Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lassan nem is olyan titkos
titok olvasó
zari ferensz köbszentit növel
Estét!
Nálunk is volt egy ügyes srác mentük ki caransebesbe és vett egy új láncot a 250 2t 2009-re oszt felrakta hogy minden tuti legyen a 3 nap alatt ne legyen gond a láncal kivette a dobozból oszt föl.
Vesszük ki a motorját a helyen oszt mondom milyen szar nyúlott láncal jötté ő meg ez új 120 szemes
Mi meg csak néztünk mint rozika oszt a gyerek ráadásul autó szerelőőőőő
szali elfutott a stangli irása felett .meg a 9fánké felett is. .csak az enyémeben a okosságot olvasta dea az hog odairtam
HOGY a ktm nél!azt nem olvasta...114
de nálynfán irta hogy gas gas..112

de mi meg láttunk olyat hogy egy titokolvasónk egy verseny előtt hogy vágta rövidebbre a haverja láncát...próbálták ám nyújtani meg minden..de ezt nem lehet ez acél lánc nem kutyagumi
pedig csak annyit kell csinálni..ööszerakja a parszt hátrahózza a kereket.. rápróbálja a láncot és amivel már épp nem elég hosszú azzal ott megnézi és elvágja...mert ha elég husszóra hagyja akkor ugye mivel leghátul van ezért azzal már túl laza lenne..
laza mit a csigaház
mások rigaláncnak mondják de az hülyeség
ja .azt nem mondta senki. jaaj de égő :) erre nem gondoltam.
Köszöntem
?
Alföldi különítmény egy húron pendül Gyerekek ez nem a narancsvidék, GAS GAS az isten
Fagyizós EXC 400/450/525 jöhet azért
ez kurva aranyos. jófejek ezek a kutyák. kár hogy némejik megbolondul. amúgy pici pont így néz ki mint ez a lufikapkodó csak kissebb.
marha
ez ugyan olyan eredetü mint a multkori farokkergetős...csak egy szintel sulyosabb

komoly sűrüléseket tud magának okozni....
Most pöcköltem fel új láncszettet. 114 szemes 13/51-es fogassal, így is már a 4-ik pöcöknél van a 6-ból. 112-vel és 48-al kb pont középre kerül a skálán a tengely.
kilencfán... itt tudsz olvasgatni az fse-röl...ő eléggé vágja a témát meg a bajokat mindet...

http://prometheus-art.lapunk.h...
szegaztok
ami zsir az zsir
remélem meg teszi azt is
én meg találta megy vidit amin mind a 3oman rajta vagytok

a harmadik aki fujja a lufikat
http://www.youtube.com/watch?N...
Jozso, igy név alapján nekem nem mond semmit...

de ha esetleg rakna fel magárol egy képet az sem baj ha csaj és félmeztelen kép...
Ilyet én is szoktam vacsora közbe.Nyújtom a falatot a szám felé,megijedek hogy mit akar ez a kéz itten,aztán beleharapok a saját kezembe!
dr eb. válaszold már meg mi lelte ezt a kutyát? bántották gyerekkorában? egy kutyalábbal ijesztgethették?
Semmivel.Ez ugyanolyan,mint az ismerősömnek az automata kuplung,meg a sokezer eurós futómű.
Hogy szokták mondani? Aki tud,az nagykabátba is tud!
tényleg . ezt tudja valaki ennek mi baja lehet? simán hülyéskedik vagy tényleg gyagyás?
mia stájsz urak