nézd jaxy rákerestem ez pl 04-es kuplung kosár és nincs rajta alul az a merevitő faszság.... ilyen volt nekem is a régiben aminek SOHA nem volt hangja...
ez a yamaha kuplung egy jo info... majd körbe járom...
amugy érdekes dolog mert mint irtam is nekem a régi 03-as gasgas-on sosem volt ezzel probléma, pedig az sem volt kimélös... mégis szolgált hiba nélkül, csak mosolyogtam az új gasgas-kon amik meg szét vinnyogták magukat nyektetősben.
...ha jol mukodik ugy kell hagyni.En is meg fogom csinalni,mert mikor nagy fordulaton 2 esbe megkuplungozod,hogy vigyen felfele akkor vinyog mint 1 kis kurva.En speckoztam azon ,hogy a merevitest is megfurkalom...oszt varom meg a valaszt a mestertol,hogy is csinalta ....ha neki tartott akkor nekunk tutti fog ...
Nekem a yamahonal soha qplung problemam nem volt,igaz ott a kuplungba is motor olaj forgott ami hutve volt...de azt soha nem hallottam meg megviccsani sem,pedig azt aztan kinoztam rendesen.Amugy meg ha jol emlkeszem,Zsoci azt mondta,hogy a gassokba is egy az egybe yamaha kuplung talal!
Ésssssss akkor most lesem a számlán,meg 1471-nek számolják el Asszony mán pattog (legalább csinál valamiit,me most számol,me ezek még át is basznak Jó,hogy feljjötttt ez az ásott kúti víz ügy
lofaszt ... bakker az a miller akinek saját ásott kutja van,fincsi hideg vizzel , és sosem fizet vizdijat.....
tudod te menyi itt a balaton parton 1 m3 viz... 1023 ft....
Bammeg nekünk csapunk nincs,csak ásott kút! Azt meg csak vödörrel tudom kiszedni,me a gémeskút kirohadt Ha vödröt teszek az esősárvédőre bálamadzaggal,akkor menetközben is tudok lefetyelni,vagy az ásottkúti víz az nem jó? Mi a faszt csináljak,má annyira Úriak vagytok veletek lehetetlen lépést tartani
Vik én azért furkáltam meg a rugok mellett mert az enyémen valami oknál még nincsenek rajta azok a lyukak, amugy az gyári holmi a késöbbi évjáratokon...
amugy elmondom megint ...a gasgas-on a kuplung bajságot szerintem alapvetően azok a plusz merevitések okozzák amik tul zártá teszik a kosár alját, ezért melegszik el extrémkedősben a holmi...
én is hajlok rá hogy kiszedem őket ahogy a Zsolti féle kuplungon is volt, és láttam már olyan megoldást olasz házi tuning kosáron is...
visszafele a kis erdoben,meg mondom nyomok 4-5 levezeto kor tott is,erre, opel g astra az erdoben,kinezek,ahh biztos dugnak.....fenet csavo egy pityuval a hatso ulesen lodozott ,akkor mondom,eleg lesz egy kor is most
megvolt adeva elokeszito,bementem egy ritkitott akacerdobe....egyszer csak a kivagott szalfak mindenhol,keresztbe,hosszaba magasan.....volt motor emelgetes,dolt is aviz rolam,utana 5 kor,bent az erdoben,turistak jottek,leultek egy dombra,es neztek,h megy a marha a fak kozott
kiprobaltam az itatos hatizsakot,egyesz jo,h iszogat menet kozben a ember,nem izzadsz
na jó ez csak vick wót
pszichésen vagytok kuplung rezisztens:-)
venétek egy jó..öreg sx 525 nem vóna gond többé
lyó lyó ez csak egy öt szentes volt mai árfolyamon 3,5 centes
amugy érdekes dolog mert mint irtam is nekem a régi 03-as gasgas-on sosem volt ezzel probléma, pedig az sem volt kimélös... mégis szolgált hiba nélkül, csak mosolyogtam az új gasgas-kon amik meg szét vinnyogták magukat nyektetősben.
szelephézag ellenőrzés...ráköltöttem vagy 1-2 munkaórát drága szemét
nincs mit 5 ezer...
Nekem a yamahonal soha qplung problemam nem volt,igaz ott a kuplungba is motor olaj forgott ami hutve volt...de azt soha nem hallottam meg megviccsani sem,pedig azt aztan kinoztam rendesen.Amugy meg ha jol emlkeszem,Zsoci azt mondta,hogy a gassokba is egy az egybe yamaha kuplung talal!
tudod te menyi itt a balaton parton 1 m3 viz... 1023 ft....
amugymeg sima csapviz...
hazudnek,ha azt mondanam ,h nem izzadtam,ez hozza tartozik
amugy elmondom megint ...a gasgas-on a kuplung bajságot szerintem alapvetően azok a plusz merevitések okozzák amik tul zártá teszik a kosár alját, ezért melegszik el extrémkedősben a holmi...
én is hajlok rá hogy kiszedem őket ahogy a Zsolti féle kuplungon is volt, és láttam már olyan megoldást olasz házi tuning kosáron is...
Nem tudom hogy csinálod, ha iszok, ha nem, akkor is izzadok
kiprobaltam az itatos hatizsakot,egyesz jo,h iszogat menet kozben a ember,nem izzadsz