Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell jancsiszeg! Legyél már kreatív! Vastag faág az első kerék küllői közé,nagyobb tempónál,lehetőleg lefelékben!
az üzlet az üzlet meglessz
Persze. Az előbb 5 percen belül belerúgtam a konyha pultba,utána meg lefejeltem a csillárt!

ja ez kár lenne..
kárl ebédje
az a baj hogy semmit nem tudunk de az biztos...
amúgy ezt a vidit kicsit nem értem..mért kell ilyet csinálni..főleg még bénán is.
frenszinnek olyan sok jó vidilye van..nálunk is sokon ott van..mért nem azzal mahinál
mert más faszával könnyebb a csalánt verni
de attól még hogy a más faszával veri a csalánt attól még azért az buzulás, mert csak fogdossa..nEEEm?

amúgy tényleg igaz..ez a nevezés...
mert pl én sem regisztréltem..csak szolta ka többiek hogy engem is felraktak..há mondom azt meg minek..mer befizetnek
lehet akkor hogy "szegény " krisz is ebbe a csapdába esett...a okos havari galeri beiratta.. csak szegény majd mehet túlórába brútyélni hogy befizesse magának a repjegyet

amúgy ez fogásnak faszság lenne...
mert elmondom ezek a nagy nevek.. ezek kb úgy tartják egymással a kapcsolatot mint mi.
fórumon savazzák egymást.. oszt után meg racén bratyiznak...
te figyu má.. mi lett a 400asoddal..
há azzal.. ó már rég 480as mert vett hozzá apukám egy új dugót a 103as hengerhez ...egy 101,95-set hogy ne keljen sokat lyáratni.

vagy ez nem igy megy náluk is
ébresztő tosi.
azt jöhet a VB ott mennyi a fő dij
meg olajjal locsold be a feljárokon a sziklákat és a gyökereket ha kérhetem eztis. köszi. ja meg dobálj be eléjük keresztbe állo fákat léci. amúgy azoknak akik nézni akarnák a racét ez egy elég jol bemotorozható kis terület . úgyértem vannak fasza völgyutak amiken be lehet császkálni a lényeges helyekre és ott lehet nézelődni. majd utána kell járni a szervezőktől hogy adnak e meg gps pontokat a nézőknek.
azt menünk a következő versenyre azt ott is azt minden hol bekaszáljuk a dijat és igy tovább
szali ha el huzol előre én felszöröm jancsi szegel a pályát hogy ne érjenek utol
egy pestinek az 900 km tesó. csináljatok odáig egy utat . innen is 700 km hátmégy egy gőrinek. azoknak 1100 .
Valszeg az aki feltette! Vmi.... Nem irok csúnyákat ..
Itt lehet majd vagánykodni!Csak az első 12 óra nehéz...
be is leszek tőle fosva rendesen.
lehet még hó lesz akkor meg úgy szarom le azt a 3 napot mint a pinty.

remélem hogy a románok beleteszik az összes killer feljárot amelyikek némeliykén meég egy kezem két 3 ujján megszámolom hányan mentek fel. pláne sárba hoba jégbe. ami április elején még esélyes. reméljük a nagymenő spidigonzáleszek meg jol bepocsaralják a pofánkat.
csak legyen jo nagy sár és jó leszopatos feljárok. ennyi az igény.

reméljük eszes kis nyomot járnak ki. nem tesznek be olyan keskeny zergebaszó nyomot amin beszorul a mezőny. vagy ha igen akkor kiokoskodják hogy lehet felmenni vagy kihagyni és beszivni a büntit . nem mint déván tavajelőtt amikor kivették az egyik nehezet mikor összegyült alatta az A mezöny 70% a . és kicsúszott a kezükből a gyeplő és engedtek a sok beszari fososnak akik ott kiabáltak hogy mehessenek másfelé.
ott a neved indulni kell és kész nincs vita ferensz ott liheg majd a segedbe
nem tudom mi az igaz ebből az aradi hisztiből. az biztos . a mi csapatunkbol senki de senki sem fizetett be egy buznyákot sem. simán felkerültek a nevek és kész . hogy az rejtéj!

pl én nem is regisztráltam és lám az első helyen van a nevem!

ugylegyen hogy chris birsch is megy! de szerintem ez csak marketing :) nem is rossz vagy egy hülye 5 centes. pl innen bárki be tud regelni mint jonni valker vagy jarvis graham. próbáljátok ki másnapra ott lesz a neve akit beregelsz. attól függetlenül jo buli lesz biztos. független attól ki lesz ott és ki nem.

pl olar tibinek már motorja sincs és nem is hiszem hogy ápr 5 re megjönne a kedve versenyezni motor nélkül és szétszakadt térdel. de ne így legyen. csak mondom.
jimmy papa minden ok ?
Béluskák!
indulj nyugottan a meneten menünk szervicelni
Azt figyelted, hogy "speed" endurósok is indulnak rajta?
Pl. Pető Ádám Csika favoritja
Ő lenne az Csika, tényleg indul Ádám ezen az extrém futamon?
Abból gondolom ő az, mivel Sólymosi György nevét is látom ott.
ez nem semmi duma haloka
melyik csicska buzi variál már a szalajtós videómmal? fene azt a fasszopó kurva annyát ,hogy ilyen trágya zenét rak alá . mahinálj a pöcsöddel buzi!
Lehetne külön old-bike kategória, mennék az RMX el
hát erre meg van a nagy esély...
mert ha már krisz jön.. a úlyzélandról.. akkro dzsarviksz a angliából...már csak át tud buszozni
de akkor kovi ervin is itt lesz....
hallaod nagyobb buli lesz mint a redbull romaniacs + sziksz délyz meg anyám szülnapja együtt
ez egy kártélyem..nem egy idegbeteg cefre 490...
ebből még a 509ccm es 525 is kezelhető...
a 450ccmel nem lesz baj...
az a kérdés a hajtókar hogy fogja szeretni a megnövekedett igénybevételt...mondjuk ah nincs szétforgatva akkor azért szerintem ezzzel nem lesz baj