Régebben azt hittem,hogy mindegy milyen olaj ,csak full syntetik legyen. Sajnos ez nem így van. Amikor 2t -m van akkor ENI .t rakom bele.3000ft és szines szagos,,,meg minden. Úgy kell elrángatni a pufótol,olyan jó az illata. Van egy ismerősöm debrecenben,2008 as rm 250,,(meg akartam venni) 42 óra van benne,szóval nem régi na masin a, és esküszik,hogy csak MOTÚL,,,,,Had ne mondjam a hangját,,,,Pedig hozzáérő gyerek,prezíz,meg minden. 25 óránál dugót cserélt,mint a nagy könyvben. Ja és az összes előző motorjai is mind idő előtt mentek tönkre ,szakadtak szét stb. Szóval biztos jó az a motúl ami 7200ft,de aki 2800 ért veszi akciósan,,,,,nem biztos,hogy ugyan az van benne.... A HECÁSOK nak nagy gratula. Olvastam ám minden nap.A sok jó írásnak köszönhetően részese voltam és átéltem veletek a gyötrelmet,meg minden. Csak én nem voltam sáros.
Gyerekjáték Nekem sajnos idén,csak 2 hét múlva indul a felkészülés addig kiszolgáljuk a sporttársakat ,de onnét motorozunk is és csak heti 4-et melózunk éjjel-nappal
laca.
én meg nem isgratuláltam gépedhez...
faja nagyon..ez olyan mint a spárta ......300?
olyan olajat vegyél.. nagyon fontos!ami szinezi IS a benzint...mert akkor kissebb esélyjel lyársz úgy mint aki nem keveri be a benyát csak bele tenni a tiszta benyzint
rély.
meg vagyok győződwe hogy lyaúl csináltad(kb annyira mintarról hogy én meg helyesen írok de téllegh ) ..de ez nem bályszikli amibe kis tüsi van benne...általában nem...de előferdülhet...
inkább nézd meg megent...mert ha megy frenszin és megent visszamondod. .felkerülsz a fészbukszlyára
tenkjú, meg is rendletem.
hűtő lesz a gerecsénél, elméletileg 2002-es bontott, de annak jónak kell lennie erre is.
szerintetek az ilyen power tér és nyomaték növelő lemezeknek van értelme? tunying
Képek:
http://www.enduro-vilag.hu/gal...
http://youtu.be/TVywKDR0-Qk
Nagyon szoritottam,m a futomuvet is olyan kemenynek ereztem,pedig mikor leraktam ok volt.
Vízhólyagos lett? Minek kell annyira szorítani azt a kurva marklatot?
Ma is kint voltam,de olyan bolya voltam mint tegnap+a kezem is vizholyagos lett.
én meg nem isgratuláltam gépedhez...
faja nagyon..ez olyan mint a spárta ......300?
olyan olajat vegyél.. nagyon fontos!ami szinezi IS a benzint...mert akkor kissebb esélyjel lyársz úgy mint aki nem keveri be a benyát csak bele tenni a tiszta benyzint
rély.
meg vagyok győződwe hogy lyaúl csináltad(kb annyira mintarról hogy én meg helyesen írok de téllegh ) ..de ez nem bályszikli amibe kis tüsi van benne...általában nem...de előferdülhet...
inkább nézd meg megent...mert ha megy frenszin és megent visszamondod. .felkerülsz a fészbukszlyára
hűtő lesz a gerecsénél, elméletileg 2002-es bontott, de annak jónak kell lennie erre is.
szerintetek az ilyen power tér és nyomaték növelő lemezeknek van értelme?
tunying