Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak lejavitom a váz alját... ugyis ott a kartervédő...
konkrétan hibátlan a cucc.
és beinditottad mentél már vele?az a 60-70ccm az azért qrwa sokat számit
ezt a dugot kár volt kicserélni... felesleges pénzkidobás...
Homokszórt és porfestett mi az a neolux? Na jó tudom mi az,de próbálok oda figyelni a minőségre,nem eladásra megy
az a szitu... ha bejönne egy olyn 2-3 7 mikor nem tudok hajtani akkor ...igy is lenne...de még ezen a télen nem jött be...
amúgy ez por festett szinteres vagy csak neoluksz spélyvel lenyomtad a gecibe..
mert szép lett nagyon.
Össze állta vas !
benne vab az uj vertex dugo, henger s koplet tomites keszlet.
az eredeti henger plusz dogo kikerült 150 u.ó-rával nulla kopás a hengerben s nulla dugon nézzétek meg. hihetetlen, a hengerben a honnolás megvan. a dugon allig latszik valami kopás.

az ok 4 óránként olaj csere a saját olajjal eurol 10w-40 télen nyáron 15-50w.
jahh és az idén megint fehérbe öltözik a verda...
az enyém nem szép de legalább ronda

mindig csinálgatok rajta valamit, már amikor van rá idő...
bali ...kendát kapsz most az rmc-ben akciosan.. bár elég kutyaszar 1 gumi, csak viktor isteniti valami perverz okbol...

1-2 ezerel töbért szinte bármilyen gumit kapsz már...

előre a legjobb a világon a mislen S-12, de jo még a mitas fim-es gumija is EF-06...

hátra sokkal nagyobb a választék és a lehetőség...
Zaránd én úgy vagyok ezzel,megcsinálom majd utána irány hajtani majd 2év múlva ismét szét darabokba és mindent kezdek elölről Kis téli kikapcsolódás
a tilyéd is ilyen szííp
lacikám..
szép a gép...
én nem merem igy megcsinálni mert akkor nem merném kivinni motorozni

mai a fasz van senki nem volt hajtani
dév is csak a kocsiba rakja a kilómétert?
Köszönöm Ronis Akkor itt az ideje,hogy elkezd össze rakni
de szép motor...

enyém a sarokban figyel száz darabban..
Ucsó mondatodon beszartam
Dew! Lassan alakot ölt a 360 Valamelyik hétvégén keresni foglak a rezóvédő ügyben!
ja..
pontosan
vagy
mint a paúer tépes ötleted..

5letnek ötlet de ha kivitelezed...beledögölhetsz a boldogtalanság testedből való kinemáramlásának
Az elméleti fogyókúra az olyan mint az elméletben motorozás?
Ezzel jó szorosan körbetekered a fejed,úgy hogy a szádat is befedje.Ez a leghatásosabb fogyókúra!
szali.
göcsög vagy.. mert az egy dolog hogy az arcát nem takartad ki a frenszisznek..de még a testét is ilyen minden hállyal megkent..azaz rendessen megzsirozva raktad fel

ugy táncolt fren hogy besirtam a röhögéstől . ..most egy ködfátyolos kinézettem nézem a számitógép monitorgyánt

viszont sajnos..sajnos az ilyen ember fogyóQrálya nekem nem igazán hiteles...
az elméletifogyóqrában képben vagyok..csak a gyakorlati kivitelezés megy nehezen...de nem aggódom..nemsoká jön a bályszikül szezon...4 7 múlva és akkor ledobok egy 8 kilcsit erölködés és borivás nélkül
előre mindegy hátra csak a riga!140/18" best
Sziasztok!

Vettem egy 450-es 06-os gizgazt.Segítségeteket kérném milyen méretű és márkájú gumit vegyek.Egyenlőre csak játszadozni való,de azért jó fajta kellene.Láttam írta valaki a kenda 771-et.
Köszi!
Ha valakinek van eladó az is jöhet.
feci. akkor te magad miért nézel ki úgy mint egy jólmegtermett mangalica? a te logikáddal és fogyókúráddal már egy adonisnak kéne lenned vazze! eehelyett na. inkább nem mondok semmit. de bort iszol tesó és vizet prédikálsz.

http://www.youtube.com/watch?v...

zsír feljáró
morgen..