Ezért olvasom sokat a fórumot, hogy képbe legyek ki mond igazat és ki nem Igazmondó vagy, ezért adok a véleményedre SX-et hajtasz jó ideje (előtte Berg), vaddesznyó mód és bírja a gép, akkor amit beleraksz az megfelelő ilyen használat mellett, hurrá
Csak van olyan vélemény is (szintén igazmondó emberektől), hogy a gyári ajánlású MOTOREX mindenek felett.
2 hete vettem a gépet és a srác mondta, hogy 4 órája cserélt benne olajat és mutogatta a 5100 10w-50 MOTUL dobozt. Há mondom dikk, nálam ez játszik a Kawában, ide is jó lesz? Na ezért volt a kérdezősködés.
Motorozni ilyen időben? Nem szabad, megtiltották a gépjárművel való közlekedést, én törvénytisztelő honpolgár vagyok
jaly
nem is kapcsolódtam be az ünnepi dolgokba..
de nemfelejtettem el..
élyen mályus else..lyeee
a hó miatt legalább a sok nagyokos mellébeszélős butapösti okosság elmarad...
de mit nézünk akkor a hiradóban...
lya tudom..megbénult az ország mert váratlanul..a meteUrológusok előrejelzése alapján.. meg ami ausztrilyába meg németbe volt előtte..az nem volt itt vár6ó
RFS (Racing Four Stroke) a 00-07 között gyártott 4T KTM-blokk. Az LFP ammeg Locsi-Fecsi-Pályázós SM topki rövidítése, ahol nagggyon alpári sztájlban megyen a társalgás
most akkor az elf az teszkós...
vagy csak gazdaságos
rély.
az azt jelent ihogy nyüszit hogy felfelékben egyre hülyébb visitás nyÍÍkegésa volt... főleg felfelékbemikor már volt ot terhelés is(terhelést most gépészesen mondom..mikor a folytószelep nyitásáról beszélnek az endzsínerek )
szóval iszonyat visitás nyüszités a vége felé már kuplungolás nélkül is .
azt hittem széthullik szegény...
ez volt az első olajcsere után mikor megvettem...
aztán jöttt a repsol..motorszeksz...minerval 10w-60 és utána honda pro részing10w40..2 évig(ezekkel soha semilyen hangja nem volt)...aztán eltünt a honda olaj..és akkor jött az elf..2009ben..
ezelőtt a 520-650berg-525 az fuchs silkoene pro 15w-50 volt..és a leglső aolja mit a 4t kaptak ..ezelőtt 10 évvvel..(2003ban)az volt a total 4t részing 10w-50
ami mint utólag kiderült=elf 10w-50..
ha igaz itt egyáltalán bár mi is
ugyhogy 9fánk ez az igaz történet
mostan lehetne 3000 teszkós motul 300V vagy mi a retek..de nem mertem kipróbálni..de ha te is ilyen teszkós retekkel el vagy nem lehet olyan szar
csak tartósan olcsón beszerezni itt helyben nem tudom csak ha nyir1i haverrel találkozom...(2-3 hetente azért megoldható lenne...de )bevált teszkós olajon ne változtass...
óóó
teh..
az én példámon keresztül hát példának oká(dék)ért
figyu..ha internet ismeretcshég alapján levonod a tanulságot abból hogy én hogy tudok értékelni egy olaj az az ..szar. .
lehet hogy nem is motorozom csak a pofám lengetem itt a szélben...
a vidik..az meg mind hamisítvány...
0,5re téve a trélyfát..
hát ha eddig jó volt a 5100 akkor minek variálol? nem tudod beszerezni...mert csak teszkósat tudol venni...
gazdagsági helyzet romlás áll-ott fenn
vagy nem tudod beszerezni?
mind a kettő érthető...
de az öt centes dobálás úgy hogy leirod azt hogy ez nem öt szentes..az úgy..nem ér ..még zsir frenszisnek sem. ..
inkább a sok felesleges(mert ott a válasz garagéban) kérdés helyett mennyé ki motorozni oszt rakjá föl valami vidit
már ha nem vagy ellene a snob motorozásnak
Nálam a ZX-9R-ben már jó sok éve 5100 10w-50 van, illetve az EXC-ben is jelenleg. Arra voltam kiváncsi a te példádon keresztül, hogy mindenképpen valmi magasan árazott hájtek (MTRX, 300V, 7100 stb) olajat igényel az RFS-blokk vagy tapasztalaton alpulva beéri teszkógazdaságossal is?
Gyere át hétfőn 8 kor,van bent házi páleszom jól fűt
Csak van olyan vélemény is (szintén igazmondó emberektől), hogy a gyári ajánlású MOTOREX mindenek felett.
2 hete vettem a gépet és a srác mondta, hogy 4 órája cserélt benne olajat és mutogatta a 5100 10w-50 MOTUL dobozt. Há mondom dikk, nálam ez játszik a Kawában, ide is jó lesz? Na ezért volt a kérdezősködés.
Motorozni ilyen időben? Nem szabad, megtiltották a gépjárművel való közlekedést, én törvénytisztelő honpolgár vagyok
nem is kapcsolódtam be az ünnepi dolgokba..
de nemfelejtettem el..
élyen mályus else..lyeee
a hó miatt legalább a sok nagyokos mellébeszélős butapösti okosság elmarad...
de mit nézünk akkor a hiradóban...
lya tudom..megbénult az ország mert váratlanul..a meteUrológusok előrejelzése alapján.. meg ami ausztrilyába meg németbe volt előtte..az nem volt itt vár6ó
nem is tudtam hogy ez is egy rfs blokk..akkor erre büszek vagyok
még ezt nem tudom de nemsokára állást fogok foglalni
mikor lesz kész a gázgasz felpofozása?
hol a válasz?RFS-blokk
ez nem az nyém..te fax..ez a szomszédnál volt..de lebuktattál..csak az asszony meg ne dugja
de akkor is ..kabbe...megyek is és úszom 1et
itt a ház..de ezek még a 7 eljén készültek...
kabbe csóró geci
http://youtu.be/gK3-d1YHWh8
vagy csak gazdaságos
rély.
az azt jelent ihogy nyüszit hogy felfelékben egyre hülyébb visitás nyÍÍkegésa volt... főleg felfelékbemikor már volt ot terhelés is(terhelést most gépészesen mondom..mikor a folytószelep nyitásáról beszélnek az endzsínerek )
szóval iszonyat visitás nyüszités a vége felé már kuplungolás nélkül is .
azt hittem széthullik szegény...
ez volt az első olajcsere után mikor megvettem...
aztán jöttt a repsol..motorszeksz...minerval 10w-60 és utána honda pro részing10w40..2 évig(ezekkel soha semilyen hangja nem volt)...aztán eltünt a honda olaj..és akkor jött az elf..2009ben..
ezelőtt a 520-650berg-525 az fuchs silkoene pro 15w-50 volt..és a leglső aolja mit a 4t kaptak ..ezelőtt 10 évvvel..(2003ban)az volt a total 4t részing 10w-50
ami mint utólag kiderült=elf 10w-50..
ha igaz itt egyáltalán bár mi is
ugyhogy 9fánk ez az igaz történet
mostan lehetne 3000 teszkós motul 300V vagy mi a retek..de nem mertem kipróbálni..de ha te is ilyen teszkós retekkel el vagy nem lehet olyan szar
csak tartósan olcsón beszerezni itt helyben nem tudom csak ha nyir1i haverrel találkozom...(2-3 hetente azért megoldható lenne...de )bevált teszkós olajon ne változtass...
vát iz det mÍn?
az rfs blokka az minek a rövidítése...(ezekkel mindég gondba vagyok.. pl a lfp- sem tudom mi)
teh..
az én példámon keresztül hát példának oká(dék)ért
figyu..ha internet ismeretcshég alapján levonod a tanulságot abból hogy én hogy tudok értékelni egy olaj az az ..szar. .
lehet hogy nem is motorozom csak a pofám lengetem itt a szélben...
a vidik..az meg mind hamisítvány...
0,5re téve a trélyfát..
hát ha eddig jó volt a 5100 akkor minek variálol? nem tudod beszerezni...mert csak teszkósat tudol venni...
gazdagsági helyzet romlás áll-ott fenn
vagy nem tudod beszerezni?
mind a kettő érthető...
de az öt centes dobálás úgy hogy leirod azt hogy ez nem öt szentes..az úgy..nem ér ..még zsir frenszisnek sem. ..
inkább a sok felesleges(mert ott a válasz garagéban) kérdés helyett mennyé ki motorozni oszt rakjá föl valami vidit
már ha nem vagy ellene a snob motorozásnak