de lehet..
nem is kell senkit megkérni..csak ráálsz a nyomra oszt lyaúnapot.. csa ka benyára kell figyulin ezért kell dzsipíesz vagy hely ismeret..
aradon szerinted hogy vidizem le a dzsárvikszot meg a börcsöt a duplaszikláson...
ott fogok körülöttük bolyongani..mint a gólya a fos levegőbe
Nekem teljesen mindegy, hogy kinek mi a kultúrája, milyen a bőrszíne, a gond a viselkedéssel van, az "emberséggel",
de itt sem általánosítanék, ha a cigány szót hallom, magyarok közt is van kutya, meg sorolhatnám az összes többi csoportot is.
Ezeken a többb napos román versenyeken(Arad,Deva, stb.) nem lehet potyázni, mint a romaniacson, hogy előző napi nyomon "hobbimotorozol"?
Olyasmire gondolok, hogy megkérjük valamelyik versenyző emberkét, hogy előző napi nyomon ahol megy, azt vegye GPS-re, vagy csak a szalagokat lessük és másnap megyünk ott ahol ők előző nap hajtottak?
igy van hitler is ezt csinálta a sok zsiros mocskos uzsorást kizavarta a táborokba annyi hogy mivel kajaát nem termeltek hát annyit kaptak hogy elkopjanak....
figyu..
épp ezen agyalok.. megent kiba nagy sár lesz.. lehet fel kéne raknom a kendát.. bár a riga is geci jó.. de a kendaki gumim ilyanekor csak jobb..azért a 17mm bütyök + jó elosztás csak azért jobb.. bár a riga az is geci jó..
pont most rakom be a belsőt és ezen agyalok.. nem is rakom be menrt várok hogy mi legyen..
a kendát azt a dévára tartogatom...mert lehet hogy csak indulni kék valaki jóvoltából .
igen.
lyaúreggelt..
meg hát nekünk az hogy 400 moicsok úgy gondolja hogy el kell tartani olyat aki képes önerőből otthon feküdni.. néuzni a tévét ..az ta tévét a mit a szomszédtól lopott azzal az árammal amit a drótun lop a villan karóról...
leszedik a rewndőrök..aztán egy fél óra múlva meg visszarakják...
hát az egésuz faluba kikapcsolnám..a fizetőket meg kitelepiteném normális helyre...
azt án mondanám nekik.. figy u.. ez a megy e..ez a tiétek.. itt minden ingy é van nekte...de ki nem jöehttek..
csináljanak maguknalk egy államot.. tessdék.. baz megye .. de ha az ok sirnak..akkor itt van ez a hol mi lakunk .. csongrád.. deportálják ide mindet.. oszt csináljanak államot maguknak.. mindjár t kinyirnák egymást illetve dolgoznának különben éhendöglik a lusta barma..
én Qúrwa jó beléügyminiszeter lennék..az tutti...
börtönöket meg kitelepiteném a pusztába..ot is önellátás...ha nincs akkor meg megdöglés...
ha a katona is kitelepülhet a szabadba a kkor a rabok meg bent tévézzenek az eukonfortos cellákba?
a lófaszt.. lenne áramjuk is ..ha megtermeli.,.. tehernék a kondibiciklit ami a generátorokat hajtjha..
van áram ha csinálsz.. van kaja ha termelsz..van fűtés ha veszel fát ..miből héát termelje többet majd a smasszerok eladják oszt kapsz fát..
köcsögök
Jó reggelt Magyarok!
Lassan már mi leszünk a kisebbség.
A cigányok nem gondolkoznak a gyerekvállaláson.
Majd az állam felneveli.
Generációk nőnek fel úgy,hogy apu anyu nem dolgozik és így is el lehet lenni.
Na ez a baj.
A magyar az meggondolja,hogy hány gyereket akar .
Van igazság abban, amit mondasz... Bocsika!
Amúgy a 2T nagyon jó! Sajna még keveset tudtam vele menni, de amit azonnal észrevettem, hogy a lefelékben sokkal könnyebb, biztonságosabb menni!
csani az öreg Borglio szimpi emberke, érdekes volt hallani az olasz beszédét spanyol accentussal, még kise mondták a nevét máris tudtam ö az.
Kérdés a zsidó media, az olasz bank pénzmosoda hisztikkel, s a egyház reformácioval mit fog csinálni, mert 1 a celibatust el kellene törölni, 2 modern nyelven kellene a hivokhoz beszélni, s le kellene mosni az egyhazrol a sok mocsok ami tapad rája.
jah mar mindenen tul vagyok imádom de a gas jobb ennyi.
a himba nagyon jó.
tegnap elkövettem azt a hibát ultra kopot gumival mentem s forgot a kerék s nem mentem sehova, az agyam is ki volt s nem müködött.
Zerge be alázot minket az uj Rigával bazz. s a multkor en is azzal mentem s Dew is latta amint le engedtem baz mintha sinen huztak volna, jégen sárban, hoban tolt fel a gép nem Dew ?
beszarás.
utánzód Zarit. nekem ez a papság egy gusztustalan téma 1 mert nem hiszek a cetlibatusban, s nem tartom jó dolognak innen van a sok pedozás meg vissza élés. A régi pápáknak volt nemi életük szeretőjük meg minden.
A mi most van az beteg, illetve a mai egyházak sima szanatorium öreg othon a papaoknak, semilyen feladatuk nincs, régen volt s müködöt.
Ma az egész egy pénz mosoda s beteg emberek menedéke. 1 -2 kivétellel. sajna
Ami rolad szól mi van készülsz ? megszoktad a 2T ?
Amúgy nem próbáltál meg egy picit variálni a lánckerék méretekkel a bergnél? Egy-két foggal nagyobb lánckerék hátul sokat számíthat! A futóművet is lehet picit állítgatni, egy-két klikk ide-oda szintén változtat! Arról nem is beszélve, ha van jó futóműves ismerősöd, ő csodákat tud tenni...
Zsír! Nem is tetszik a pápamobilod? Pedig még motort is lehet rajta szállítani...
Amúgy töredelmesen be kell valljam, vétkeztem. Tegnap nem motoroztam... 50 Mi Atyánk elég lesz?
De hisz Ő I. Zsír Ferensz! (most olvastam az origo-n, hogy hivatalosan elég egyszerűen csak a Ferenszet használni )
Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy minden éhezőnek jusson legalább zsíros kenyérre. Csak a Mi Atyánk szövegét kell egy kissé másként mondani: "Mindennapi zsírosdeszkánk add meg nékünk ma..."
Ezért választották meg. Ill. azért mert modern, Ő az interneten keresztül is hajlandó szólni a hívekhez!
meg a sok koldus a városban,ha megkérdezed nem azt fogja mondani hogy cigány vagyok hanem azt hogy magyar.10 hónapja még nem ez volt itt,mostanra ide is beözönlöttek
bizony hogy így van....magyar-cigány,itt lassan már egy és ugyanaz a fogalom.na meg tele van a város velük
először fennakadtak a szemeim mikor kérdezték tőlem hogy az én férjem az cigány?melóban,akik arrafelé laknak az utcában.de ma már megszoktam....és ők is tudják hogy nem az
nem rég a fészen beszélgetek egy német haverommal gyerek kori, s mondja ti ciganyok igy meg ugy meg amugy, s ha belegondolok ogizuk van akik külföldröl magyarokat ciganyoknak mondjak.
csak gondolj bele mindenhol ott vannak, s kepviselnek minket, zene, pl. az összes vetélkedőben megaszar vagy barmelyik tv2, illetve a sok menekült ami kimegy az mind cigany, nem csoda ök magyarnak valják magukat, a külföld pedig cigánynak lát minket,
mert féltem. nincs megcsinalva a rezo védő.
nincs rajta venti még. de már tudom fokozatokkal jobb hardra mint a berg.
s a leg érezhetőbb a sebesség fokozatai sokkal rovidebbek mint a berg mega futomuve is jobb nagyon erdekes.
de a gyors crossos hisztikre jobb a berg gyorsaban lehet vele menni,
ne sok embernek akarj keveset adni mert azzal nem csinálsz semmit. adj egynek sokat az ér valamit. a kordé gumit ha nem osztogatnád mint valami cukrot már vehettél volna egy motort dévnek.
nem is kell senkit megkérni..csak ráálsz a nyomra oszt lyaúnapot.. csa ka benyára kell figyulin ezért kell dzsipíesz vagy hely ismeret..
aradon szerinted hogy vidizem le a dzsárvikszot meg a börcsöt a duplaszikláson...
ott fogok körülöttük bolyongani..mint a gólya a fos levegőbe