Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pálinka sörrel.
ez egy jo gondolat amit zsolti irt...

mérd meg Dew, ki tudja mikor ki menyit szedett le abbol a hengerfejböl.... ha kicsi akkor valoban lesz ilyen ércesebben robbano kicsit utogyujtásos szerü hangja, ....akkor emelj a hengertalpra, 2t-nél minél több van alatta anál lágyabb..

persze csak egy bizonyos határig...
kv
Így tudod megmérni. Ha a gyertyán keresztül dugod be a cint akkor megbillen a dugattyú egy oldalra és több tizeddel be fogod csapni magad.
Máskor is hallottam már a videóidon hogy mindig úgy jár a motorod, mintha melege lenne, csak nem tudtam hogy mennyire szadiztad meg előtte. Akkor szokta ezt a jelensédet csinálni ha a dugattyú és a hengerfej közti távolság túl kicsi. A te motorodnál (250cc) endúrózásra
1.4-1.5 mm lenne az ideális.
nemtom miért volt olyan érzésem hogy bármelyik pillanatban eldördülhetett volna egy sörétes iszonyu dörrenéssel....
Sok mindent nem tudol te,teeeee
megoldható
Direkt írtam, ingyenes tárhely és fórummotor
Neked valószínű azért /hó, mert fizetsz a tárhelyért
Egyébként csak a domain fenntartásnak van költsége, az biztos
mi az hogy nem értek hozzá...
van egy haver azt szólok neki pikk pakk fel ugrik a gépemre és már kész is ...
mondom csak a nagyon nagyon kőgazdagoké
jó az per hónak is
déw.. ez vick vót..tudom mert nekem is van egy extrémenduró romániás honlapom...
de azért kösz az infót..azt hittem ez csak a kő gazdagok kiváltsága..mondjuk oda ia irtad..3000...4000 /év..
látod..mondom hogy csak a kő gazdagoké
nem sokszor hajtottam vele együtt ..Úgy 8-10szer
lehet fel sem ismerném
Viktor elárulok egy titkot, egy honlapot saját domainel ingyen tárhely és fórum motorral fenntartani kb. 3-4000 Ft/év a költségvetés na jó az elején 1x mivel nem értesz hozzá, lehet költségesebb dolog, de utána nem összeg fenntartani.
Neked is köszi a leírást végül is tényleg lehetséges, mert nem akkora az a tempó, ami szárazon lenne

Igen a körbeírt nevű Csabi volt, biztos ismered, mert mondta volt már veletek hajtani, jó srác
Komár-ral kezdtem, még meg van, igaz, leélt állapotban!
nekem sem pont onna vezetett..mert én is hazudós vaok.. nekem a romettel kezdődött 49ccm
Le:nem ismert adat..
rugóut:.. fékút méretű
felfüggesztés.. felforditott elsőteló..(már akor jobb volt mint a simpsony)
2 fokozató szekvenciális váltó...egyesben extrém lassú menetek..kettesben ...nem jó mert a hátsó személynek kényelmentlen
Nem csinálok, már van!
Nkem onnan másfelé vezetett, csak egy véletlen folytán kóstoltam bele anno a dagonyázásba, és most, évekkel később, vissza vágyom
csak haz(ud)os vagy te is te gazdag zsidaly bankár filya vagy..mint frenszin....akkor most te is csinálsz magadnak egy fórumot..mert megteheted
Én Jimmy nézetét osztom inkább...
nekem is volt pár..
onnan egyenes út vezet az ex-trélly endúróhoz