Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

két poniloval a végbélbekötve...
de azért szerintem egy rmx -et simán kiszolgálna az a 400ccm ig jó lánc..és az áéra sem egy ökrös szekéré...két pónilóval a végébekötve
REGINA, még a neve is mutatja hogy "lányoknak " készül!
DID vx2 csak is!
mi a helyzet kisokos...
hát olvastad a lékszűrő hÍztit..
már nix
megszűnt mióta a full lezárt légszűrőházban engedtem hogy ne csak az illesztésis hézagokon jusson be a levegő
csak nem Räikkönen vagy ?

jó reggelt !
Ilyet vettem én is, kíváncsi leszek rá!
itt vagyok ...
söt a 690 enduromon, a gixxer 1000-röl levett 520 1 éve lánc volt eladásik s hibátlan.
szoval DID s vx2 itt van egy példa
http://citybike.hu/spd/L011/La...
Déwó

figy ha veszel rendes láncot pl. egy did vx2 ami 21e Ft az akár elhiszed akár nem, soha nem nyulik meg iylen 60 loeros gépen, előbb kopnak el a szemek, akkor szoktam cserélni. A 400 exc-ben amiben 200 feletti ora van a lánc még orig.
A bergebn 140u.o. a vx2 ami gyári az zsir uj.
nem szabad iylen quad meg hasonlo nehez s vastag gányadékokat venni, ez a vékony vx2 a legjobb konyu vekony s elmondom a 220 lovas gyorsasági gépemenahol agyon van baxva egy komplet évet elmegy s nem nyulik, csak azért cseréljuk évente mert parázunk vissza váltáskor elszakadhatnaaa ! s az nagy lové....
szoval 530 al jon a gixxer 1000 s at van cserélve 520-al.
Nekem R6 volt évekig és onnan maradt meg a márka ezért is vettem megint "yamaha"-t
A rezo védőt terveztem én is csak nekem nincs hozzá türelmem na ez csak vicc volt Kizárt hogy alá feküdjek ütni kell majd utána meg sírni
Nem is gondoltam, csak a szívem csücske a típus!
Jól néz ki megy a vitrinbe? Vagy majd aláfekszel, mint Hasi az RM alá, hogy ne sérüljön a motor?
Ha már ilyen jól megcsinálták, csinálj rá rezovédőt is
Most hogy már nem fog elfújni a rezonál, kicsit más lesz, csak nehogy csúnya meglepetést okozzon, még defektesen is erőmű volt
Bélák!
Nem tervezem,régi emlék itt kell hogy maradjon végleg,csak úgy kaptam meg anno
A zászlót ne dobd ki, ha megunnád!
Eeeeeeeha!
Igen az mellett döntöttem amennyiért csinálták akár minden évben meg tudom tenni hogy újra színtereztettem
Na ahhoz már kellett kapnia szegénynek!
Igen csak új színekben nem találtam hozzá saját kék idomot
Szinterezve lett a vaz vegul?
Laci.. ez az új yamaha?
Alakul szerencsére,tegnap hozták a rezot igen jól meg tudták csinálni 2kerék kell bele plusz idomok és akkor lehet indítani