Graham Jarvis - Hard Enduro Oktatás ! szerveződik egy oktatás amit maga Jarvis tartana 1-2 napos, itt Pesten ha igény akkor 1 nap lehetne az ország másik területen. Lent lehet szavazni jelzés értéküen tudjam belőni a oktatás ktg-et a jelentkezők száma lapján. Illetve lesz egy 3 eseményes verseny is azon a hétvégén ahol maga Jarvis tanácsával építődne az extrém pálya. https://www.facebook.com/group...
Szóval, ha Feri intéz 2 példányban mindent, amit ő igényel, akkor azt ki kell fizetnie Raaaaynek. RGO az ára kérdéses
Amit meg kell beszélni előre, hogy ne a végén legyenek meglepetések, meg anyázások...
Hülye példa, de egy tfh. Feri 5csillagos szállodában akar szállni,
3 fogásos kaja, stb. s a végére kijön egy szép kis summa,
aminek fele Raaaay-t illeti, mivel 2 példányban intézte, stb.
Röviden csak annyi a lényeg, hogy előre le kell beszélni, mit intéz nekem a másik és mennyibe fog fájni
Ezért is lenne jó tudnia pl. azt is, hogy mire számíthat, mi fog kelleni, stb.
Inkább írjátok már le ide a fórumra segítő szándékkal(s ne cikiző módban), hogy aki megy, az tudja mire érdemes figyelni,stb. persze főleg azok írjanak, akik már voltak és tudják mi a dörgés. Köszönet azok nevében, akik először mennek
na dobjunk össze egy megafogadást réjj befutora....
1. ha réj végig megy a prologon akkor fizetünk neki 1 sört, ha nem megy végig akkor ő fizet mindenkinek egyet...
2. ha első napot tuléli nap végén csinál vele riportot zsirtv kiküldött tudositoja (persze english speak:) felrakjuk minden megosztora ezzel elinditjuk a világhir utján...
3. ha végig megy a második napon szintén riportot csinál vele zsirtv tenyerén a vizholyagokrol, és a seggéröl hogy milyen véresre dörzsölte az ülés, valamint a mosolyárol hogy őszinte-e...
szerintem mindenképp beszélj valakivel, aki már volt, s vannak tapasztalatai...
Pl. ha 2 tankoló pontos, akkor nem elég 1 db kanna, 2 db kell, amit előre kivisznek neked a tankoló pontokhoz, stb.
Benzin, szállás, kaja, stb. mindent magadnak kell megoldani.
Ha megkéred Ferit intézzen neked mindent, amit magának is, hogy ne szenvedj hiányt semmiben, biztos megoldja, csak az ára lesz kérdéses
rély.
olvastam a tegnapi irásokat...
megent valaki belépett a nevemmel és olyanokat irt ..de olyanokat..hogy...
elképesztő..elképesztő
ne foglalkozz semmi vel..a tály gyönyörű..a hegy a legfinomabb ami motor alá kerülhet....
és a szervezés is jó...pl a nyomon nem maradt senki..mert kwados csákók jönnek összeszedni az elhullott dögöket
illetve a kidöglött motorosokat...
csanád tudna mesélni.. neki talán volt is olyan kados élménye...
hidd el jó muri..sok lyó arsz...meg persze sok rossz is...
mindenki segitőkész lesz...persze ha hozol sok lelyt
kajával nem lesz gondo.. ha a száásaon 6 előtt kelsz... 7kor már annyian leszenk nem lesz dőd megenni.. mert 60perc mire kihozzák..azt a 3 tolyás összeomletet....
guminyomással ne lesz gond.. a 0,5 öt felett lesz..akor feljutásokkal sem.. mármint nem is kellnekifutni mert olyan kemény gumi ott nem tol fel még a E nyomon sem
oké,értettem
akkor én hozzá sem szólhatok itt semmihez?motorom az van de gasgashoz hozzá sem tudok szólni
kutyás téma is van itt mindig de kutyám sincs,ahhoz sem szólok
https://www.facebook.com/group...
Szóval, ha Feri intéz 2 példányban mindent, amit ő igényel, akkor azt ki kell fizetnie Raaaaynek. RGO az ára kérdéses
Amit meg kell beszélni előre, hogy ne a végén legyenek meglepetések, meg anyázások...
Hülye példa, de egy tfh. Feri 5csillagos szállodában akar szállni,
3 fogásos kaja, stb. s a végére kijön egy szép kis summa,
aminek fele Raaaay-t illeti, mivel 2 példányban intézte, stb.
Röviden csak annyi a lényeg, hogy előre le kell beszélni, mit intéz nekem a másik és mennyibe fog fájni
Ezért is lenne jó tudnia pl. azt is, hogy mire számíthat, mi fog kelleni, stb.
kedvem az lenne...
Dew te egy diplomata vagy...
magyarul a gatyád is rámegy..
ide még el merek menni az RMXel
Inkább írjátok már le ide a fórumra segítő szándékkal(s ne cikiző módban), hogy aki megy, az tudja mire érdemes figyelni,stb. persze főleg azok írjanak, akik már voltak és tudják mi a dörgés. Köszönet azok nevében, akik először mennek
1. ha réj végig megy a prologon akkor fizetünk neki 1 sört, ha nem megy végig akkor ő fizet mindenkinek egyet...
2. ha első napot tuléli nap végén csinál vele riportot zsirtv kiküldött tudositoja (persze english speak:) felrakjuk minden megosztora ezzel elinditjuk a világhir utján...
3. ha végig megy a második napon szintén riportot csinál vele zsirtv tenyerén a vizholyagokrol, és a seggéröl hogy milyen véresre dörzsölte az ülés, valamint a mosolyárol hogy őszinte-e...
hajrááá réjjj én veled vagyok....
Pl. ha 2 tankoló pontos, akkor nem elég 1 db kanna, 2 db kell, amit előre kivisznek neked a tankoló pontokhoz, stb.
Benzin, szállás, kaja, stb. mindent magadnak kell megoldani.
Ha megkéred Ferit intézzen neked mindent, amit magának is, hogy ne szenvedj hiányt semmiben, biztos megoldja, csak az ára lesz kérdéses
amugy meg talán ha két embernek van itt gasgas-a, de ez itt eddig nem érdekelt senkit és szerintem ezután se fog....
olvastam a tegnapi irásokat...
megent valaki belépett a nevemmel és olyanokat irt ..de olyanokat..hogy...
elképesztő..elképesztő
ne foglalkozz semmi vel..a tály gyönyörű..a hegy a legfinomabb ami motor alá kerülhet....
és a szervezés is jó...pl a nyomon nem maradt senki..mert kwados csákók jönnek összeszedni az elhullott dögöket
illetve a kidöglött motorosokat...
csanád tudna mesélni.. neki talán volt is olyan kados élménye...
hidd el jó muri..sok lyó arsz...meg persze sok rossz is...
mindenki segitőkész lesz...persze ha hozol sok lelyt
kajával nem lesz gondo.. ha a száásaon 6 előtt kelsz... 7kor már annyian leszenk nem lesz dőd megenni.. mert 60perc mire kihozzák..azt a 3 tolyás összeomletet....
guminyomással ne lesz gond.. a 0,5 öt felett lesz..akor feljutásokkal sem.. mármint nem is kellnekifutni mert olyan kemény gumi ott nem tol fel még a E nyomon sem
Mi van itt, lehet fogadni Raaay befutóra?
Mi mennyit fizet?
Ja és milyen lehetőségek közül lehet választani?
nem akarsz fogadni velem,h az elso 100ban,200ban,400ban leszek?
akkor én hozzá sem szólhatok itt semmihez?motorom az van de gasgashoz hozzá sem tudok szólni
kutyás téma is van itt mindig de kutyám sincs,ahhoz sem szólok