az biztos hogy a hatásfok sokkal jobb lenne...sok auton is teszik kívűlre, már ahol elfér...
én személy szerint elvetném az ötletet, elölröl sokszor kap beszuro ágat stb, aztán az oda bekerülő falevél kis ág is lehet megakasztaná beinditáskor... vagy szétdarálná, bele a hűtő borbái közé..... szoval tudja rossebb.. én nem tenném.
zsiráf.... kérlek ne csináld ezt te is velem.... a logikus gondolkozás nem nehéz gyakoroljátok.... még okosnak se kell hozzá lenni...
ezért irtam hogy elszív mert ha hűtő elejét mondjuk félig letakarod, attol még a ventillátor ugy lerántja a HŐT hátrafelé mint a sicc,
javaslok egy kis Őveges professzoros kis tesztet, : szorits a hűtő elejének mondjuk kb 60%-hoz egy rongyot mintha tele lenne az általad leirt dzsuvával, kapcsold be a ventillátort , tedd mőgé a kezed és máris megérzed van-e lerántott hő, elektromos turbo hurrikán.... ergo fuj mint a barom...avagy nincs semmi, csak a szélcsend........ tetszik érteni...
na mostantol szolitsatok szépen Őveges professzor bácsinak, különben mindenkinek beirok az ellenőrzőjébe egy nagy 1-est ..
ez hülyeség..
de azt tudjátok meg..minden ventillátor fÚly..
csak van olyna oldala ami sziv...
és ez meg a tnakra fúllya forró levegőt amit a hűtőről szHÍv.
szokot forrni csak itt kamuzik biztos reklámozza a kókányolmányt :) én nemegyszer látom füstölni csak nem szólunk neki mert olyankor pipa! és nem lehet hozzá szólni és várni kell rá negyed órát mig lehül az a dudva.
hát ezt mondom...
nem olvasod végig rendessen ...
csak vérig sérvtődsz rendessen
csak ronixal nincs vita
itt vagy a vidin is...ezt miattad vettem fel..mert amúgy.. nem ..de te teremtettél nekem értéket..én meg megörökitettem..csak nem nézed meg a vidieimet http://youtu.be/cxcxa1S2gA0
hahah
ez vices let volna..
de nem értem.. mi is igy szoktuk..csak mi nem egyet veszünk..mint csóró kivándorlókk..hanem egyből többet
olajcseréig sesem jutok el.. mert nem olajat cseélek hanem motort..mert oltcshó a 4t
én személy szerint elvetném az ötletet, elölröl sokszor kap beszuro ágat stb, aztán az oda bekerülő falevél kis ág is lehet megakasztaná beinditáskor... vagy szétdarálná, bele a hűtő borbái közé..... szoval tudja rossebb.. én nem tenném.
ha nem öt szentes volt akkor elf..
de jövő hét keddre megint +14-et mond....
de tőlem mindenki azt csinál amit akar...
vissza küldőm ha nem bánod...
En fujot fogok feltenni elore.
ezért irtam hogy elszív mert ha hűtő elejét mondjuk félig letakarod, attol még a ventillátor ugy lerántja a HŐT hátrafelé mint a sicc,
javaslok egy kis Őveges professzoros kis tesztet, : szorits a hűtő elejének mondjuk kb 60%-hoz egy rongyot mintha tele lenne az általad leirt dzsuvával, kapcsold be a ventillátort , tedd mőgé a kezed és máris megérzed van-e lerántott hő, elektromos turbo hurrikán.... ergo fuj mint a barom...avagy nincs semmi, csak a szélcsend........ tetszik érteni...
na mostantol szolitsatok szépen Őveges professzor bácsinak, különben mindenkinek beirok az ellenőrzőjébe egy nagy 1-est ..
de azt tudjátok meg..minden ventillátor fÚly..
csak van olyna oldala ami sziv...
és ez meg a tnakra fúllya forró levegőt amit a hűtőről szHÍv.
én akkora vagyok hogy egy xxxl mez úgy áklla rajtm mint egy gyerekmez rajtad.hahaha
nem olvasod végig rendessen ...
csak vérig sérvtődsz rendessen
csak ronixal nincs vita
itt vagy a vidin is...ezt miattad vettem fel..mert amúgy.. nem ..de te teremtettél nekem értéket..én meg megörökitettem..csak nem nézed meg a vidieimet
http://youtu.be/cxcxa1S2gA0
ez vices let volna..
de nem értem.. mi is igy szoktuk..csak mi nem egyet veszünk..mint csóró kivándorlókk..hanem egyből többet
olajcseréig sesem jutok el.. mert nem olajat cseélek hanem motort..mert oltcshó a 4t