én nem azt mondom hogy nem keni el. ez lényegtelen. számomra az érthetetlen hogy mivel lesz gyorsabb vagy ügyesebb ugyanaz az ember, ha pár ccm el vagy lóerővel erősebb az a motor ami amúgy is alapból tud bármit a mi szintünkön.
úgy ahogy kijött a gyárból . miovan azzal aki 125 el megy? akkor azok a motorokat kiknek gyártják?
közbe olvasom hogy vikimókus is ezt reagálta. stangli. szerintem jelentsd föl 9 fancit a polgár jenő hivatalba hogy át akart baszni 20 ezerrel. vagy inkább vágd jól pofán!itt a fórumon
én 114 re emlékszem, de nem biztos hogy jol tudom! nehogy rövidke legyen. régebben mikor még ennél is hüllyébbek voltunk mint most ,megvettük a 120 ast oszt nekiestünk flexelni. asszem a 114 el pont jo sőt azzal 50 es lánckeréken már csumán bent van és nem tudod hátrébbspanolni semmivel. szóval nekem a 112 az mintha rövidnek rémlene.
stangli.
kérdezel valamit..
kapsz választ.. a következő kérdése daz hogy a válsaz az jó..hát ha nem bizol benne ne kédrezd.. amúgy meg honnan tudod hogy pl 9fánk jól válaszol e ..vagy az aki majd azt fogja mondani.. nem nem
kinek van igaza.. ha kapsz egy választ...fogadd el...
biztos
de pl a kártélyemnél a 13 48as az 114tagos...
de ez biztos..vagy sem de nekem ennyi
Hali srácok.kicsit visszatérnék a lánctémához.valaki megtudná nekem mondani hogy az ec 250 nek mi a gyári áttétel,és hány szemes lánc kell ehhez?a moci 2005 ös.köszi szépen.
elmagyarázomaz öt20as hengertől a 400as az egy 450 esiksz nek egfelelő furatlöket aránnyal lesz...
450- 520as ..anem 400 bóül 450..és az azért ám kiba nagy ugrás..
szóval ha legközelebb elmegy veled hajtani..akkor átugrik a feljed felett ..itt 485nél járunk.
zsír ez fasza! jól néz ki. engedj meg egy kérdést. semmi irígység meg ilyesmi. de ugyan árulja már el valaki ,hogy mit vár egy ijen kacattól? ha egy világbajnok 450 es motorral nem jó valami . akkor ezzel jólesz, ugyértem teknikailag stbstb... ?
tehát ha egy 450 es csúcsgép nem tud valamit---- akkor azt egy ilyen 520 as másik vasdarab majd tudja?
úgy ahogy kijött a gyárból . miovan azzal aki 125 el megy? akkor azok a motorokat kiknek gyártják?