Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam pont fordítva van! Napokon belül frusztrált leszek!

Olvassatok bele az XR fórumba..ott ha lemosod a motort akkor elmehet a kompresszió
..van akivel többször előfordult
most oltottak be egy csajt hogy nem szabad lemosva eltenni a motort
rájöttem ha nem dugok pár hétig akkor tök nyugis leszek.
szóval nem kell az semmire sem
Az nem kizáró ok ha nem értesz hozzá.Sokan vannak akik nem értenek hozzá,sőt fingjuk sincs róla,mégis írogatnak!
egy időben írogattam de meguntam
meg nem értek én ezekhez........
már nem is szerelek szinte semmit, inkább eladom a nej aranyait aztán viszem szervizbe
Én egyszer abbahagytam az ivást,a csajozást meg a dohányzást. Az volt életem legszarabb öt perce!
Hogy,hogy pedig a pina mindenekfelett
leszoktam
egy jó ideje nem szeszelek, lassan a muffról is leszokok aztán csak motorozni fogok
Akkóó mennyé azt mond el nekik hogy mit csináljanak!
pedig tök egyszerű az a dt
én fél nap alatt összeraktam, 3 évig tuti ment utána nem találkoztam vele
Jó munkához idő kell! Hónapok alatt összefejlesztik,aztán majd tavasszal kezdik előröl,mert az első úton kiderül hogy szar az egész amit csináltak!
megesik hogy a csiga elesik mondta a cobra és befordult jobbra
Nem baj az,legalább csinálják
ahogy olvastam 1 hónapja hézagolnak már 1 kuplungkosarat de még nem értek a végére hát nem tudom elkészül e mire a fecskék megjönnek
Azt,hogy hogy lapostévé?Átengedték egy tésztanyújtón?
nem mernék nem vagyok én a mekkgájver fia
Jaja,ott is úúúúútálnak,me sokat oltogattam ,de a legeslegjobb a DT topik Ne tudd meg,hogy betámadnak,ha odamész Próbáld csak ki,adj tanácsot kb 15-en akarnak majd agyonütni
Nem mernéd,vagy nem tudnád! Nem mindegy!
pöcse van a menyasszonynak?
Lapostévé bazzeg! Olyan amilyet a másik csilliárdos rendelt magának karácsonyra!
most olvasom már van olyan fórum is hogy kell 1 jó szerelő és amiket beirogatnak a kiscsikók a nagyok meg ellátják jótanácsokkal na azzal a motorral se hagynám el a falutáblát
ja persze itthol a felmoso fával