Hard Enduro Club Arad organize enduro trips in Zarand Mountains including guide, accomodation and surprizes for riders! You can relive King Of The Hill 2013 race track, now in sunny conditions. Also you can be HECA member for 20E / YEAR.
For those who are not members yet, the acces in the woods is 2E/DAY. Why? Because now the acces on the hills is limited and the hunting season is on. Also a guide is mandatory to not enter in the hunting and protected areas. The price for the guide is 120E/DAY.
akik a zarándiba járnak. beszéltem egy ottani főmuftival. van egy kis gebasz. elkezdtek ugatni a vadászok,hogy egyre többen motorozunk arrafelé. és hogy a magyarok oda járnak és el lopkodták a vadkamerákat. erről mi nem is tudunk én személy szerint ott és máshol se láttam még vadkamerát! az ottani cimbik probáltak kiállni amellett hogy nem mi szedtük le. de a vadászok kihivták az aradi sajtót és telefirkáltak minden létező médiát ezzel a faszsággal.
szóval számítanunk kell némi konfliktusra majd .
én kaptam egy emailt a heca tol. majd bemásolom ide. angolul kérik hogy támogassuk a clubot éves dijal 20 euro / fő. ezért cserébe kapunk egy kártyát névre szólóan. és emailben értesitenek a vadászidényekről illetve azon napokról mikor merre nem kéne motoroznunk. szerintem teljesen korrekt dolog.
ezúton kérek minden oda ritkán és sűrűbben járó emberkét. tervezze be a költségvetésébe azt a 20 eurot legyen szíves. tegyünk meg mindent amit lehet a jövőbeni békés viszony fenntartásának érdekében! a befizetést megtehetik a dévai racen vagy egy beszedőembernek odaadva.
igazándiból egy kis sziwattyhúval.. vagy mégkisebb mikro szivattyűval..vagy még kissebb ...nano szivattyúval..
pikó szivattyút nem anyámlom mert az olyan kicsi hogy nem is tudnád hova raktad ha kikarül a nagyi-tó látószögéből
üdv zoze 525sx -hez kellene hátsó fékpedál bontott vagy új és azt szeretném megkérdezni hogy a 2006 -é nem jó az enyémre mert az enyém még a külön olajtartályos de zsiráf haverom azt mondta mind1 mert 1forma a srác aki tudott volna küldeni 2006ét azt mondta nem jó rá nem akar kicseszni velem ebben kérném a segitséged előre is köszönöm üdv Gyuri
na látod.. ezt köll már csak kitalálnyi nyi..hahaha
ugy hogy a tengely közepéhez veztei valami az olajat ott becsöpög folyik és onnan meg a centripetális erő kicsapja.. mint az öreg lyózskabá a thaknyot
jaxy ha van fent erős rugod és jo az o-ring, és nem is feszül sehol akkor semmilyen berezonálos hangot nem ad
jahh de az az s3 kosár 300 juro... ha van rá fölös pénzed vegyél már nekem is...
kicsit pontosabb infokat is kérdezhetnél Zsocitol hogy ők mit alkottak vele, pontosan mit furtak mekkorát és hol... ha van rola foto az még jobb, akkor már nem csak találgat az ember.... amugy mondom nekem a régi 03-as gasgas soha nem nyikorgott, mindig ment mint a vaj .... az ujabb modellek viszont mindenkinek csinálja
Kepek nincsenek,csak Zsocival beszeltem a minap es o mondta,hogy mit kell csinalni.1 nyugis esten lekapom en is a kosarat es megnezem mit lehetne neki csinalni.Egyebkent lehet az S3 tol tuning kosarat kapni Gassra...Engem ami meg zavar az a rezo csunya berezgese egy bizinyos mfordulatnal.Kibaszottul szol olyankor ...allitolag ez is gass betegseg..valakinek valami tuning megoldasa:))..van uj o gyuru a galerianal..
jaxy , ez a versenyzői tuning mindenkit érdekel szoval tényleg nyomhatnál képeket....
amugy hallom nyikogni a ktm-ket is, szoval nem egyedi gasgas dolog ez, sokat kap a 2t-n a kuplung ha valaki extrémkedik....ez van....
pl ha már emlitetted , zsoci szerelőjétöl hallotam azt a trükköt hogy kifurkálták 3-4 helyen a fém lamellát, nem mindet csak 2-3 lamellánál, és azt teték belülre, állitolag az is segitett valamit...
amugy arra gondolok a problémát a kosár alján lévő extra merevités okozza, amiatt nem jut be extrémben elég olaj, láttam már olyat amiböl kitörték a fele merevitőt...
az ujj modellen pl feljebb rakták azt a merevitést igy alul maradt 1-centis nyitott rész ahol bemegy az olaj..
azért egy 4t soha ne hasonlitsunk kuplung nyektetésben egy 2t-hez, merthogy a nyomaték kétszer annyi a 4t-ben, és még a kuplunghoz sem kell nyulni amikor a 2t már lőni kell...
cseréltem lamellákat ,olajat, a jelenség olyan gasgas-on hogy ha egyszer elkezdi csinálni akkor már fogja, de ha kicsit visszahül minden ok.
most még a rugokra gyanakszom ,lehet hogy azok ellányulnak ha megmelegszik nagyon és azért kezdi el ....
érdekes mert a régi gasgas-om soha..mondomSOHA nem csinálta ezt..... de az ujjabak mindenkinek csinálják, szoval valami beszállitos alkatrész körül lesz a bibi...
most nem nagyon csinálja mondhatnám szinte majdnem jo, csak idegesit a dolog..
For those who are not members yet, the acces in the woods is 2E/DAY. Why? Because now the acces on the hills is limited and the hunting season is on. Also a guide is mandatory to not enter in the hunting and protected areas. The price for the guide is 120E/DAY.
Accomodation is 28E/DAY with breakfast and dinner at Konak Pension in Ghioroc: http://sirenne.ro/konakcomplex...
For reservation and extra informations please contact us at the following email address: office@elegancegroup.ro.
Also, follow http://www.youtube.com/zonaend... for more videos from King Of The Hill 2013.