ez az erdély ez vakitás..
ugyna olyan helyk vannak itthon is...
pl ott felétek..mindenhol..csak a magyar azt nem járja addig még nem megy ki romána.. akor jön rá ..hogy lyé itt nem is hitem hohgy lehet motorozni..
osz lehet..
szóval ugyan az ..csak nekem 300km kell utazni egy jó hajtéásért.6kor már indulni és este 7kor érek haza...!. neked meg 100m ..és van hogy asz is sok...
szóval hog ki hova lyár meg ki hova lyár6na..ezt hagyjuk
jah zari de én nem beszélek helyezésről soha. engem nem érdekel.
engem a hangulat érdekel meg az hogy tényleg baxon meg a hegy.
nekem azok a versenyek olyan mint amikor rámbp börébe kerülök s mindenhol mindenki s minden meg akar baxni s én tul élem.
aki egy iylen versenyen esélytelenül a helyezésével fogalalkozik az meg is érdemli.
a lényeg ezek a roman fiuk ismerik a hegyet s tudják hol szopatnak ki, s én ezt várom. a B nyom megcsinálható. az A az tényleg komoly.
oszlopos furoval kell furni , lassu fordulaton, közben sprézni, ez a savállo furás titka... és igy még az éle sem megy ki....
neked megszámolom ingyé, olcsobb mint egy furo készlet
na látom csak ugyan arról beszélünk
nem számit hogy 10-20-30-40-50-..200..
az a lényeg a nyomot.. amit kitűztek..azt magadnak csinéld meg.. és nea dd fel a feladat előtt...de ha kiállitnak az idő miatt akkor..ki kell menni..mer a hegybe a esötétedést a törvény nem ..dea a hegy szelleme igen csak bünteti
száltál.... faszt ontotad a sarat a kerekedből hátra ennyit láttam...
meg hogy másnap eltüntél mint a kámfor... illetve a prologue on egy vadisznyot henteregni.....
az jó..románban 1 órával elpőbb vannal és a brifing román 8kor van..aza za magaar 6kor már öltözködöl... na ha a 10 óraihoz edzened kell.. akkor a 6órai ..az már lófasz lesz
amúgy hidd el nem vagyok rá böüszke hogy igy csináltam..
de ha 23dik lettem volna sincs semi...
hidd el énröhögtem a legtöbbet a vasárnapi halytáson...
mert minden helyen felismertem hogy itt pihenkéltem ..ott is pihenkéltem.. itt estem be a fa alá ...né már itt megenzt pihenkéltem...
de igy is olyan helyekre jutottam ela pihenkélések közbe amit ha eljutottál volna...na akkor ott ozt teljes öszeomlás meg minden lett volna.. a 5m sziklafalnál...
majd szombat ha kijutunk ot akarom folytatni ahol a múltkor a benya miatt vissaszaforditott a banda...annak a pataknak az aljában
nem regimentről van szó hanem a Deváról az más az még keményebb ott derül ki férfi vagy vagy csokoládi puding rákenve a faszomra s lenyalva egy rücskös nylevü román track mester nyelvével.
ki azzal gyanusit hogy egy helyben állva forgattam ki 11,5 liter benzint a motrombol.
Deva olyan kemény az A hogy beszarsz, olyan kemény hogy ha megcsinaálja valaki a B nyomot az tud, de k ia fasz akarja végig csinálni én azt karom baxon meg a hegy, és törjön meg az összes feljáró, leckéztesen meg egy román kecske, leszarom, végig megyek vagy 33 vagy 133 leszek.
A lényeg nagybetükkel, A TÁRSASÁG, A HANGULAT, A TÁJ a területek s a kijelőlt szakaszok, este kidöglött állpotban elmeséled a melleted féig kidőlt havernak öröm mánorban beértél hogy itt vagy ott ugy amaz történt, meg emez.
Ne haragudj de ki az a hülye aki helyezésel foglalkozik amikor előtte vannak olyan nevek aki ugy ismerik a hegyeket mint senki más, amikro köztudot a ománok lovéért árulják a csiken trükjeit (100 euro).
s ki a fasz esélyes nyerni, nem indegy 133 vagy vagy 33 harmadik, azért mész hogy magadat próbára tedd s tudásod, s lásd a medvát fetrengve nyögni, a nagy arcu kordést katapultot csinálni a feljáron, hogy a haverekkel pálinkáz.... s mi más kell ennél... több.
huh nekem a ledrágább csiga furoimat ugy letérdeltette hogy pirosan izzotak, kb 30e Ft ban ban az a geci anyag.
igaz nem lehet s eltörni se bántani.
geci szivos olyan mint a Jarvis a román sárpokolban, nem mint eggyesek akik minden 10 méterben rádolve a kormányon mindenkit engedelmesen átangedtek... s a végén ugy eltüntek a verseny helysznáről hogy még látni sem láttam....
nem értem.. amúgy én hogy jövök a képbe racer szinten...
magyarországi felmutatott eredmény...0
hogy kerülök én egyáltanlán a viszonyitási alapba...
mert voltam románban párszor
vagy mért..
ugyna olyan helyk vannak itthon is...
pl ott felétek..mindenhol..csak a magyar azt nem járja addig még nem megy ki romána.. akor jön rá ..hogy lyé itt nem is hitem hohgy lehet motorozni..
osz lehet..
szóval ugyan az ..csak nekem 300km kell utazni egy jó hajtéásért.6kor már indulni és este 7kor érek haza...!. neked meg 100m ..és van hogy asz is sok...
szóval hog ki hova lyár meg ki hova lyár6na..ezt hagyjuk