Nem 50, hanem 60 köbcenti a többlet, mert alapon csak 393,4 ccm a 400-as A kérdés már csak az, hogy hogyan jelentkezik majd a megnövekedett póver. Lásd ronis 490 cöröfö.
nagyon 1szerű mert dénégyzet pí pernégyszer a löket...cm ben akor az ccm lesz (ccm motorrrevü szerint köbszentiméter:-)
de úgy az egyszerű számolni hogy
D 4-zet x 0,7845 x löket..
mert a pí per 4 az mindég ennyi lesz..0,7845
én is ezért kicsit néztem hogy a berg a 100as dugó..57,2 löketre 449ccm
a 105 jbs részingdugóval is csak 495ccm
de a frenszisz rövidebb löketű verálya a kisssbb dugóval...480ccm...
de akkro a 103assal majdnem lehet 4460-470ccm viszont ha csak 102mm akkor az csak 450meg egy ici pici mi lesz most igy akkor...
de én azt mondom...azért az az 50ccm növekmény..az nem kevés ám..
ugyhogy szali húzd a farkad nehogy feca az aradi versenyen elkennye a szályadat..mert akkor itt a fhóumon..a plázafórumunkon..nem tudsz majd előtte megálni .
most hivott golden tooth...
hogy képzeld ki indul az aradi racén..
há mondom ki dévid blályt..
nem azt mondja krisz görcs..az úlyzélandi krisz..a igazi..aki a romániáxékon szokott..és egész ügyes ahhoz képest hogy nem is szegedi
egyből keresték a mamszot hogy kori entéhá100nyolc is jöjjön akkor...ha már a múltkor sem menet szarul .
szali nézd már meg a honlaplyukon..mert én nem tudom hogy merre is az a honlap..thnx
hát ferikrém..ez qrwa szar...semmi nem látczik belőle.. és ez a hang nélküli valami..amazon lehet röhögni..de ez
képzelda te szenvedéses vididetigy összevágnák...csak a kép lófasz kommentár csak valami atombéna kántri zeneförmedvény....
ha akarsz vidit csinálni belőle ..kérlek..kérlek... ne ugy csináld mint a totál gázt.. félvállról leszarommal...jó
vidd sikerre..
valami alá duma hogy mit látol mi is a zitu...
pl:
héy..te fa há alá átá a motoromnak..mindjá kettétörlek..
nem megy...
belédrugok..
az megy..akkor leborítom a motorom a gecibe...
nem tudtam..hogy 100három mm az állat..azt hittem csak 95
akkor az 509ccm a 103 as dugóval lenne vagy 570
már ez a 509 is elég zural a pályán.. meg hegyekbe is elég..de ea570az megölne...
a 480ccm az pont jó lesz...a rövid löket meg a nagy dugó olyna lesz mint a berg 450je..100mm dugó 57,2 löket...pörgős is erős is...
a 400astól meg a 450től is jobb lesz...
szali ezt nem értheti mert ő a 150sx re favorizál...
én meg ha 2t lenne akkor a rég 360sx blokkal kéne.. egy az egyben..az volt a legjobb 2t a világon..erős nyomatékos könnyen indulós...baszott forgós..
csak 2t és rezonálós + benzint is szivta..de mondjuk szali sx 250 képest azért még termelte
látszik te tudsz pont ezt vártam el a magad való jó eszű embertől aki tud ezt egyből tudja. Grat igen 480cc lesz csak. 95 a eredeti furat s most lesz 103 de a löket 63 (450,530) helyett csak 55,5 a 400-nál.
Zar grat 1000 grat. van aki a youtubon kutyákat keres és néz s van aki egy másodperc alatt levágja mi is a hiszti pisti.
Most járogatok ki Dew hez s ráültem egy 450-re 2006 s a 400 után olyan volt mintha thor a kalapács király vállán ültem volna, a 450 úgy felment egy helyen ahol nem volt tapadás meg a 400 forgatva eröltette magát föl hogy na. A 400 hobi gép az is marad. Supermoto és amikor wellnes menet van, a 2T amikor verseny van.
Tényleg indul(49)
Azért ez nem semmi, a végén, még Graham Jarvissal is együtt hajthattok