Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fren...nem értelek...
hogyha ott a táblázat ..és az értékek.. (az igaz értékek )megőrizve az utókornak
akkor a tilyédbe mért van 2 ve kissebb ff
azt akarod hogy a szegény keverék miatt át égjenea dugó teteje
vagy te is fülre állitottad be
vagy csak eg szaki kiment megnézte te hogy hajtol és neked pocak-villantó-harcosnak..bejálitotta a stilusodra
vagy felhivtad kordést hogy seDíccsél már mert te olyan okos wagy? ebben is...

na jó ez vick volt...
tudom hogy azért 2 vel kissebb mert nincs pézed tankolni... ..

freeen..ezek Qrwa öt szentesek fel ne vedd
szorom mint dévényi thibi bácsi a pöttyös labdákat

0,5 re a trélyfát...
persze hogy fülre...
de az a legjobb ha érzésre állitod..érzésre ..tudod...
én igy szoktam mindent csinálni..
érzem..pl érzem ha éhes vagyok...
vagy azt is érzem ha ..kálni kell,mert teils tei vagyok érzékszervekkel
molnarfutes@gmail.com
Azota nem is mentem vele egy metert sem.
a motort én láttam karmentes de tényleg
ilyen motor még a gyarbol sem jön igy ki
Raay sajnalta pl. esöben ki vinni a cangát.

barki megvezsi nagyon javaslom. csemege szép.
Ha adsz egy mailcimet elkuldom!
Helló!Adnál elérhetőséget a moci miatt?
kösziiiiii
Sziasztok
GG-ra nincs valakinek használt kartervédője ?
Balint!...mutass képet kérlek ,hogy erősítetted meg a lábtartó konzolt...meg ha van valami érdekes megoldásod a Gassra..Koszi!
Nem mi voltunk.de voltam ma kint kutyaval es lattam enis.
zsir igen.
Na mivan bélák? Repkednek az ötcentisek?
Nagy valoszinuseggel egy kezdo fog megvenni egy ilyen gyongyszemet....nem aki keni vagja az evjaratokat....
?
ti voltatok kint motorozni a kispályán... tele van karistolva..
a 05-nek már feket váza van... és nem kromos... szoval ha valaki kicsit vágja a témát annak hamar lejön a dolog....
de az alvázszám is megmondja azonnal mikori szoval faszság igy fiatalitani valamit.... ezt max a kezdők kajálják be...
Frenszisz az én olvasatomban a fűlre beállitás annyit tesz hogy miután beállitom könyvböl kb-ra, utána megyek vele, aztán érzem hol mit reagál, fullad-e vagy nem-e vagy hogy-é- e... tetszik érteni.....
értem, de legalább a haverját ne b*ssza át.
na itt mar hullanak az 5 centesek
410-ért vitték el, mert volt egy két kehéje. A lánc már nem sokat ért, hátsó gátló szivárog, meg a bal első is (bár nem rég volt szimmeringezve, egyszer már csinálta, akkor diafilmmel alányúlva megszünt). Hátsó gumit átfordítottam, már eléggé legömbölyödtek az élei. Ettől függetlenül motorikusan fék/futómű rendben van az tény.
Nekem semmi bajom azzal, hogy ki mennyiért árulja, mennyit akar keresni rajta az ő dolga. De 2005-nek hirdetni egy tudottan 2003-as gépet, azt nem szeressem. Olasz forgalmija van (volt) 2003 06-ban lett forgalomba helyezve.

Lehet sose adja el ennyiért.....
lol , füredi ismerős hirdeti, mondtam neki h 2003as, de azt mondta h a tulaj 2005öst mondott, és 460ért adtad el.
http://www.kepesmotor.hu/gasga...

Vasárnap eladtam a GAS GAS-t, mára fiatalodott 2 évet, 7 lóval erősebb lett, mindene jó lett ami viseltes volt... Vérzik a szívem
Hello!

1.5
Szia! Mennyi az annyi?