Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lásd már be te fax..
ferivel is mit csináltál..
aki igy feladja...emezt leszopoatja utazik 2 órát asdemmiért.. az kitatásból..nem hogy egyes.. csak szeretne egyes lenni..az NULLÁS
de nem baj..
te ilyne vagy..ez sem baj csak ne akard elhini hogy majd ott egy percig is jól fogod magad éezni...
a prológon les zegy olan lefelé.,.hog még én is beszartam...motort úgy engedik lefelé...a leszállás és mellette állás az keveés...
és az sme segit hogy látod hogy az elpőtted kettővelodaért manuszt épp akkor rakják a hordágyra és visz el a mentő
és a mnető az jó..mert a hullaszálitó..na az már gázabb
23 perc az egész..de lesz benne akadály.. bőven...köves szűkátkelők ahol a mostorod karcszüzessége...csúnya csorbát fog szenvedni..és minél jobban félted annál több kár keletkezik bene

de amúgy meg...
Neee,

csög velem jössz kik azok nem engednek teeee.
én vagyok valaki ZsirTV feri, aki megjárta a román poklot.
de mielott jönnél jösz a bányámba gyakorolni ok ?
s kapsz certifikatott jöhetsz. Zsiiir. !
pinak is lesznek?akko megyek
az jo edzés lesz... közben tedd a kezed a képernyőre küldöm az energiááááttttt............
feriiii veggye ma meg,balint+vik nem engednek devara
Raaaj!
Ne halgass senkir tök jó volt tavaj is a nyom eltévedni csak a nagyon hülyék tudnak az ilyen megfontoltak mint te meg én tuti haza érsz igaz nem 3-4-óra alat hanem 6.39 amiből 2-3 óra avval ment el hogy hűtöttem az 540-est mer a hengerfej tömítésen keresztül feltzabálta a vizet oszt nem szerette meg az utoló táblánál ahol ki volt írva hogy 4+4km a végéig már annyira csúszott a kuplung hogy nem vettem észre hoyg sebességben rugdosom 1/2 órát és én sem vok 1 sportember csak az ec 2-osztlyba szoktam hüélyékedni
úgyhogy nó para jó buli lesz max esténként berúgunk /ahogy szoktunk/mer ugye az ember ritkán van távol a családtól
hat a gazdagsag,az a masik szegenysegere megy.....
ron.
az a baj hogy ha még mindég rályár a lábára a bugi..akkor ott kemény szangciókkal el kell venni a kedvét..
különben a tásaival fog kibaszni..
velem nem...
azzal akivel megy..
mert azt fogja hivogatni északa hogy figyu ..uit vagyok a fasz tudja milyne kis faluban és gyeere értem..a társa meg mivel jószivű.. elmegy érte..autókázik 2órát oda kettőt vissza északába nyúlóan vissazérve.. késő is fekvéssel hlla fáradtan neki a 3 dik napnak.. jóesetben...még al6 pár órát..de ha hajnal 1kor érsz a széállásra.. akkor már az alvás sem megy úgy ..forgolódik..rély persze örül hogy megvan és le sme szarja a racét csak 1szer érlyen haza pöstibe.. eléadja a gecibe..(euzekkel a gondolatokkal durmol el.. a haverja meg nyitott szemekkel bámul a sötétbe hulla fáradtan.. még el sem tud aludni aannyuira fáradt.. és jön a reggel 6 mikor meg kelni kel nekii erősen..mert nem lesz idő különben semmire...
persze rél reggel sem lesz a segitségére ..a teszetosza ráésrő leszarom béla hozzáállásával..

szóval nem neked lesz szopó igazán ..rély hanem akivel mész annak...
bocs a qÚrwa öszinteségért...de ez van
gpst,egyeb tuziszerszamot nem viszek,nalam fontos a verseny suly
réjj nem kötekedés képpen de azok a hires angliai gazdagok meg akkor szedték meg magukat amikor Sir Francis Drake legyőzte a legyőzhetetlen spanyol armadát és elindult a világhodito angol gyarmatositás a fél világ kifosztásával....
akkor hol itt a különség, max annyi hogy ezt pár száz évvel hamarabb tették sokkal több vért és szenvedést okozva....
amiert ilyen kikozositok vagytok,nezek egy kis enduro panoramat ,h kepben legyek
szerintem mehetsz , csak ne feledd az alapvető túlélő készletet, amit javasoltak. GPS(bekapcsolt tracklog), gyufa, kaja, ücsi, mobil, meg lehetőleg min 1db kistárs, akivel együtt mentek végig. S tényleg ne kavarj el sehova a nyomról GPS alapján se

Kipurcanás az biztos lesz, ha nincs kondi, de ezt te jobban tudod mit bírsz!
Ami érdekesebb kérdés az esetedben, ha motorzúzós szakasz jön, azzal mi lesz? Karc/sár nélkül szerintem nem úszod meg a versenyt.
faja huszkwarnyás a hádtsó sárvédőegybeidomod

fasza a berugód is..csak dév meg nelássa hogy ez nem gyári..25ezerért
látom tos fifti tárcsavédő is ott van
kis kipufi hogy a nyomaték ne legyen túl sok alul viszont forogjon mint egy lánc fűrész
ne legyetek man illen - k,ha ki van szalagozva nem?

Rezovédo ver 6? Nem lesz a furatokkal nagyon legyengítve?
kutyád is van,akkor te már vagy valaki
nekem se kutyám-se macskám
én is ezt mondtam réjjnek csak finomabb szavakkal...
és hidd ele neked.. a pénzspórolás a legkisebb amit megteszel ha itthon maradsz...
mert ha ott rádrohad az este.. vagy kiméász rossz felé.. a nyomon.. akkor az eléggé elhagyatott érzésed lesz.. minha egy másik bolygón lennél...egyik nyir1i havert déván tankolta meg a rnedőr ..saját léjéből...és onnan 40km ment visszafelé betonon.. talán estéree ért vissza..
mert besokalt..feladta csak nem foglalkozott vele merre az arra és roszpatakon jött le... rossz városba jukadt ki...
akkor beteg vagy
valahol el kell kezdeni....akkor atnevezek C be
Majd megfagytam egésznap
kapratok a fehér 6 napossal.....és van kutyám is..