Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Múlt szombaton sikerült egyet venni... Régi, mint az országút, de elkezdeni (újra) jó lesz. Szombaton atomjaira bontjuk, aztán ami csere, az csere, ami tisztítás, az tisztítás.
hát már megent nem figyelsz
most mondja hogy az anál is jobbm intha nincs semmi..de ezt ini ugy sem osztlya welünk.. .
mert aki cölibátusban él az is lehet boldog..
a hite szerint
Rosszul emlékszel, én nem tudok motorozni, de legalább szeretek... Bár csak Jaffa-m van!
ec 200-at akarsz venni? vagy már van?
én meg fiatal vagyok itt, hogy bárki nevét megemlítsem!
lya már emlékszem ..te vagy a kőgazdag kiccsávó aki ec 200el is tud menni .
Várjá-várjá, most miről is beszélünk?
mint a totálgázos haver aki 2 350 est vesz mert unatkozik a börzsönyi épitkezés előtt..
de déw a 98as rémeremikszel tanitja nekik hogy is kell hajtani
.

mindlyárt jön oszt beir valami ötszentest..csak mert én dobok neki kis csontot
minus hundert kubik
Monnyuk ez is igaz!
Mindig mindenki ezzel cseszeget Nem lehet mindenki kőgazdag, mint...
briton a legjobb megoldás a ventill... anál jobb nincs...
nevet nem irunk csak lehet kirakja majd Csabi fejét félcbukra ahogy éppen kapratja szét a mátrát...
mire lesz..gas gas ec 300..vagy milyen
hőgomba nem kell... manuálisan egy kapcsolorol a kormányon, ugyis tudod mikor kell...
brályt..elárulom..lékhűtéses lyáwa sx-f 350re ..nem kell
mert hova is raknád azon.. az oldaldobozba
can(kan) :tud, képes, -6, -het
csak a gyengébb angofosok kedvéért

tudod nevet nem irunk ki csak körbe

brályt..
nem gond csak irtam..
de legközelebb jobban figyelly
Zínezsfím van itthon, úgyhogy valószínűleg ez lesz. Az én gyerektempómhoz mindenképp ki kell majd okoskodnom valamit. Mondjuk hőgomba+ventin is gondolkodtam!
soha nem mond hogy soha
pl autógázos ismerőséknél múlt évben 3 hónapra előre vettek előjegyzésbe autókat idén meg egy sem volt még
aztán 15 forinttal nőtt az lpg ára
majd egyszer bemondják a tévébe hogy nem kell ilyeneket javítani aztán jól elhiszi mindenki
Igaz, csak van e ember... Vagyis lenne, csak amolyan ígéret földje!
ha csináltatsz olyat ami totál végig éri a vizcsővet, és kétszer ekkora bordázattal, és jo vékony fűlek+beszurások hogy minél több legyen... az már jo sok cm2-er..
na,olyan nincs
vik, ilyen bonyolultan körbe irni valakinek a családnevét... erre is csak te vagy képes...
Szerintem csináltatni olcsóbb.
Jaja persze persze!Majd pont neked hisszük el!