az hogy én mék ez az nem sok vizet zavar a mezőnyben(de ha lesz rá lehetőségem..ott leszek )..de az ha te nem mész az azért ...figyellyé oda!
munka megvár..ha már úgy is csúsztok..nem mindegyhogy 3 7tel nappal késöbb 3 7 plusz 3 nappal később..
hameg ingyen dolgozol..akkor meg oszt főleg ráér a meló..ha meg sok pézé ..ne sajnád a lóvé mindég lyaúl jön..
ha túl sok lesz ..kűggyé a számlámra nekem is
nem tudom.
de közben azon agyaltam ,hogy én befizetem gabrielnek az enyémet. a többit meg ott szarom le ahol van. telefonálgasson a faszom. magyarázgassam el nekik hogy nem a saját zsebemet akarom megtömni. aztán még ha bele is egyeznek majd holnap majd holnap....
szóval ha kimegyünk legközelebb a szükebb csapat készüljön fejenként 20 jurcsival oszt kalap. hétvégén ha lesz kis lehülés megpróbálom összetákolni a motort és kinézni ha megy valaki persze. ha marad a por nem megyek. aztán meg már déva lesz. az meg még odébb van.
szélle szembe ne pisállyá...
ház mögül sárga hóból ne nyalakodlyá...
okos enged... szamár(ezt nem kell tovább ez igy a jó közigazság )
sánta kutyát hamarabb utolérik ha lovakkal üldözik
gondolod hogy hazafelé dévárol bárki meg akar majd állni még egy napot kapratni?
tényleg. te mégy dévára? én úgy lehet nem bántom. imádok ingyen dolgozni pláne ha még basztatnak is. késünk a melókkal és megy a hiszti pisti kb 3 helyen.péz meg egy szál se. a motor is szét van borítva nincs idő összefelé rakni. majd előtte nap eldöntöm méke.
boti számát is tudod..
takiét is..
pampiról..titokmacskáról nem is beszélve...
amúgy meg gÉbriell mért nem megy oda a takiékhoz..mikor nap mindt nap ott motoroznak ki ahonnan ök..hogy hély.. kom here...ide a pézt de gyorsan...
Nekem semmi kozom ehez a kartyahoz de ha az ottaniak tenlyegesen el tudjak intezni akkor megeri,marmint nem kell egy nagy karoval a seggedbe motorozzal, mikor huznak ki egy kotelet a nyomodba....marmint nalunk is vannak incidensek,es a szekeely az nem piskota,tudjatok az a fajta fabol van faragva,hogy ha megdoglott az en lovam dogoljon meg mind a 2 szomszedome is.. .
Itt is van gond az kozbirtokossagokkal,erdeszekkel es vadaszokkal,foleg vadasz idenybe nagy balhekrol lehet hallani.
Szoval,szellel szembe ne pisalj...
fidgyu..
beszélj velük
kb ugyan anyi ideig tart nekes is beütni a 06-90....számukat mint nekem.
de ezt már kb 3szor megbeszéltük hogy nekünk..nkem.. okélys.
én ide járok ..és a 3 krosszpálya dillyát én sem tartom lehúzásnak!
azt találd ki ..akik csak itkán járnak ..azokkla mi legyen...
mert mint vezető megkapom a cimet... és viszem a bandát... amerre kell...de ha mondjuk évi 2-3 alkarommal jönnke ..azokkla mi legyen..mert ugye rosz helyre nem mennek a vezető miat..akinek ott a kártyálya.. de azok is lyáruljanak hozzá a közöshöz..nem
rély
alig vár-rom hogy találkozzunk.. mert hazafelé nem is mehetszel anélkül a kis hegy melletttahola sok kis vidi készült hogy ne lássalak vendégül egy olyan one daly halyásra..
itt sajna nem tudom igérni hogy 1,5 óraalatt kiszabadulsz..a hónom alól ...mert pl a múltkori kis patak..csak az volt 30percel több a sok exc 300asnak mitn mi időt én csináltam..szóval.. a másfél óra az összejön..van akinek egy feljáróban...sőt van hogy az a feljáróaznap nem jön össze neki..meg lehet másnap sem
de szali az igazi vendégszerető.. ő intézi ide a sok mindenkit...
hozta laca haverlyát ..zsir ferit...rumcit...faterékat annó robival..8azóta is hálás vagyok neki robúr megismerése miatt ..krisztihány..is tőle származik...és bálylint is miatta került ide..úgy 5 hatszor..2008-2009ben...
szaval gabesz nagy csapatépítő..azt sajnálom hogy mikor k.peti jött akkor épp az volt hogy titokban volt a srác..mert zsiral jöttek együtt.. a épp nem veszem fel senkinek a 7en a környékbeliek közül
de ez sem gáz megértem én...
a kis "cigány képű" ,ha egyre gondolunk nagyon rendes gyerek.
de vannak ott sokan.
sajnos fejleményeik vannak az ottani vadászokkal , ami itt nálunk van az kezd oda is begyűrűzni. oda tendált át az innen elzavart rengeteg motoros.
ők szervezkednek és tesznek is érte ,hogy béke legyen és úgy tűnik sikerülni is fog nekik. (reméljük)
megkértek bennünket hogy mi is járuljunk hozzá ehhez az ügyhöz és úgy gondolom teljesen jogosan.
nem nagy összegről van szó. évi 20 euro /fő. cserébe kapsz egy kártyát és félig meddig hivatalosan motorozhatsz igen nagy területen.nem fognak basztatni. kapni fogsz emailben infókat mikor hol ne motorozzunk stb...
ök klub ként működnek a konyak panzióban van a központ szinte a hegy lábánál. ahol a verseny központ is volt.
ami probléma lehet és jelezték így lesz!
aki nem rendelkezik ezzel a kis kártyával , arra -azokra parkoláskor ráhívják a rendőrőket, akikkel együtt találták ki ezt az egész dolgot és el lesznek hajtva illetve büntetésre számithatnak!
én csak jeleztem ide is felétek is mire számitsunk....
annyit érdemes tudni ,hogy ismerik kik mikor milyen autoval hányan voltak.. szinte rendszámra ismerik az autókat! pl a csani mercijét már 3 x kérdezték hogy megint ittvoltak aconac nál....
kb egy pár hetet fognak várni amígy befizetgeti akarja azt a 20 jurcsit. aztán számithatunk rá hogy ha okoskodunk jol becumiztatnak bennünket.
az biztos hogy én befizetem és akikkel néha szoktam menni rábeszélem őket is. nem szeretném ha cirkuszolnának a fakabátok velünk. ha tul sokat pofázunk már a határon visszazavarhatnak bennünket.
egy crosspálya használat 2000 ft egy napra. idehaza! szerintem jelképes összeg a 20 euro a nyugalom érdekében.
mindenki döntse el maga menyit áldoz erre a sportra hobbira vagy mennyit nem. egy fékbetét ára egy évi nyugalom.
ami adat kell a kis kártyához.
név
igazolvány szám
szül dátum
lakhely
motor márka tipus
autod rendszáma amivel kijársz ,
cimed
viktor te is add át a szegedieknek ezt légyszives. akik nem olvassák azoknak is. takiék boci süti a mieink stbstb... nem gond ha leszarják. de ne mondják hogy nem szóltunk.
a szegedi titokolvasok is jelezzék valahogy hogy oké vagy nem oké.
a triálos banda ezer éve jár oda ahol parkolnak. ők megtudják oldani maguknak is ha bemennek a coniac ba és beszélnek valakivel. a robi nevű pincér gyerek tud magyarul. keressék sorint. vagy azt csinálnak amit akarnak.
áá.
itt vok...
felhivom ez a mocsok igazmondó nagypofályú szutykot
amúgy két féle ember van...(ha az a többit nem nézzük
az egyik aki belehajt dolgokba oszt örül ha bebénázol...
lásd heca prológ után mit ugattak a buzuik akik a seggem nem szagumllyák meg élesben
meg van a másik aki öszinte és elmondja az Ő-szintén.
majd jusson eszedbe ha zsir apró kis full röhögései ugatásait hallod..mikor behibázol ..mert belekényszerülsz olyan ehlyzetben a racén ami sodor magával...és egyszer csak azt veszed észere..nix vissza út csak előre.. de ha meg behibázol...véged...
na szóval ez a két féle ember van..(meg még ezen kivül ezer millió kínlyai )
én csak ova intelek olyan emebereket akik éves szinten 5 órát motoroznak ..attól hogy ilyne racékon..a ble lovaló haverlyuk ..ne röhöglye magát szarrá ralytuk
de elmondom én örülök a legjobban ha jössz..mert úgy is sokat cinkeltél a sárban elbénázás miatt.. ugy hogy lesz fagyivisszanyal a hegyben
+legalább te is irsz motoros élményeket ..mert tőled..eddig a 4X4 óra idei motorozásról..semmit nem sikerült olvasni
Sziasztok
Hétvégén túlestem az első hivatalos versenyemen Pécsen, vasárnap a sprint endurón
A motor nagyon jól vizsgázott én már kevésbé, de egyébként nagyon élveztem a dolgot. Elfáradtam mint a kutya a végére, pedig eléggé nyugger tempóban nyomattam a végén már szinte csoppereztem
A felfelékkel nem volt gond egészen a végéig, simán tolt fel mindenhol, viszont a meredek lefelékben nagyon sokat szerencsétlenkedtem.
Akkorárát estem az első körben,hogy leszakadt a hátamról az itatóm azóta is ott van a hegyen. Sajnos az egyik ismerősnek nem jött be a dolog, válltörés + összeesett a tüdeje vagy mi
az más hogy okos és tartalékol.
mondom tartózkodó volt de amikor oda rakta magát megcsinálta mind.
Amikor nem tudta nincs értelme ennyi.
Én ezzel szembe mindenhova oda rakom magam a motorom egy hulladék és mellette szar csira is vagyok. ennyi.
a versennyel kapcsolatban a B sima ügy, ha esi kaz esső akkor tudom defektje lesz egyből.... :-)
ha nem végig megy s meglepetés lesz meglátod.
zsir frenszisz...
megent 2 ..de inkább 3 értelműen irtad le rély motoros tudását...
most akkor úgy megy mint jarwiksz..és azért nem véll semmi kockázatot mert mindent csont nélkül elsőre...
vagy csak nem vállal kokcázatot.. és mindent csont nélkül egyből kihagy
rély.....nem tőled kérdeztem ..hanem a referenciádtól
a kicsit hosszabban tartó motorozásokst is gyakrold..mert lehet déván az egybe 100km az nem 1,5-2 óra lesz..és folyatós meg gyors a b nyom dee pl ott i lesznek feladatok amiket fizikailag oldol meg...láttam őket szenvedni a közös nyomokon...15-20 motoros egy összekötőn..ami nekik ott éppen egy nagyon komoly feljáró volt..neki!
ugyhogy kicsit többet edzlyé mint az a 1,5 óra...mert egy nap kb többet kéne motoroznod mint az idén öszesn...és nix rá 4 hónapod...mer hamabb megy a kwados csávó összeszedni az elhullotkat
+olyan bozótos rés zis leszz hogy a tested az kvés lesz a motor karcvédelméhez..de nem csak a te tested hanem az egész útcád teste is kevés lenne
ron.
kukorica adó okés a részemről...
találkozni senkivel nm fogunk..mint eddig sem...ha meg épp mégis összefutnánk integetős telepjárósokkal...hát sitty sutty már ott sem vagyunk.
mert már náluk is az van mint nálunk.. cska náluk akkora a terület hogy...elférünk ralyta bőven
Velem jott szembe a crossos srac,azert szolhattatok volna neki,h varjon egy picit.Meg jo,h egy belathato helyen volt.Egyebkent ,ha kimegyek,mindig hallgatozom,h van e valaki ott,persze ,ha megbeszeled veluk,h egy iranyba menjunk,az sem garancia,volt pelda erre is.Figyelni kell nagyon,es esszel menni,persze a kiszamithatatlan tenyezo benne van.Ferikem,en gyorsasagiztam regen,nem kell ecsetelni a dolgot.
Jah öreg, én még ha fél tempot sem szeretek menni föképp nem imsert körülmények közt, hallotam is arra fiatal croxos fiukat, s nem akartam volan velük szembe találkozni 1x. ezért ki álltam, a másik engem fák és galyak közt nem izgat a tempo mindig rossz a vége, inkabb lassan a szopos de rajtam mulló dolgokat szeretem, ezért is hagytam abba a gyorsaságizást mert ott nem rajtad mullik sokszor a hiszti.
persze jól menni csak gyorsan lehet, de iylet csak pályán megyek ahol van felügyelet, van aki be engedi majd ki engedi a croxos fiatal bolondokat.
lent kép a tegnapi bányázásról:
egy kép hova jöt fel GG Aki mentorom
nekem volt hogy patakban karméretü fa pont menet irány szerint volt s bement a sisakba a bal szemem mellet fen akadtam rajta majd letört, ha szemüveg van rajtam az biztos a szemebe vezeti mivel ott lágy a szemüveg, mivel nem volt rajtam elment a sisak és a arcom mellet nagy horzsolást okozva.
szoval nem tudom mikor jobb ha van ha nincs, azt is tudom, nem rég egy át a szemüveget ugy leszedte rolam s ugy megyomta a szemgolyom hoyg félelelmben voltam kb 2-3 percig ugy fajt s nem mertem kiynitni a zsemem mert ugy ereztem a golyo nincs ott vagy nincs jól.
ozt utána egesz nap zsibadtan láttam.
azt is tudom igy porban a tüdönk föképp és a szemünk szenved a legjobban.
haver ilyen porban ki sem megy mert félti tudejét és értem is.
vettem egy itatos hatizsakot,m azt mondtatok,h innom is kell verseny kozben,m hogy bele ferjen a kis eszterga is,persze a 6e fts hatizsakbol mar niiiincs,nem is tudjak mikor lesz,kenytelen voltam a dragabbat megvenni
munka megvár..ha már úgy is csúsztok..nem mindegyhogy 3 7tel nappal késöbb 3 7 plusz 3 nappal később..
hameg ingyen dolgozol..akkor meg oszt főleg ráér a meló..ha meg sok pézé ..ne sajnád a lóvé mindég lyaúl jön..
ha túl sok lesz ..kűggyé a számlámra nekem is