figy nem romlik el bennuk semmi soha, talán az öregeb olaszbol behozottak szoktak szarok lenni de ahhoz 2004 nél öregebek-kel lehet hiszti, ott is csak a kuplung. a többi nem.
2006 noviento uj volt, de hasznaltbol is sokat láttam.
ha kell megadom a számát egy nagyon komoly trialosnak aki egyben szerelöje is ezeknek a tipusoknak.
feri, vettél volna bele egy emelt kompotos dugot 50-ért ugyan az a hatás....a megmarado 150-et meg nekem adtad volna
nincs mit , ez a tanács 5 ezer volt.
igaz azt hittem lesz valami törzsvásárloi forumos extra kedvezmény.... mondjuk ingyen...+ kiugrik a csomagbol egy bomba csaj aki felejthetetlen teknikával elkezd cumizni....
lefordítom.
valaki fizesse már be viktort az aradi versenytre :) igy jó vik? ha sok pénze van engem is beköhöghet nyugodtan nem fogom visszautasítani de meg se köszönni .
zsír hogy állsz? nem akarod megadni a 150 ezret? hmm?
az enyém olyan szép hogy a neóliksz is csak javitana rajta.. mert konkrétam nmegnt kezdi felvenni az t a betonkeverős filinget mint a berg
ezért kap is úly polylerokat....mert nem kell menni versenyelni igy van péz a motorra...kicsit rádobálni...
Eddig nekem is elég volt ennyi,de már nagyon sok helyen le volt potyogva róla a gyári szinter és azért gondoltam hogy telibe szóratom és így 1-2évig megint mehet!
nagyon falyin lett.
én is homokolni akarom majd meg galvanizálni horganyizálni..és arra valami bevonat.. ha van olyan...a horgany azmocskos erőssen tapad a felülethez kivül belül
ha kell megadom a számát egy nagyon komoly trialosnak aki egyben szerelöje is ezeknek a tipusoknak.
kimennek a világból. elnyühetettlen.
nincs mit , ez a tanács 5 ezer volt.
probálom befogni viktort...
igaz azt hittem lesz valami törzsvásárloi forumos extra kedvezmény....
lefordítom.
valaki fizesse már be viktort az aradi versenytre :) igy jó vik? ha sok pénze van engem is beköhöghet nyugodtan nem fogom visszautasítani de meg se köszönni .
zsír hogy állsz? nem akarod megadni a 150 ezret? hmm?
elhoznam a mocit, jovo heten ?
ezért kap is úly polylerokat....mert nem kell menni versenyelni igy van péz a motorra...kicsit rádobálni...
én is homokolni akarom majd meg galvanizálni horganyizálni..és arra valami bevonat.. ha van olyan...a horgany azmocskos erőssen tapad a felülethez kivül belül