Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert én szeretem...
ha szükitenek gyorsitanak, ha tágitanak akkor lassul... áramlástechnika első osztály...

amugy a meglévő vizpumpa mérettel sincs baj... mivel a probléma akkor indul mikor helyben állos kinlodos motorozás van ergo nincs szél ami lefujja a hőt a hűtőröl...

ezért a legjobb megoldás a ventillátor...
Te nem is almadi vagy,h degeci
aki azt mondják hogy egy chupakabra és egy jety fergeteges szerelméböl létrejött szép és kedves bár halk szaavu lény vagy.... azok szeretnek téged...
Növelitek a vízpumpa teret, hogy nagyobb vízkereket be lehessen tenni?

Megint ez a hülye fizika ha gyorsabban kering a víz, akkor több hőt elszállít, vagy mi a logikája?
A hengerfej tömítésen lévő lévő áramlás szűkítés is ezért, hogy felgyorsítsák ott a vizet? Vagy lassítani akarják?
az a baj.. észere vettem aki azt mondja nem itélkezem..az a következő mondatával azt tetszi

aki azt mondja nem akarlak megszopatni.. az a következőlépésben sakkot ad..meg egy nagy faszt a szádba...

aki azt mondja figyu egész jól mész..az azt jeleni..geci béna vagy ..de vannak nálad is szarabbak

akik azt mondják..milyen jó állapotú az sx 525 annak mindenk szinte zsir úly verdálya van... de mégis vágynak valamire amit az ő gépük nem adott meg nekik
ez últra BRUTAL JÓÓ

feri.. nem értem..de nem baj ..olyan sok dolog van az életben a mit nem értek..ugyhogy ...ez is belefér..
ennek sok értelme volt gec.
de benyelted öreg mert válaszoltál.
detto ahogy te elvártad válaszolok majd az első kerekes lefelés okosságra...
Zarándol! Nézd ezt, és nyugodj meg...
tudod ki az aki magából indúl ki..
hát az a kígyó.. alfődiesen.-.kelgyó aki a saját farkába harap. . .
de ez csak közhilyedelem.. az a kelgyő nem a saját farkába harap..csak le szopatja magát.. mert az is magából akar kiindulni...
de aztán semmi jó nem sül ki a végéből..mert neki a vége az elelye...
se vége....se hossza
bocsánat..azt hittem kristihányék felnyitották a szemed.. de akkor ..
tévedtem..mint. ...
mint mindég
felraktam a rigát.. ha pár 7 múlva mennénk hajtani.. akkor a kék oszt riga az a helyén legyen
mert a kenda az..
a kenda az nem igazságos ilyenkor...
mert az szopatás a többeikkel szemben...j mondjuk az 525 is az..de az meg azt leszarom.. jöjjenek ök is azzal oszt nincs hiszti
de a kettő együtt az már szemétség lenne.. .sárban meg csúnya mocsokság
majda racén. ott ugy sem látják...
. ÁÁÁÁ
frenzsin..itt látszik hogy nem is ismersz ..a riga gumit is ismeretlenbe kaptam akkor ..én megazt hittem azért mert érdemesnek tartasz a tesztelésre
qrwa élet
ezek retkek ezek szeinted úgy néznke ki mint az öt nyuszi 5öm
mer nekem ez tetszik

nem ...
freniszin..nem
nekem az tetzik ha olyna géppel küldi a parszt amivel után a motorozik egész nap... és nem az a cél minél magasabbra mennyél hanme az hogy feljuss és ott a nyomvonalaon tovább....
a szülő edve...
az meg mi
én a medvét szülő vagy-ork
persze mert bebénáztam.. nem ugymint ti profályl racerok...én akkor még nem tudtam hogy lefelében nem hátra kell dölni hanem az elejét kell terhelni a végletekig.... a stopi a cél.. mert akor van az elsőkeréken tapadás és akkro tud fékezni..de ezt akkor még zsockó nem mondta én meg mindég a hátulját terheltem eddig..mert sziklás patakban meg az kell mert ott meg van az átbucskázás veszélye...
de normál földes lefelében .. az elejét kelle terhelni..déván is ezért volt hogy két lefelében is igy aláfeküdtem a motornak..
jöttek is oszt aki ott vissazelőzött nézte hogy mit csinálok a motor alatt mikor ő meg megy lefelé...a motoroon előreálva... ..én meg küzdöttem valami nehéz helyen...
Hill climb Zari orgiája !

http://youtu.be/SV_Kg2nncDA
nekem nincs tuning vizkerekem, fals informáciod van....

viszont van fasza ventillátorom...
na látod mindenki magábol indul ki s nem itelkezem
de nekem eszembe se jutna okoskodni...
a masik már rég rosz ha tudván esélytelen első hárombe be kerülj hogy versenyez, a tempozásnak eröszakoskodásnak mindig szájra esés a vége meg "medve szülés".
en pl. 2 másik sráccal indulunk az A ba s harman eggyüt megyünk végig, fityörészve kifele a sibakombol élvezve azt agyönyörü táját, az extrem hisztiket, ha lesz olyan ahol törném zuznám a gépet azt lehet kihagyom de mondom én szorakozni megyek s nem összeszoritott seggel beszükült látással erölködni ott ahol esélyem nincs 1 mert nincs tehetségem, 2 mert nagy a hátráynom.
szoval fütyörészve a sibakombol nézek majd kifele, s élvezem a 100 km tracét amit nekem épitettek nagy munkával apro pénzért, nekem az a román verseny.
na megyek rigázni..meg berakom a a thawaszra a tyunning vizkereket..ami már bálylintnak is van ..mert mindég mondta hogy hülyeség..és már mostmár akkor ö is hülyeséget csinál
ez a zarándol ez nae ma za zarándol ez a köcsögbeszólogatós volt...minden cigó rendes..meg a magyar is mind...
aki a köcsög..az a marslakók meg a telyúton kivüliak..azok miatt van szarban a haza .
ez hülyeség,,kérem szépen...
9-- 99 re mondanám...
nem úgyértem hogy én leröviditem és ezek meg nálam nem kerülnek előrébb..hahahahah
hanem úgy hogy nem mutatom meg hogy na itt kell levág nni.. 10perc spórolás...emitt 5 perc.. amott ki lehet kerülni a duplasziklást....meg ilyensmi...
nálam a becsület az első..a csak utána jön a.... csalás
tudod ha nem megy besülettel csináld anélkül...meg van ki lesz az első
Kutya mindenhol van,csak az arányokkal van gond! Pl magyarból 10% a kutya,cigóból meg 98%.
mert pl a mi heylünkön a 3 expertt feljárót ugy megtalálom hogy az öszekötö nyomokat .. 15 percel leröviditem...
helyismeret...
ezért is nem tartanám etikusnak hogy a többiekenek megmutassam hogy tudják leröviditeni...!
mert csalással itt nem fognak előréb kerülni..nálam biztos nem
kutya az van.. de nem gond .madarat szárnycsapásaiból embert cselekedeteiről kell megitélni