Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mondjam,h a Pann ringen,meg 97 ben,400ssp ben mentem,es levittem a gokartomat is.Este mikor mar nem motoroztunk,felmentem a gokart palyara vele,kb 7 ora fele.Jon az osztrak,aki egy senki volt,es mondja,h ausztriaban este 7 utan nem lehet zajongan.....mondom ,ez itt mo.es itt lehet.Beinditom ,megyek vele tovabb,erre eg zaszlo ruddal hadonaszik,es probalt eltalalni...megalltam aztan kapott 2 pofont,erre patalia lett,de megoldottuk .Masnap mint a kezesbarany volt
Na mostmar mellozzetek,ha kerhetem,nem birom a nyomast lelkileg!mi lesz ,ha leszerepelek,es bukjatok a lovet,el sem merem kepzelni
írtam neked máshova
Jó napot!

Hajrá DEVAsok
5 centet
amugymeg hajrá réjjj én drukkolok neked...

mert tettem rád pénzt csak azért...

nem ám...

vagy de...
janek te vagy réjj ügyvédje vagy hogy...

ami itt megy az csak sima froclizás, szerintem pontosan senki nem nézte le réjt, egyszerüen kapja az ivet azért hogy motorozott az idén 3-szor 1,5 orát, és elindul egy román 3 napos versenyen amiben van 100 km-es napi táv igen fasza terepen...
én meg fiuk attol hányok mikor valakik elkezdik ezt a fikázos magyarok igy a magyarok ugy dumát....

kb egy napon keresztül hozhatnám a durva eu konformista idiota szabályokat ,és példákat mindenféle nyugati országbol ott menyire segítőkészek az emberek,
németeknél van olyan pihenő ővezet ha hármat ugat a kutyád már rád hivják a policájt, és a többi stb....

amit leirtam az az élet, ha valakinek nem tetszik az magában keresse a hibát, én sem kivánom azt hogy legyenek olyan sztorik amiket leirtam a példában, de attol még az élet fogja őket hozni akár tetszik akár nem...(mint ahogy látatlanban rögtön magyar motorosokat vádolnak meg valami kamera lopással...holott ők a legutolsok akik leszednék azt a szart a fárol...)

remélem majd azért a negativ dolgokat is beirjátok ide....
ez a Ray-Mud nagyon jó
belegondolni sem merek mi lesz ha le esik az eső....
az tényleg Ray-Mud-lesz...
te igazi geci vagy Zari bazz...
most már érted miért vagy geccc..

Ray-t hagyjátok békén én azt mondom sikeres lesz én ismerem s láttam menni, jóóóó. s mint mondtam ha muszáj megcsinálja ügyes fiu.
én láttam menni nem szar ügyes.
lyaúreggelt..

engem nem kell meggyőzni senkinek a tudásáról...főleg nem a fórumon...
itt mindenki lyaúl megy csak vannak olyan emberek akiket az életben más bitorolja a fórumnevét... és így rácáfol az itten leirt nAAgy történetekre (lásd pl zari )kint élőben...
az nem a fehér ló..hanem a bitor ló
egyébként
biztos vok benne hogy rély ügyes...de ezt a tényt anyámról is elmond6om...hÁlÁ iZstennek

csak kicsit keveslem az üzemóráit...egy ilyen racéhoz...
de lehet én tévedek...viszont ha a nagy haverok ott fognak nyÍhorászni rajta mikor meglátják a fehér lófaszú hercegőt kissé összezutyult-kutyult lelakott állapotban este...a kwad hádtcshó ülésén...
de ne ez legyen mondom....
viszont sajnos az előrelátás az az hogy ahhozz hogy valaki étrelmesset mennyen bében is .. az a 4 hónap alatt megtett 4x1,5 órára duzzasztot üzemóra...az beleszalad szombaton..egyben..

szóval én azt mondom...(az vagyok aki bitorolja néha zarándol niknevét )mindenki úgy veri a csalánba a faszát ahogy akarja...
és előre is sok sikert és csalódásmentes racét kivánok rély-mud nak

roniksz...
hát majd lesz valahogy.. ez a befizeti ki kinek.. mert útvonalat.. még ha be is fizetik... fingjuk sem lsz hogy merre motoroznak..vezető nélkül...ugyhogy vannak még fehér foltok ekörül..de az biztos legyn megegyezér és had járjunk oda ugyan úgy békével mint eddig is!kukarica adó ide kukarica adó oda...
Üdv nektek!

Az rendben van, hogy még nem ismeritek Rajmundot, de ne essetek abba a hibába, hogy őt is átlag balfasz motorosnak nézzétek. Igaz még terepen nem találkoztam vele, hiába ismerem 20 éve, de eddig bármire ült mindennel jól ment, és rutinosnak számító emberek maradtak le tőle. Nem kell őt félteni, bár én sem értem ezt az extrém versenyzősdi hóbortot így hirtelen, meg a kevés felkészülést rá. De ha belegondolok régebben is elég spontán módon állt a motorozáshoz, ha pedig neki így a jó akkor nagygáz kisszerencse!
én mikor ide értem magyarba pont ezt tapasztaltam
mindenek 8 lába volt.
meg mindenek több értelme ilyen a magyar nyelv is a szinkron filmek is a magyar jobb mint az eredeti amerikai szöveg.
de alapvetően a magyr tul okos tul képzet s mindenben a hisztit látja a bajságot.

a román az latin leszar sok mindent 1x s laza ezért ott minden megy.

igaz ami most történt ott HECA-n az durva, a leszarás Nedik foka.
Örülök,csak jo legyen mert nekem is kovetkezik..:)
Szerintem foglaljuk vissza Erdélyt és akkor majd ők fizetnek nekünk.
Elvégre a miénk volt.
Na ez a magyar gondolatmenet,lehet a romanok kulturaltabbak
Jaxy megcsináltam ma marogépen osztokörös fejbe fogva a kuplung tuningot, ki is probáltam eddig jo... kop-kop-kop... majd holnap adok neki olyat ha azt is kibirja akkor ok.
persze persze jol hangzik ez a dolog még soknak sem tűnik a 20 eur, csak félő hogy lesznek ebböl bajságok bőven...

csak1 példa , mondjuk valaki leszerel megint valami vadfigyelő kamerát és ti meg történetesen pont névvel cimmel rendszámmal leadva pont akkor motoroztatok arra.....

vagy amit Vik is emlitett mivan azzal aki 1 évben max 1-2-szer menne oda motorozni, az is fizessen kukorica dijat hogy ne köpködjék meg a környékbeli motorosok, és mire vissza ér ne legyen kiszurkálva a kocsija kereke, vagy hogyan...
Persze az itteni emberek sem igazán akarják ezt elfogadni és megérteni ,vagyis a debrecen és környéke csapat
Egyetértek szalival és a román csapattal. Ugyan ez megy ahova én járok,csak a különbség az hogy itt nem is akarják hogy sokan menjenek oda hajtani. Sajnos az erdész,polgármestert és egy jó pár embert etetni itatni és KUR...váztatni is kell hogy a motorost ne basztassák.
Nem rossz ez a 20 euros dolog,ha mukodik....itt mo n biztos nem mukodne,de romaniaban elkepzelheto,h mukszik.
Vik,a Zsir is teljesen mas eloben,meg te is,itt a forumon,mintha nem ia az az ember lenne.
Engem nem erdekel ki mit mond ,ismerem a korlataimat,ugy gondolom,meg a motoret is.Meg fogom csinalni a b t,ha nem konyokol ki a motor,lancszakadas...

Egyebkent,h Aradon a prologon veled mi tortent,en sem ertem,elofordulhat ilyen is,de fel tudtal allni masnap

nem vagyok én oltsó lyános.. 60eurót adjanak..oszt kész
fidgyu
ha megnézed a videókat.. a sportrotyoron...ott a van a ztaki videlyólya..tudol nekik közvetíteni
ne nekem üzengess már hogy az én haverlyaim..lyaú
neked pont akkora haverlyaid mint nekem...
és te lyobban el tudaod magyarázni mint én elmakognám nekik hogy adjanak 40 eurót nekem felyenkén majd én átadom gÉbriellnek.....azt hinném lehúzom öket
akár hova is megyünk...pézt leadjuk a penzióba..majd bernárd elmegy érte..csak legyen kártya meg békesség
de ha nem a 7en akkor meg majd déván megkapják..ha oda sem emgyünk akkor meg megyünk ide úgy is hamar