Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már nálad a francia fenevad ?
huh baz hova mentek én is megyek Csaba jóóóó-

de kérdezd mert most Kalota szent királyon ott hagyta a lammelékat az olajban vastagon lamella befötlett belöle.
Sz csabaval megyek szombat,lehet vas urom lesz.
itt egy kis gyakorlás !
http://youtu.be/A4ojdxXSQUY
frenre vigyázz..
a dévai racén egy magyart akartak agyonverni..eu országokból sokan.. teljes 1et értésben....na az volt zsir feri
és ez nem vick....
rély.. igaza van frenek.. sokot kaptam hogy a redzsin.. 39deki lettem... a 120 asból...igaz hogy én sem fejeztem be..csak 30na.. akinek a fele!a fele lecsalta a A nyomoat.. mert lelehetett!
szóval ne halgass rám..
idulj nyugodtan...
jó muri lesz..
nem te lennél az első aki hazajövetele után azonnal eladja a motort...robúr mesélte hogy volt már biharban ilyen..mondom nem te leszel az első...

zsir igazad van.. csira vok..de akkor csirázd már le mindenkit aki mögöttem végzet.. ha már én csira vok akkor a mögöttem lévők..
vigyázz..mert csika élből harap ha lecsirázod a csapatát .
thnx
majd ha jó fiú volt egész évben,hoz neki a Mikulás
Öreg,

én a hagyekbe leszek amikor a sherco kuplungja ki katapultál a holdra a nagy gázoktol, s mire beérek téged be vontatnak a depoba megfürdetnek kammilás kádba a román tündérek, s habok közt ügy lecummantanak hogy mire be érek a vacsorára úgy fogsz kinézni mint aki 2 gramm pázsitott szivot el.

komolyan, ezeken a jol szervezet versenyeken sok a segitő én leszek az utolso akire számithatsz, előbb segit ki egy sport társ aki biztos nem lesz magyar mert azok ott hagynak, pl. sok a Lengyel engem ugy hivnak Pálinka ZsirTV mert mindig osztm nekik a pálinkát amikor fetrengenek a hegyen, vagy arománok is rendesek segitenek majd vonszolni a motort az oldalán, persze karcos nem lesz....

szoval nincs para, gyere ki vasárnap délután az Ürömi bányába vagy holnap ide ujpestre hozzám s gyakorlunk jokat.
felkészitelek a ROmán pokolra...
Jarvisnak sponzoriba valaki vegyen már egy rendes kamerát

Vagy nem tudom mit csinál, hogy sípolnak a videói
http://www.youtube.com/watch?v...

Kéne valahova faragni ilyen pályát, jó lenne gyakorolni rajta
Ronbá!
Az a matrica szett 2008-as ugyi?
a legjobb házörző ami csikának van... vér-csivava- postás gyilkos..
Igerd meg,h hazahozol,nem hagysz ott!

de utálom azt a reklámot
szép lett a moci Ron, de abba a geci rozsdamentes anyagba mig kifurtad a lukakat egy jó par furó hegy látta a kárát nem ? vagy lézerrel vágtad ?
geci kemeny az a anyag....
Haj rá feri haj rá feri!
igazad van réjj, egy igazi férfi nem halgat senkire, csak megy a saját feje után....jahh és ne felejtsük el fordiitva üli meg a lovat és mindig...mondom mindig old spice-t használ ... még déván verseny közben is...
mar szarok a motor karcmentessegere,a magyar vasarlo nem ertekeli ezt

azert leragasztgatom,h maradjon belole vmi

na jo beszelek a szervezokkel,h mennek,de csak d nyomon
huh bazz ott a pirelli a hatso kereken bazzz.
Ne haragudj de a tronfosztott Zari ki is mondja neked ne gyere...

irja a HECA egyik vidoja ha van tököd akkor velünk motorozol, én ondanám ha van lovéd és bolod vagy csinálasz magadnak két elcseszet napot és egy totál kr motort, ez volt a HECA verseny, A DEVA, Regiment13 és a romaniacset belehet fejezni simán s nem hagynak az erdőben s nem adnak utána sima benzint a 2T motoroba.
SZoval garantálom végig mész s ha müszaki hibád van haza hoznak.

ennyii..

Zarinak zabszem van a seggébe HECA ota... bepicsult mert sárvan a seggében azota is.
Ronis pedig motort poliroz honapok ota mi a faszrol beszélnek ezek...
nem a házat...a motort őrzi
. . .
ronis! ez milyen fajta kutya?

házat őrzi?
Te tudod, de szerintem fontosabb a biztonság.
Szerintem inkább menj úgy, hogy egy jót motorozol a román hegyekben a kijelölt nyomon, felejtsd el a versenyt.
A verseny láz, meg a bizonyítási vágy, drukk stb. csak belehajszol olyanba, ami kikészít fizikailag is meg szellemileg is, s úgy tényleg sokk lehet elsőre. Ivóvizet mindenképp vigyél, az kimaradt a listából.

Ricsiékkel először öröm motorozni voltam kint, versenyláz drukk s egyéb feszkók nélkül, ráadásul "kondival", s még is úgy kikészültem, örültem hogy élek...ez persze csak saját tapasztalat, nem vagyunk ugyan olyanok, csak leírtam, amit gondolok, a többi rádbízva.
Dew kihagyta a felsorolásbol a medveriaszto sprayt és a rambo kést abban van gyufa is meg drot, ha meg kell ölni egy vietkongot...
na nekem is küldhetsz energiát