zsír ugyan adjál már a srácnak egy jo motort. neked a számítáaim szerint van vagy 6 endúród. egy 13 as 350 xc egy 13 as exc egy 11 es 300 as husaberg egy sxs 450 2006 os egy exc 400 as egy gasgas 300 2009 egy gasgas 300 2013 ja ez nem is 6 hanem 7. ezeket soroltad fel mostanában amiket vettél. ja meg egy triál de az nem számít. szóval tessék adni egyet déwnek ugyse tudsz egyszerr csak egyen ülni .
dév. a ktm 250/300 kosara nem jó rá? mert ha jó akkor én adok neked egyet ami még elmegy 100 évet. még lamelákat is adok hozzá ha jó bele. meg egy alapméretes komplett hengert is. 66,34
ha van rákapató földkupac előtte, simán átugorható, ha nincs, akkor lesz hiszti
Visszatérve a cigányokra, tisztázzuk, nem értek egyet azzal amit csinálnak, csak azt akartam mondani a többsége nem hülye, hanem tisztában van azzal mit miért csinál, s a gond ott van, hogy megteheti.
Az teljesen igaz emberi/fejbéli probléma, hogy megteszi...
A jog MOn úgy van kialakítva, hogy törvényesen lehessen zsiványkodni...
én ugyan nem tudom sose gyakoroltam csak multkor feltette ide valaki hogy csinálják az okosok. azon nem előre rugoztatta be 2 x a sik terepen ,hanem amikor feltette az első kereket akkor rugoztatta be egy folyamatos mozgással ... és annak a kilőkő energiájával ugrotta át a fát meg a köveket. zsír meg berugóztatta 2 x előte sik lapon aztán mikor odaért nem történt semmi. halod zsír. aradon lesz 2 méteres betoncső amit ha nem ugrunk át fejreállunk. én fosok vazze. felmenni rá se lesz könnyű. hát még le. na majd jarvis átugordja meg xavi mi többiek meg átmászunk valahogy. vagy kikerüljük okosba.
Zari Üdvözlégy !
tudod ez a Ferenc-ek éve ! pápa meg a nélkül !
de tény tud valamit a Borglio Úr. az olasza nagyon spanyolos volt.
nekem tetszik az embőr.
zsír. megkérdezhetnéd a srácot a 250 sx el , hogy neme kel neki uj henger a motorjára? van egy komplett ami most van rajta neki az eredeti és van egy ujfajta 2010 es kisvizteres. passzol rá simán. alap méretes karcmentes mindenestül odaadom neki kicsi pénzért ,meg vannak hozzá rezó és tompítok is. meg egy másik kistank.
látom dévid már látja hogy jó az a honda háem részing..de a kártélyemmel csak az igazi.. 1 exc 500 -al
zsir 1re jobbak a vidik. . már nincs 10mp.. .mind perc feletti
éllyen a pápa.. 1. frenszisz
ez nekem legalább olyna fontos mint az eszkimóknak a magyar alkotmán negyedik -ismét nagyon okos módositása, igy pont jól megy a többiehez
a gyereknek kurvajó a dumája! 10 pontot adok neki ! ráadásul egy ötreg csótány 250 nyergében van. tán a szanberg régi motorja lehet . kitudja. mindegy abszolut 10 pont!
dév. a ktm 250/300 kosara nem jó rá? mert ha jó akkor én adok neked egyet ami még elmegy 100 évet. még lamelákat is adok hozzá ha jó bele. meg egy alapméretes komplett hengert is. 66,34