Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vik,
jóvóltából sponzoriba kapsz. de sajna aszem utolso új. pár.
Reggelt!
Zsír Úr!
Ha esetleg holnap találkoznánk zaránd hegység környékén kéne egy olyan gay /meleg/ kesztyű megvételre ha még van abból a kartonból amit bevásároltál Viktor úr után szabadon
Köszi!
Nem írtam nagy litániát,hogy meg miről is állapítom meg a kopást de igazatok volt.Ennek a dugónak nagyon jó a kompresszioja,kb ahogy Viktorunk írta,ha nem rúgok oda igazit akkor megakad és nem fordul át rendesen.Meg nincs nagy viszonyítási alapom a 4T után,de azt tudom hogy a cr-t berúgni ez mellett gyerekjáték volt...na annak tudom,hogy ki volt kopva,mert majdnem kézzel is begyújtottam volna.A gasnak garantáltan tudom ,hogy új a dugoja.A yamahamnak volt kb ekkora kompreszioja.
lyaúreggelt..
na mi pöcs..?
nem birtok aludni..ja
az én vok..
úgy mellényúlt ez a meteurológia..de nem kétullyal nem két kézzel...
erre ugykátom csunyán ráfutottak akik itthon maradtak...
nehogy holnap is ugyan ez legyen..

itt a viz abszolót nincs még megbőrösödve sem.. igaz -1 fokot ir..de lófaszt +2 biztos van..
ro-ba irja a -3at.. de lehet ott meg -1 van...a -8 helyett..na erre jó ha az ember a neten nézegeti az időlyósoka takik lyósolni nem tudnak...
ugyhogy ami nap egy mellényúlásnak igérkezik ithonmaradtak szempontlyából
nehogy holnap meg mllényúlás legyn..mert holnapra csaqk tervődik a menet...vagy valami...
ugyhogy csandi kennyed fennyed magad mert tőled várlyák majd a csodát...debrőből is. .pöstiből is dunnyaföldwáriból is..

pityusznak úlyra megadtam a számodat.. mondtam neki..nulla6-9ven... at mondja ez nem az ezt már ismeri..há mondo te is filyam burkus
Kordesnak igaza van!
erre a felvételre..még mirkóék is emlékeznek ...remélem nem álmaikban...akkor még az első kamerkázásom volt aznap..szóval mikróék miatt vettem meg a kamerát
ma meg voltak bolonduva az emberek..mindenki hivogatottmi lesz holnap..mondom mi vagyok én..leveri béka
holnap 0 fok lesz..meg északa -5
ha ennyire pörögtök gó hajtani
én inkább elmék a fürdöbe kiáztatom a tök öm
ne aggódjatok lesz még hajtás a race után is... ja hogy ez miat pörögtök..nyugodjatok le koncentráljatok...
és imátkozzatok..ne legyen sár...én meg imátkozom hogy legyen...
mert akko jön elő az igazi Ő tök..
eg a dzsárvikszék is akkor jönnek ki jobban ...
pl a duplasziklást sárban eddig csak két meber csinálta meg azok közül akiket már látásból láttam...az egyik ebböl a tükör képem
a másik meg a másik kordés

itt van ni...
porban..
http://www.youtube.com/watch?v...
ahogy kell...ahogy tanitom

túl jól fogós talajban...

ÉS..shÁÁrban..

úlydugó korában .4 izmos pumpálás után billen át a dugó a holtponton.. ha 3 pumpálás után átbillen(tehát a negyedik pumpálást már nem birja ki) akkor az egy normál állapot..
mikor 2 pumpálsz és a 3dikra már átbillent akor az már csereérett

pumpálás..:kézzel jó erősen lenyomkodod..de úgy hoyg nem nyomvatartod hane rugóztatod lendületessen...
ez nem százados mérés..ez az életmaga ..
ahogy szali is írta... csak ő még nem igy tudja kimérni hanme érzi a lábával hogy már túl könnyen átbillen...
de az ugyan az..

ráköltöttwem megent a 4tre..
rálocsoltam a lét.. most olajcsere volt... 1,4liter 2300ft olaj .. meg szűrő..bakker..drága játék ez a 4t bár én 53 liternél teszem ezt..csak nekem az majd kilómétere lebontva..egy 2tnek az ...100liter benyának felel meg...tehát végül is a 2t is belelocsolja ..a 2 liter szintetikus olajat eddigre csak ő a benyába

bálint nem én faragtam..
az élet volt a készitőlye én csak az élvezőlye vagyok..zsiráf tól származik.. már csak a közdarabot kell megszereznem vagy meg csinálnom...
de 525 450 520asok...2007ig azoknak mind csak ajánlani tudom..mert nagyon profi munka..
köszönöm giraffe
hát hogy ismerem-ÉÉ ..az albit..
a kis kálai albit..
az öreg kálai filyát...mán hogy a rákbane..megadjam a számát..várlyá megnézem...itt van ni a hírdetés alatt...
de ezek szerint te már jobban ismered mert hamarabb volt meg a száma mint nekem és nem is tudtam hogy szegedimm illatve még kb 198ezer embert nem is merek itten...
de lehet a gép jó....a titokolvasók közül mpi vagy sanya is ugy lehet ismeri..vagy pampi..aki mindjárt kiugrik a bozótból
itt szegeden nagy töténete va na triádoknak...mert maga az hogy a környéken nincs eg büdos daomba ami 1méternél magasabb az megalapozza hogy pl.: mi Qrwaügyesek vagyunk a hegyekben
Ez még megvan?
az hogy csíkozott az nem mutat meg semmi mást max ,hogy hány kiló homokot etettek meg vele előző héten. attól ,hogy nem "csíkozott" a dugód ,még lehet szarrá kopva. a teflon megléte utalhat ara hogy uj a dugód de előbb utóbb az elfogyogat róla. a berúgó karral meg tudod nézni jó e a kompressziód, de ki is lehet mérni. de ehhez ismerned kel a motorod. én érzem mikor új dugót rakok bele. aztán szép fokozatosan könnyebb és könnyebben fordul át az idő multával. szóval a csikozottság önmagában jó dolog ,hogy nincs de attól még lehet nem új a dugód.de legyen úgy!

most nekem alig lehet kézzel lenyomni hálistennek. van mikor már könnyen leszalad . akkor érzem a motor erőn is hogy fogyogat alul. 2 t -nél hamarabb megy el alul az erő ha kopik a dugó. fordulaton még előre kap.
Mikor leveszed a rezot akkor latszik a dugo oldala..es ott latszik a kopas.Ebbe max 20 u.o ha van. Ha kopott akkor mar jo csikozott az oldala.
zarándol nem ismered ezt? http://www.kepesmotor.hu/beta-...
nemhiszem el van egy pár olcsó triál moci de mind több mint 200km re tőlem
basszus nehogy leírd hogy többet költesz mint a kereseted mert megy a nav....
800ft os órabérbe dolgozok és a héten csak napi 7 órákat szóval nem a skótság miatt nem vezsem meg hanem egyszerűen nincs miből 400am sincs kb a fele meglesz nem sokára többi kölcsön lenne szóval így kell gazdálkodnom mellette fizetnia tb met meg az 525öt fenttartani, meg a kocsimat meg ....................
kár mert annyiért valami vakrozsdát adnak ezeréves sojmot. ez meg egy uj modell és ráadásul kibaszott komoly. de megértem az a 6 kiló különbözet az nem kevés.
biztos überbrutál a gép de nekem max 400 000ft ig jöhet szóba
ezt te faragtad? mert akkor ügyes vagy....
redi to kész
szép a hangja...

frennel beszélünk már párszor ..mi a kérdés?
faxa nagyon.....
kiscsuka hivj fel 30 5217211 én rendeltem egy ossa 280 triált de csúnyán elszámoltam magam anyagilag. most ott van a motor egy boltban ausztriában. 3300 euróért elhozhatod! amit tud.

2011 es modell . ossa tr280 i . brutál fullos jószág! 2 év teljeskörű garanciát kapsz rá! és kicserélnek minden 2013 as ujitást rajta ingyen! tehát egy 2013 as vadiuj 0 kilométeres motor! az aktuális ára 5000 euro felet van inkább 6000.- ezzel még nem ment senki egy métert sem. ha érdekel hivj fel és mondom a részleteket . neked vagy másnak akit érdekel.
Jo a motor Zsakszi

Azt,h jo a dugo mibol allapitottad meg?hogy nincs lefujas rajta?