flexeld le a hegyeket róla, s akkor nem eszi meg olyan gyorsban a csizma talpat
már egy ideje nem hegyezem a sajátom, Ronis tanácsát meghallgatva fel lett kicsit hegesztve és bedöntve a váz felé, így bent tartja a lábam akkor is, ha nem hegyes, nem csúszkál le állandóan.
már beérem más használt jó állapotú csizmájával , most szerváltam egy ugyan olyat, ami nekem volt újban, ez még egyben van, elmegy megint 2 évet, s akkor jól jártam, mert féláron hozzá jutottam.
de hihetetlen, hogy 2 év alatt szétmegy a varrásoknál
Ezért gondoltam, ápolni kéne valahogy
Halló!
Voltunk hajtani de csak három földvári bója/kertész géza öccse+duzzadt könyök+én/ csanádot most kihagytuk a buliból heca b nyomot szerettük volna bejárni ami sikerült is kisebb nagyobb eltévedésekkel.
Kiértünk 9.30-ra 10.00-tól 18.15-ig mentünk kopott fimes mindenkinek nagyon jól fogott minden hol nekem hátsó fék nélkül kellett megcsinálni a napot úgy hogy nem örültem a lejárókban meg áldottam az 525 motorfékjét stoppgomb nyomással de megoldottam viszont egy két szétnyomosodott feljáróban azért bebójáztam de a nap végére belejöttem mint a kutyám az ugatásba oszt nem volt gond.
Minden tisztelet azoké akik akár csak egy részét is teljesítették a sáros heca versenynek látva a nyomokat és elképzelve milyen sárban hát
Amúgy meg szárazon igazi öröm motorozás lett volna .
Megtaláltuk a HP feljárót is hát videón sokkal lankásabbnak tűni
Találkoztunk mi is román motorosokkal bazi segítőkészek voltak
Legalábbis az egyikük kis cigányképű román gyerek nekünk is emlegette hogy nem mehetünk csak ha fizetünk de nem értettük amit mond
jol nézki az a scar titán cucc, mondjuk soha nem adnák érte anyi pénzt.... és hogy olyan csizma talpgyilkos körmök vannak rajta az kimondottan nem tetszik...
nade te miller vagy nem számit, mondjuk vehettél volna pár szemüveget az árábol, de nem gáz , most akcios az üvegszem.... több szinben..
Ezek muanyag csizmak,ezeket hiaba kenegeted.Idonkent lemosom,amugy ez a scar labtarto szetbassza a talpat eleg mamar,de mivel csak 1.5 orakat megy,igy a csizma sem kopik
Szemüveget szerintem is vegyél, kapsz valamit és fájni fog
Kérdés: A csizmát te mivel ápolod? Lemosod a sártól az ok, aztán?
Szerintem ez a titka a hosszútávú csizma életnek, ha rajta hagyom a sarat valahogy egyik sem bírja tovább 1-2 évnél
1,5-2 óra miről beszéltek? Szerintem nem mindegy
Verseny tempóban menni egy versenyen a 2 óra az elég sok,
Hajtani az erdőben, várni a többiekre a feljáró tetején, megállni cigizni, stb. jellegű motorozásból meg elég kevés
Engem nem zavar,ha ledobod a motorod a szakadekba,ha egyutt megyunk,megvarom amig elvegzitek a feladatotokat,ami tetszik megcsinalaom,m ahogy a kis erdoben,ott en mentem,ti megvartatok.
yo a kondid waz s tenylog jol mesz, minden tiszteletem a tiéd, látszik okos ügyes roka vagy s kiméled a gépet.
Amikor elmentünk a bányába motort rombolni ott látszott nem nezted jo szemmel a dolgokat, de amikor oda tetted magad latszot tudsz.
grat.
hajrá Viktor, csak nehogy aztán pofára esés legyen belőle....ti meg majd lobogtatjátok a hecás támogatoi kártyátokat hogy dehát mi adtunk pénzt kukoricára, felbőszült vadász-rendőr páros meg hangosan röhög majd.......
szépen goyrsan hibamentesen megy nem esik nem dől el, csak olyat vállal be ami 1 kevés üzemórát tesz a motorjába nem karcolja meg és nem okoz esést.
Mikor meglátta a 2012 bergicát azt mondta nem addna érte 200e Ft-sem.
szoval gyors a fiu és tartalokokal motorozik.
Védő felszerelés nuku, szemüveg nuku mint a profik. de komolyan.
Panaszkodot is a vállával meg a könyökével védi a motort az ágaktol....
már egy ideje nem hegyezem a sajátom, Ronis tanácsát meghallgatva fel lett kicsit hegesztve és bedöntve a váz felé, így bent tartja a lábam akkor is, ha nem hegyes, nem csúszkál le állandóan.
de hihetetlen, hogy 2 év alatt szétmegy a varrásoknál
Ezért gondoltam, ápolni kéne valahogy
Voltunk hajtani de csak három földvári bója/kertész géza öccse+duzzadt könyök+én/ csanádot most kihagytuk a buliból heca b nyomot szerettük volna bejárni ami sikerült is kisebb nagyobb eltévedésekkel.
Kiértünk 9.30-ra 10.00-tól 18.15-ig mentünk kopott fimes mindenkinek nagyon jól fogott minden hol nekem hátsó fék nélkül kellett megcsinálni a napot úgy hogy nem örültem a lejárókban meg áldottam az 525 motorfékjét stoppgomb nyomással de megoldottam viszont egy két szétnyomosodott feljáróban azért bebójáztam de a nap végére belejöttem mint a kutyám az ugatásba oszt nem volt gond.
Minden tisztelet azoké akik akár csak egy részét is teljesítették a sáros heca versenynek látva a nyomokat és elképzelve milyen sárban hát
Amúgy meg szárazon igazi öröm motorozás lett volna .
Megtaláltuk a HP feljárót is hát videón sokkal lankásabbnak tűni
Találkoztunk mi is román motorosokkal bazi segítőkészek voltak
Legalábbis az egyikük kis cigányképű román gyerek nekünk is emlegette hogy nem mehetünk csak ha fizetünk de nem értettük amit mond
nade te miller vagy nem számit, mondjuk vehettél volna pár szemüveget az árábol, de nem gáz , most akcios az üvegszem.... több szinben..
Kérdés: A csizmát te mivel ápolod? Lemosod a sártól az ok, aztán?
Szerintem ez a titka a hosszútávú csizma életnek, ha rajta hagyom a sarat valahogy egyik sem bírja tovább 1-2 évnél
Verseny tempóban menni egy versenyen a 2 óra az elég sok,
Hajtani az erdőben, várni a többiekre a feljáró tetején, megállni cigizni, stb. jellegű motorozásból meg elég kevés
yo a kondid waz s tenylog jol mesz, minden tiszteletem a tiéd, látszik okos ügyes roka vagy s kiméled a gépet.
Amikor elmentünk a bányába motort rombolni ott látszott nem nezted jo szemmel a dolgokat, de amikor oda tetted magad latszot tudsz.
grat.
Vasarnap voltatok?atmentem a Csabihoz,arra jutottunk,h semmi kedvunk kimenni,de aztan erot vettem magamon es kimentem
Nagyon resen vagy
persze két szeme van ,meg az övé, de attol még az...
szépen goyrsan hibamentesen megy nem esik nem dől el, csak olyat vállal be ami 1 kevés üzemórát tesz a motorjába nem karcolja meg és nem okoz esést.
Mikor meglátta a 2012 bergicát azt mondta nem addna érte 200e Ft-sem.
szoval gyors a fiu és tartalokokal motorozik.
Védő felszerelés nuku, szemüveg nuku mint a profik. de komolyan.
Panaszkodot is a vállával meg a könyökével védi a motort az ágaktol....
HECA a kordés a második nap az első magyar 12 hely overall.
http://youtu.be/o9CLFHMWA1I
mindenki nyugodjon meg.
úly 7 kezdődik...