mi a helyzet kisokos...
hát olvastad a lékszűrő hÍztit..
már nix
megszűnt mióta a full lezárt légszűrőházban engedtem hogy ne csak az illesztésis hézagokon jusson be a levegő
söt a 690 enduromon, a gixxer 1000-röl levett 520 1 éve lánc volt eladásik s hibátlan.
szoval DID s vx2 itt van egy példa http://citybike.hu/spd/L011/La...
figy ha veszel rendes láncot pl. egy did vx2 ami 21e Ft az akár elhiszed akár nem, soha nem nyulik meg iylen 60 loeros gépen, előbb kopnak el a szemek, akkor szoktam cserélni. A 400 exc-ben amiben 200 feletti ora van a lánc még orig.
A bergebn 140u.o. a vx2 ami gyári az zsir uj.
nem szabad iylen quad meg hasonlo nehez s vastag gányadékokat venni, ez a vékony vx2 a legjobb konyu vekony s elmondom a 220 lovas gyorsasági gépemenahol agyon van baxva egy komplet évet elmegy s nem nyulik, csak azért cseréljuk évente mert parázunk vissza váltáskor elszakadhatnaaa ! s az nagy lové....
szoval 530 al jon a gixxer 1000 s at van cserélve 520-al.
Jól néz ki megy a vitrinbe? Vagy majd aláfekszel, mint Hasi az RM alá, hogy ne sérüljön a motor?
Ha már ilyen jól megcsinálták, csinálj rá rezovédőt is
Most hogy már nem fog elfújni a rezonál, kicsit más lesz, csak nehogy csúnya meglepetést okozzon, még defektesen is erőmű volt
DID vx2 csak is!
hát olvastad a lékszűrő hÍztit..
már nix
megszűnt mióta a full lezárt légszűrőházban engedtem hogy ne csak az illesztésis hézagokon jusson be a levegő
jó reggelt !
szoval DID s vx2 itt van egy példa
http://citybike.hu/spd/L011/La...
figy ha veszel rendes láncot pl. egy did vx2 ami 21e Ft az akár elhiszed akár nem, soha nem nyulik meg iylen 60 loeros gépen, előbb kopnak el a szemek, akkor szoktam cserélni. A 400 exc-ben amiben 200 feletti ora van a lánc még orig.
A bergebn 140u.o. a vx2 ami gyári az zsir uj.
nem szabad iylen quad meg hasonlo nehez s vastag gányadékokat venni, ez a vékony vx2 a legjobb konyu vekony s elmondom a 220 lovas gyorsasági gépemenahol agyon van baxva egy komplet évet elmegy s nem nyulik, csak azért cseréljuk évente mert parázunk vissza váltáskor elszakadhatnaaa ! s az nagy lové....
szoval 530 al jon a gixxer 1000 s at van cserélve 520-al.
Ha már ilyen jól megcsinálták, csinálj rá rezovédőt is
Most hogy már nem fog elfújni a rezonál, kicsit más lesz, csak nehogy csúnya meglepetést okozzon, még defektesen is erőmű volt