Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ron,
nagy vagy. !
jaxy csak neked reggeli kv-hoz...
kaffé
Zari-ka,

te azzal az üllös stilusoddal azért mész fel mert tudsz ennyi.
ide gumi oda gumi ember te nagyon tudsz, csak gondolj bele egy 75 kilos kordé húzogatót összehasonlítok veled te plusz 35 kiloval többet kell fel erőszakolj a nyuszi öttel, plusz a motorod is 15 kiloval nehezebb a gányolt kordénál.

szoval aki nehezebb géppel s nehezebb testel megy simábban fel egy feljáron románul (panta) az jobb annál aki könyebb.

vagyis Zari te vagy a Zaránd hegyek királya ha 1cer lesz pénzem rád iratom azt a hegyet.
most akkor mi lesz lesz 7végén hajtás vagy nem ?
előbb azt írtad nem lesz hajtás hétvégén mínusz lesz vagy plusz ?
én lehet mennék egy alázásra. hozd a csapatod tudod akik ki élvezik magukat rajtam. lesz zsir tv szöges gumi meg hiszit.
mondja már meg valaki hogy lehet ennyi értelmetlen faszságot összeírkálni? és mindig ugyanazt . így a gumi úgy a földváriak..... stbstb ......viktor. te hülye vagy. ....
a 7végére gyúrósok..
még mindég nem annyira meleg az a -1 fok nappal
jól látod frenszin..
aki nem szereti a sarat..annak a testét csúnyán felzabálja a sáros hegy...
ezért kell szeretni a sarat..tisztelni...sőt megtisztelni...
megtisztelni azzal hogy nem arcoskodsz...és alázatot mutatol azzal, hogy akkora beteg nagygázokat húzogatol
+hamarabb adagolod oda a nyélgázt és későb is veszed el.. mint jó talajban...
na elmondtam a sármenés titkát...
ja és a súlypont.. a súly pont ott legyen ahol kell..felfelékben épp ne ugorjon ki lólad a motor akor a legnagyonn a to-lóerő...
lefelékben meg hogy majd orrabukjál..mert akkor a legnagyobb az első keréken a fékerő...
sárban ez még jobban kijön!
+
nem árt ha olyna a gumid ami anyagában tapad is.. bütyök elosztása sem kutyaszar...!
az meg hogy minél lapossabb legyen..az egész ddig jó még el nem csavarja a felnin magát és ki nem tépi a szelepet...
ésekkor számit hogy két vakszeleped..papucsod legyen gumiba..egymással szemben. és akkor meg a gumi nem fordul le a felniről..hanem hazavisz

reggeli szentirást felolvasta:zari
az extrémen gyúrósok bibliálya..9dik fejezet negyedik bekezdéstől

. . . . .
lyáály
ahelyett hogy lefekeüdtél volna időben..még itt irogatol

rély...
az a szitu hogy mindég a gumi igy a gumi uty.. a kendatalaj meg satöbbi..
hát kilyötek a d-földváriaak.. ránéztek a gumimra és csak annyit mondtak...
ÓÓ ha neked ilyne gumid van. . .akkkor a milyén is jó lesz.. .
erre én meg csóváltam a fejem...hát hÍdlyétek el..ez a gumi.. ez már tudja a hegyet... .
mikor az első hegyoldalon a harmadik egyre könnyeb feljáróban küzdötték fel magukat.. akkor már azért látták hogy ...full kerek bütykös gumi igy full kerek bütykös gumi úgy .. 30%leaszakadt bütykök amúgy...az öt nyuszi öt ..tudja hogy felfelé akor a legkönnyebb ha egyből fentvagy...és nem küzdöd szét magad kétmarék falevélen meg fél marék apró gajjon...
szóval rély... ez a kenda ez csak ámitás...de annak nagyon JÓ

amúgy ha odaérsz a gépátvételre.. és épp nem 15cm bügykös lácnosgumid van hátull..akkor átmegy...csak gumi legyen hátul is ne gatterlap
ittlegyél viktor időbe. mennék már porolni.
Helo Bálint: beszélnék veled kutya ügyben de nem találom a számod küld el erre az emailre matyasl65@freemail.hu kösz
én azt mondom picsa-füst az aki a sártol meg ijed. ennyi.
\

Vik azzal a bazi butykos kentaki gumival nem szarakodnak gepatvetelen ?v megmondjak,h esztergald le 10mm butyokmagassagig akkor mar nem lennel ilyen magabiztos
jó élyt.. álmodjatok szépeket..
álmodjatok a jó talajban megrendezett hekáról
csak nehogy sár legyen ..ti meg nem gyakoroltátok ..mert minek
viszont holnapra.. napsüti reggele egy kis belocsolós lesz hajnalban .de el áll..mint az embe lélegzete néha ...belocsolha ogy a massziv sár teteje ne legyen poros ..szóval elő kendásitja a talajt
aztán 8 órakor már egész jó és 10órára miko indulunk már 10en fokok leszenk...déleben meg +14 ...
megszaladjuk meg videózzuk és már jövünk uis haza a tarsolyban azza la 50-60km sárban nagyongeció km-rel

persze ha izsten és a párt is úgy akarja
sajnos a logikát reggel erről vezetem le.. ma többen is hivtak egyszer .iletve egy ember is hivott töbször hogy jó idő lesz már látja...
tegnap este óta ez van ..
nézzed jobban...
http://www.foreca.hu/Romania/S...

ha nézesd ez déva felől jöjn..a déli széélel és péntekdélutántól...0 fok köüli a hőm + hó esiksz...
szombat hajnalban..-6 délben -1 fok.-.na ez a szombat lesz ami ha igy marad péntek délutánig az előrejelzés..én kihagyok...
ilyenrol nem meselt.....megfurdetni nem akarom,lo lesz az nekem
az ezek azok azlrt boszantók..de pl bontós bilinek.. anak a sx 250 után..csúnyán szereti azt a serkó 5.1

neki pl eddig nagyyon bejött
mert ez három seggedi harca olyan lesz mit.
a jó
a rossz
és a tsúf..
küzdelme...
Adok én neked 3 éve készülő GG 450 bammeg mindene új,komplettó,csak mán összekéne rakni
jah azon tul hogy ott hagyta mert a hal jelado ami adja a motornak a gyujts jelet beszart s lehetne sorolni ilyen elektromos faszsagok.
vizet nem szereti meg a sarat sem.
biztos fax volt.. imádom ha nem porzik a hegy
olyankor jönnek ki az igazi különbségek a
képes... nem képes
ken ...kenát..ahogy az angol mondaná..remélem a hekán is ez lesz és akkr onagyon izgis race lesz...
mert pl goldentút bontós bili és mpi között ez nagyon sokat számit majd...
Dani nagyon ügyes!
Ennek a kis majomnak mindegy csak motor legyen!
Semmi hiszti a motorral,ez a kovetk 300-400 uzemoraban motor lesz,es nem all benne annyi ,mint egy ktm ben.Muszakilag jo sztem.Meselte a Csaba ,h kutyaztatok,de mukodik a motor.

A te Billidnek is bejon a csigazabalo nem?