Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vik bakker aki téged egyszer látott chilis babot enni nagykanállal, és a végén lefojtod kb fél liter tejjel.... na az lehet hogy soha nem eszik a főztödböl...

kb a Piedone tolta ilyen durván a chilisbabot..... de nem... igy még ő sem....
Jaxy... teszteltem ma jo sokat, eddig jo tök fasza...
de igazábol most is tudtam belőle hangot kihozni de az már tényleg a véglet volt, kb fél orája megállás nélkül másztam ilyen idétlen sziklás jobbra-ballra rakos zorros holmikat, felmentem legurultam,azonnal rögtön megint fel, kb igy, de mondom a legvégén volt némi sirás, de csak pici...

szoval tudja tököm, lehet hogy még rájátszik az is hogy ellágyul a rugo, azt még kicserélem van a neten valami 11 euroért komplett szett...
többször is invitáltalak a kajára..csak te finnyás vagy mint a leprás kutyák..és a hagymásbabra már nem volt ingered..mert te konzervet nem eszel..bezzeg a gombás kukoricás mütymüttyöt is fémdobozból etted
húú de jót röhögtem.

zsír. akkor vagy komoly ha előre odaadod neki a kesst amit igérsz és majd ő beosztja . szép felajánlás. de ha geci bunkó akarok lenni márpedig az vagyok .

nekem tavaj igérgetted hogy full kajára spongyorálsz ,na nem mintha kértem volna. de eskü alatt igérgetted amit eszik iszok végig állod. bruhahah

az élet úgy hozta hogy balfasz voltam kifelé uton és megtéptek a fakabátok . annyi pénzem maradt hogy befizettem az orvosit és a liszenszt. utána egy kurva vasam se maradt. 3 napig nem volt kajám.

kicsit agyaltam milegyen. épp összetalálkoztam zsír veled a nevezéskor . és kérdezted miujság én meg elmeséltem. kiröhögtél és siros dumának nevezted amit mondtam 3 mondatban tényeket és hogy le vagyok égve .
utána 3 napig kerültél mint a leprás kutyát.

végül egyszer viktor adott kaját utána meg kaptam egy román embertől 200 lejt kölcsön. abból tudtam kajálni a második naptol. az összs "haver" megoldota egy vállránditással. kurva csira szar égő dolog volt ott kéregetni.

igazábol az én balfaszságom és rég megtanultam azzal kell gazdálkodni amid van . másra kár számitani. jót derültem a hülye alaptalan felajánlásodon utolag. viszont sose fogom megérteni minek dobálozik valaki ilyen felesleges kilyelentésekkel.

h segiteni akarod az embert add neki oda előre kessben és ne kérd utána számon. elhiszem hogy megteheted és ezek után valószínű meg is teszed. szép dolog ! nemes!

de könnyen lehet üres hangzatos fecsegés is ..

maradok nagy tiszteletel.
2007-2008:
1. Változtattak a membránon
2. A főtengely súly le van csökkentve a 2008 tól
3. Elektronika kapcsoló a kormányon más 2008 tól
4. légszűrőn megint variáltak
2006-2007 eltérések:
1. Légszűrőn variáltak
2. Segédváz más
3. Végdobon variáltak
Valamikor régen ígértem GASGAS EC 300 összehasonlításokat.
Vizuálisan megcsináltam pár évet, lehet nem teljes, mert simán tévedhetek.

2004-2005 átmenetek:
1. Hátsó fékolaj tartály 2004 ig külön van, 2005 től már egyben a munkahengerrel.
2. Tanksapkán variáltak valamit
3. Gyújtás alaplapról másként jönnek fel a csatlakozók 2005 től, a CDI már egy csatival csatlakoztatható.

2005-2006 között semmi eltérést nem találtam. Mindjárt folytatom.

Pontosan megnézhető a szervíz manualok partlistjében.
kuplung ,hogy viselkedik?
csaaaak 2 oraaaa?ne maaa,nem igy ismerunk Balint
na kimegyek egy kicsit kapirgálni ide a kispályámra, lehet hogy több lesz mint 2 ora....
Ezt ugy mondjak,h idomeres ellen,ovasnak helye nincs

De rendes vagy!azert dew eljohetne,legalabb nezelodne,orizne a kordet....
Miért kell csalni, meg okoskodni? Ezt sose értettem

Na mind1, az tuti, ahogy mondod, élvezni kell a hajtást, de ehhez nem feltétlen kell versenyre menni, lehet szervezni sajátot is olcsóbbért

Köszönöm a felajánlást , de nem megyek, idegen motorral azért nem, mert nem ismerem/szoktunk még össze, a sajátom meg nem 100% os, ahogy én se még
Majd legközelebb.
Dévó,

oda kell minden, motor zsir állapotban (lové), szerencse, kondi, tempo extrém tudás és ha nyerni is akarsz akkor joban kell lenni a román checkpointos fiukkal. erre azt mondaná Kordés csalni.
de itt m.o. a csalás lopás szó olyan mint a levegő...

nekem volt olyan mentem a regimenten harmadiknak s nem láttam egyetlen 1 motor nyomot sem elöttem pedig ott volt a jel végig mindenhol. Olyan is volt le előztem srácot 7 helyről 6 helyre második nap és elöbb ért be mint én pedig nem előzőtt vissza, kérdeztem mi volt ?
mondja hát kis okoskodás-

szoval ennyit ér a helyezés,

inkább fütyörészve kinézve a fejemből élvezve a látványt ki motorozom magam, s ha nem jutnék a nap végén célba leszarom, egy sörözöben kötök ki s lengyel haverokkal sörözünk estig.

Dew ha jösz Dévára full sponyori minden, motor, gumi, befizetlek, szállás
sőt Ray-Mud-ot elzavarom....

jösssz ?
Ronbá, tudod szeretlek szeretünk lassan milliomos vagy a sok tanács ból nem...
Bejuthatsz az elejébe, ha olyan tempót mész, mint szoktál és sikerül megoldani az extrém helyzeteket

Extrémesekkel az a gond, hogy tempót nem tudunk menni, mivel nem szoktuk. s egy pályán azért sok helyen lehetne száguldozni, nem csak extrém feladatokból áll, ezért van nagy esélye a tempós versenyzőknek is
Viszunk tuzes vizet is,ha beparaznank vmelyik feladatnal
Nem hasznalok ilyen energia novelo szereket,sima asvanyviz,Theodora,v Borsec ,azoknak jo asvanyanyag tart van.Meg a vegen,ha bejutok az elso 20 ba(veletlenul),ram fogjak a gg forumon,h csaltam.
Felteve,ha a bor latott szolotoket....
Hali!
Igaza van Dawed-nek de a fröccsben is sok az ásványi anyag meg még bátorít is
Még egy saját tapasztalat.
A vízbe, amit teszel az itatóba, tegyél "energia port", ami pótolja a szervezetedből távozó ásványi anyagokat, ha aszt iszod tovább megmarad a kondi.
Mezei megoldás, amit szoktam, hogy a 2,5L vizembe bedobok 2db magnézium pezsgőtablettát és azt iszom, akkor nem görcsöl a kezem 2 óra hajtás után, ha sima vizet, akkor meg igen.
lebukott a geci...
tudtam rély képben vagy mikor írok én és mikor az ismeretlen megamegmondó
te rohadt sardobaloooo,ne hasznald a Viktor baratunk nickjet!
már 97ben is gazdag voltá.. úgy lehet zsirferinél is gazdagab
csak nem a hasára..miközben oldalt kibámult az ablakon

mindenki nyugodlyon meg.
aki itt tud6 valamit az mind hallgat..
de rély tudd meg legalább akkora lyentősége van itt a fhórumon hogy benne leszel É első 10ben mint az hogy gwatemalában épp hány ember nézi a diszkówerin az állitólag cimű műsort...illetve a sztori tévében antónilyó álfrélydó és eszmeralda punuiella most akkó szekszelt vagy csak..flexelt
mert hidd el azéletben vannak fontos dolgok...de ez pl..ez nem az