Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tapasztalom, japán esetében is kevesebbet kel légszűrőt mosni, ha van rajta műtő sapi.
tegyünk fogadásokat ugyan letöri e ? vagy elviszi légkulcsoshoz.
csak a ktm nel kell a mutos sapka,japannal nincs gond,kicsit beolajozod azt jo

meg a sherco is ok
a por annyira nem zavar, műtős sapka fent a légszűrőn, meg az RMX ház zár "rendesen"
de a meleg az kikészít
3 csepp eso ,itt pesten ennyi vot
itt a szobában odakint vihar készülődik, s fúj rendesen a hűs szellő, ablakok nyitva
Tegyél fel valami fos láncot, hagyd bent a blokkot, tedd sebességbe, hátsókereket akaszd meg, majd megfelelő kulccsal le lehet így is venni, kicsit nyújtja a láncot, de ne aggódj miatta, meg fog indulni
Csak óvatosan, nehogy leugorjon a kulcs az anyáról, mert ha odaversz a kosár fülnek, azonnal letörik.
hol?
Estét!
Végre egy kis lehűlés
pedig anélkül nem lesz könnyű. ráadásul le fogod törni a kosár füleket. mert majd betámasztgatsz mindenféle laposvassal meg kalapácsnyéllel. felejtős. vidd el gumishoz ott van légkulcs. és mikor visszahúzatod majd ne veresd széjjel. érzéssel mintha lovat basznál.
Na nem baj.. jövő hét elején ha lesz idom megfurkálom mit mókus a fat az tuti.Nincs légkulcsom de lebányászom valahogy.... Koszi az informálást !
viktor. lesz bvalami hajtás hétvégén?

tán jön egy kis eső. leverné a port. most voolt kicsi időm szögelni a motort. még darabokba van de holnap estrére összerakom szerintem. ha lesz idöm. a védőt ujra csináltam és a hátso kereket kellett rendbe rakni illetve a rezot. meg még pds meg első telo meg a faszom tudja ezer fos rajta. de mennék egy naposat ha lesz hajtás és lesz kis eső. a főzésre sajnos nem értem oda . melo volt és mesze is van. este végeztem akkor meg már gondolom csak a bogrács alját nézhettem volna.
szancsajn van,nem mesz csajozni,v kaja pia szakkorre?
igazándiból a muskátlik is miattad nőnek benne...for lyú..ahogy mondá a német..
ha angolossan akarja kifezezni magát
koszi vik,a szivemre vennem,ha miattam kitelepitened a muskatlikat belole
ne is vergődlyévele.
megementelek a karmai közül.. megkapod az alig használt kendát cseréeb meg odaadod a nyÚ dunlopot...hidd el ez máér bizonyitott...
D földvári pityuékkal mikor mentem még az volt fent..az volt nki az uolsó menete..(szótarád van szánva és nem fáradt gumi hanem kipihent.. a virágányást abba rakta az asszony...de fel tudom még szabadÍtani )..nézték is a földwáryak hogy mért mondtam nekkik hogy úlyszerű állapotó gumit hozzanak maguknak ha én meg ezzel a takonynyal vagyok
hidd el tetszeni fog
Huuu,koszonom a felajanlast,de Dunlpot vettem mar.....

Azert,h nem jossz Devara ....legalabb lett volna vki aki videjozik,es objetiv beszamolot ad,ha mar nem indulsz.
lya azt meg nem irtam oda van benne 10-12 hajtás.. de attól még gumi..meg az oldala kissé szétrepedve...
viszont
na.
elmondom neked rély.
szpongyoriba megkapot a kentaky gumit.. ami nem forgásirányosra lett vágva..mint emez...
de akkor csak is ezzel mehetsz ám..és utána kell irni róla ide tesztet...
persze fotókkal videókkal ilusztrálva...
sárosban mocskos sárosban porban meg a délywai talalyban.

mivel erre jössz én meg oda is tudom adni neked...
sŐt ha kell felszerelem..mert a szerelés elmúl6 de a felszerelem...sHoha
Haló!
Most akkor ott leszel vagy 5 cent?
itt jo fura egy idő van , ilyen mindjárt esik...vagy mégsem tipusu...
lehet ki kéne mennem motorzni gyurni dévára...
najo ,de ez olyan mint alvo oroszlánt véres hussal ébresztgetni...
Balint,ez csak kiugratos kerdes volt,hat ha kiugrik a nyuszi 5 a fubol
milyen forgasiranyba?
ugye ez is csak vicc... csodálom még nem irt rá 5 oldalas kisregényt...

réjj megmondom én neked ingyé melyik a legjobb gumi, ami új és elég lapos... az felvisz mindenhol...