van nyakig.
Neked, nekünk itt a fórumon sokunknak könnyebb, mert nem léptünk még bele a csapdába
Szerintem csak egy drasztikus dolog kéne(ld történelmi múlt), de az állambácsinak is meg kéne lépni, nem csak a népnek. Röviden: nem fizetünk kamatot, senki senkinek. MO se az IMF nek, meg kisember sem a banknak.
S e mellé kell egy olyan jogrendszer is, ami ezt törvényileg lehetővé teszi, szerintem...
Első lépésben ezt kéne meglépni, aztán lennének még lépések...
akkor szólj már nekik hogy komoly. gyorsan hivjon fel aki akar még menni. van pár nap átvariálni a neveket ,de ott is el lehet intézni csak legyen meg ki megy ki helyett. 06305217211 sms t irjon aki hivni akar aztán majd visszahivom.
mennem kell dolgozni..ez csak egy öt szentes volt..egy öt szentes...
kb még ismerősi köből..lenne itt is vagy 2-3
árról nem tudok.. de ha mondanának nekik valami normális öszeget..még úgy lehet 100at sem. ..már lépnének is vissza
este meg kivánságműsor volt.. jött a fasza kis eső.. kopogott az eresz.. aztán fél óra múlva meg arr ébredek..hogy basztak a macskák.. és ezzel sincs baj mert baszni jó..de ne üvöltsék már világba hogy összeragadtak...
aznán persze ezek nem hagyják a bba gyorsan azt a macskagyilkolást kivánó vÉrtyogást...(persze nálunk macsak nix mert pofa az van és a 70 kilós kau nem viseli jól a kis szörösöket )
szóval valahol a szomszédban...
ugyhogy mondom pár perc múlva:
Ó a kÚrwa..a Qrwa anyátokat..hogy dögölnétek meg...
nem telik bele 2 perc.. aztán az engyik nyavikolás..már olyan furcsa butyborékolás lett..aztán egyből a következő is...
és iszonyat csönd lett..még fél perc múlva jött egy butykborékolerölködő nyérvantás.. és ..ÓVER
na mondom ezek beleestek valami vizgyűlytőbe az eresz alatt..
ha mondom a 7végi ötös lottó sorsolást is igy nyertem volna meg ..az 555milliót
szoval ennyit az élyféli kivánságokról
macskások..nyuigi.. nem én öltem meg öket.. önként estek bele a vizbe...mondhatni..
halálra baszták magukat .
hát látod?
lyaúnapot.
hát látod az van hogy ez miatt is engem hivogatnak ..mert nem tudják hogy ez is egy 5 szentes É vagy komoly hogy a 120 euros bukott nevezést 100ért megkap6ják...
mert nem tudják hogy mikor vagy komoly meg mikor .... szalis
király helyek..
az első vidinál.,. ott a nyusziöcsi...nél nem tudom a kuplungot megnyektetnei. .mert ott felbrummog erölködés nélkül. ..
figyu a hely király.. az nem kérdés...
és mennék is az sem kérdés...de hogy alyka bealőzött az már biztos...
lyaly
ne csináld már úgy mit zsrferi..mert megilyed a kis nyuszi öt és oroszlán király lesz belőle
mindenki meg akarja fingatni szegényt..
vigyázzatok vele.. már 8 éves.. rutinbol oldja meg az erdő adta feladatokat...mindehol
az a baj még nem láttad dolgozni az ötnyuszit alattam ..csak a heca prológ videón.. ..vigyázz mert megtévesztőleg 6ok
Neked, nekünk itt a fórumon sokunknak könnyebb, mert nem léptünk még bele a csapdába
Szerintem csak egy drasztikus dolog kéne(ld történelmi múlt), de az állambácsinak is meg kéne lépni, nem csak a népnek. Röviden: nem fizetünk kamatot, senki senkinek. MO se az IMF nek, meg kisember sem a banknak.
S e mellé kell egy olyan jogrendszer is, ami ezt törvényileg lehetővé teszi, szerintem...
Első lépésben ezt kéne meglépni, aztán lennének még lépések...