mérd meg Dew, ki tudja mikor ki menyit szedett le abbol a hengerfejböl.... ha kicsi akkor valoban lesz ilyen ércesebben robbano kicsit utogyujtásos szerü hangja, ....akkor emelj a hengertalpra, 2t-nél minél több van alatta anál lágyabb..
Máskor is hallottam már a videóidon hogy mindig úgy jár a motorod, mintha melege lenne, csak nem tudtam hogy mennyire szadiztad meg előtte. Akkor szokta ezt a jelensédet csinálni ha a dugattyú és a hengerfej közti távolság túl kicsi. A te motorodnál (250cc) endúrózásra
1.4-1.5 mm lenne az ideális.
Direkt írtam, ingyenes tárhely és fórummotor
Neked valószínű azért /hó, mert fizetsz a tárhelyért
Egyébként csak a domain fenntartásnak van költsége, az biztos
déw.. ez vick vót..tudom mert nekem is van egy extrémenduró romániás honlapom...
de azért kösz az infót..azt hittem ez csak a kő gazdagok kiváltsága..mondjuk oda ia irtad..3000...4000 /év..
látod..mondom hogy csak a kő gazdagoké
Viktor elárulok egy titkot, egy honlapot saját domainel ingyen tárhely és fórum motorral fenntartani kb. 3-4000 Ft/év a költségvetés na jó az elején 1x mivel nem értesz hozzá, lehet költségesebb dolog, de utána nem összeg fenntartani.
nekem sem pont onna vezetett..mert én is hazudós vaok.. nekem a romettel kezdődött 49ccm
Le:nem ismert adat..
rugóut:.. fékút méretű
felfüggesztés.. felforditott elsőteló..(már akor jobb volt mint a simpsony)
2 fokozató szekvenciális váltó...egyesben extrém lassú menetek..kettesben ...nem jó mert a hátsó személynek kényelmentlen
mérd meg Dew, ki tudja mikor ki menyit szedett le abbol a hengerfejböl.... ha kicsi akkor valoban lesz ilyen ércesebben robbano kicsit utogyujtásos szerü hangja, ....akkor emelj a hengertalpra, 2t-nél minél több van alatta anál lágyabb..
persze csak egy bizonyos határig...
1.4-1.5 mm lenne az ideális.
http://www.youtube.com/watch?v...
Neked valószínű azért /hó, mert fizetsz a tárhelyért
Egyébként csak a domain fenntartásnak van költsége, az biztos
van egy haver azt szólok neki
de azért kösz az infót..azt hittem ez csak a kő gazdagok kiváltsága..mondjuk oda ia irtad..3000...4000 /év..
látod..mondom hogy csak a kő gazdagoké
lehet fel sem ismerném
Igen a körbeírt nevű Csabi volt, biztos ismered, mert mondta volt már veletek hajtani, jó srác
Le:nem ismert adat..
rugóut:.. fékút méretű
felfüggesztés.. felforditott elsőteló..(már akor jobb volt mint a simpsony)
2 fokozató szekvenciális váltó...egyesben extrém lassú menetek..kettesben ...nem jó mert a hátsó személynek kényelmentlen
onnan egyenes út vezet az ex-trélly endúróhoz