király vagy.
nem csak a motorozások számát dupláztad meg hanem az óríidat is átszámitotad igy már 3 szor annyit mentél mint eddig idén
mert eddig azt irtad 2x1 óra volt..most meg már 4x1,5 óra...
azé vajjuk be kicsit te is ferdited az igazságot
de ha a lyöwő 7en is mész kettőt... akkor nehogy azt ird hogy 6x2 órát mntél már az idén
Megneztem ,egyebk nem ugrottam be az alte rigod altal kezdett eltantorito kampanynak .Ma megduplaztam az idei motorozasaim szamat ,mar 4 nel taretok,4x 1.5 ora.
nem akarlak elkeserÍteni..de nálatok kiskörénél sem lehet sokksl drágább mint itt a CBA-nál az AVIA benzinQton....404,9 a diesel...400,9 a benzin...
vagy te nem erre gondoltál..
ha romcsiba kérdered a 6áron benzinQton max 10en pár ft vel oltsóbb literje...
ha kátlyávsl fizetel..azt mondják az középárfolyamon számit.. és akkor 15 ft per liter minusz.... talán
de büdös a benzinjük.. illetve a 2009 bergek innyektora nem birja!
Attól függ hova mész!Nekem volt már 2 infarktus,terheléseset nyomtak minden oké.Én saját magam miatt csináltattam meg normálisan,nem érdekel a kamu A hétvégén is szoptam egy vírusos fülgyulladással,ott kezdték,teljes vérkép,EKG,stb.Ami másnak kb ezt szedd be azt szeva, az nekem 4 óra vizsgálat volt(me látja a régi dógaidat a gépen)itt még a szüleimét is megnézték kinek mi bajai voltak,vannak.
Ecsém,lehet lelkiismeretesen is,meg lehet amúgy is
na rély..
lyakszi widelyói tiszta déva B nyom(bár még nem csináltam végig a B-nyomot..mert voltak kissebb kitérők ..de a közös részeken full ilyen ..feladat is van veretés is van ..tiszta fán endúró
szoval rély élvezni fogod..mint z45678 ék is
aki meg tudja hogy magas a blud pressurálya.. az meg előtte bevesz valami izét..amit szed ha nyom a melkasa...vagy szédül.. a vérnyomása attól szépen lemegy...normális ra.. oszt ha kérdik akor ö semmit nem szed....szóval az orvost ugyan úgy 0,5re lehet vezetni..mint a nőket..az első randin ..amire apád kocsilyával mentél
csikuszmászterusz...
sportorvosi vizsgálat.... .. . ..valmit kiszűr. ..
focisták ot döglenek mega pálya szélén 25 évessen..mert nem birják a futást a dobbingszerekkel
megmérik a vérnyomásod...meghalgataja szived..
ha beadod a kulacsot..majd az ssszony pereli a doktort hog ő volt a hibás ..mért engedte hogy mennyé ha szar a szervezeted..
az ha mondjuk egy terheléses vizygálaton mondanka valamit ..na az már tényleg szűrő vizygálat..de az hogy 3 perfc alatt megállapitja hogy vérnyomás 120/80 meg ránézésre nem döglesz bele ha fel kell vinni a bevásárló kosarat a magas földszintre...+még onnan be a konyhába...szóval ez azért nem egy életbiztosítás..nEEEEm?
szóval rély.. lyaú az a kumpris pecsétes dolog..csak szerezzé fluort(tomitól) festéket
rély..mimóza rély
nem értelek... az euró az teljesesen jó az orvosira meg minden racedologra ott...45 euró a nagvezésen felül ami ott lesz kicsengetve...orvosi biztositás licensz meg a fasz sem tudja...45 euró a vége...(hecások is eurót kérnek szali is írta )
még ott a panoráma panzióbabn is ha kajolo oda is jó az ályró..de hogy hog váltsák.. azt nem tom..
amúgy pont ugyan úgy fogadják el ot is mint itthon..pl benyakutakon is fizethetsz.. matricát is vehetsz vele..
de ha valahova mész..ahogy szali is írta..nem feltétlen kell másország pénzét vinned mintaz ét ahova utazol...mer azért valjuk be ez nem 1 hülyeség..nEEm
szoval ha lely vannálad.. azt tuti jó mindenhol..(csak ne elipszilonnyal ird mer akkor sokkot kapnak hanem pontos jével mint a teja )
ronix
az a szitu..amit gabesz soraiból nehéz is lenne kihámozni...
ezek a srácok..heca bolys...megegyeztek a vadászokkla hogy...mindenki lyól lakjon...vad is meg mi is meg őlk is..motoroz6tunk cserébe viszont kukorica kell nekik.. az etetőbe(ez olyan áfa szerű adó általános forgalmi adó..mert aki általában ott szokott a forgalomba lenni..már mint a vadászterületeken akkor az ot hozzályárul ezzel a békéhez....
mi itt ugy gonsdoljuk..a havi 2-3 menet(évi 15-20) ..szóvl 6rugót éves szinten megér nekünk még ha ez nem is igazán a mi dolgunk az állatok etetése..de a vadászokkal békében baszogtatás nálkül meg miller jó dolg .. ..legalább is mi eben a tsapatban igy gondoljuk...
és a béke is megmarad...meg a megabarátcság is
te pengetnél ha azt mondanák ott a bakonyi kamambernál hogy ha itt hozol 1 mázsa takamányt éves szinten... basztatás nélkül mehetsz ...
lyakszi...hát ne haragudoljá meg ha nem salynállak azért a 4km ért hogy utazni kell... mindlyárt sÍrok itt 330km utaztunk a tegnapi lyaú..hajtásért és csak 730m magasig mentünk..de ha nagyon eröltetem sem megyünk fel 801 méterig..mert a hegy itt 799 magas
szóval..tudnád értékelni a ház előtti 1m mély árkot is ha a sikság közepén laknál
de igy le a kalappal.. irigyed vagyok.. és még szerintem sokan mások is...
z45678
voltatok ma hajtni?
csanád ezernégyszáz92 vitt benneteket?
A tamilokat vik hozta at a zod hataron,ebbol a pizbol motorozik heti 3 alkalommal romaniaba.Versenyeken is meg,onerobol,spongyor nelkul ,minden gurulaskor uj kentaki gumi.
Naugye! Még a tamil vendégmunkások se buktak meg az útlevéllel sem soha,amiket réj csinált! Kicsit nehéz volt kimagyarázni,hogy nem tamilok hanem svédek,de szerencsére bevették!
Szeretem ezeket az erdőkőt, jó terep van.1 hónap múlva költözök fel anyóshoz a motorral mert azért ott sokkalta nagyobbak es összefüggőbb erdők ,rengetegek vannak és jobban is szeretem ott a motorozást,nagyobbak a kihívások és szebbek a tájak is.meg vadabb minden...Itt eléggé sokat kell menyek hogy jo terep legyen...kb 4 km az első jo oldalig.Anyosnal mindez 200m
Gabi, és ha valaki befizeti a hecás klubbnak a támogatoi éves dijat akkor már nem lesz megvádolva bármiféle kamera, mag falopásért.... vagy hogy...
ugyan már, ne vicceljünk, mert annak meg elég eröltetett... ki fogja ezt magyarországrol befizetni azért mert oda elmegy motorozni 1 évben pár alkalomal.......
az igazság az hogy begyűrüzik majd oda is ez a motor ellenes dolog hogy a motorosok főellenségek... ez van...
talán a román helyi motorosok még meg tudják fogni ezt a folyamatot, ha időben fellépnek ellene szevezetten, ... esetleg...
nem csak a motorozások számát dupláztad meg hanem az óríidat is átszámitotad igy már 3 szor annyit mentél mint eddig idén
mert eddig azt irtad 2x1 óra volt..most meg már 4x1,5 óra...
azé vajjuk be kicsit te is ferdited az igazságot
de ha a lyöwő 7en is mész kettőt... akkor nehogy azt ird hogy 6x2 órát mntél már az idén