Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

télleg nem ellenséges szándékból mondom...de ha valaki egy vadásszal meg tud egyezni hogy mehessünk motorzni...még vadász szezonon kivül is....akkor megeszem a bukóm...

ők még az edészekkel sem meg a természet védőkkel sem tudtak megállapodni...

mondom az elképzelés jó....
elötte meg az enduro levelező listába ....de az már kb a dinok idejében volt...
vagy 7-8 éve irogattunk oda
morgen...
írd be hogy husaberg forum...a link nem műkszik vmiért....
van berg forum hol ?
csika1

pls .leirnad ide elérhetöségeidet, esetleg valami honlapot, tlf berakjam a teligazba.
no leültem már a gép mellé mert telón össze vissza írok.......

szóval oto jó fej amúgy....rugalmas....most is letolt a berges fórumon mert írta hogy kicserélt minden létező mozgó alkatrészt a mocin.....én meg hogy: de jó hogy kátéjemen van,nem kellett semmit javítanom....

err ő : patyi bátsi...egy ilyen beszólásért már egy külföldi berges fórumon kimoderáltak volna !
szóval érti ő a viccet...
reggelt...

már tegnap akartam irni az oto-t....
abban a szerveződésben zsemberi barna is ott volt meg egypár erdészettel is leültrk egyeztetttek meg bevizsgált kipuffanto meg fimes gumi meg tartály a levegőztető csövek alá mint a teremkrosszon...

szóval próbálkoztak rendesen....
majd még irok..de látom mekkora egy kiba okos vagy..de azért irok had legyen ez fórum..
kard ki arc
zsir.
jó arsz vagy..de mekkora egy...
hát kint a fekete erdőben is hol mentetek.. hol a lakot terület szélén a vizforrásnál..ilyet is csak ..itt a románok tudnak..akikbe akkora leszarom műveltégszorult mint ezek szerint belétek...
mert jó valahol bemész az erdőbe..de nem ott vágatod oda vissza
pl ezzel dév is tisztában van..mikor nála voltunk olyan szituba nem is kerültünk...mert volt akkora tarásunk hogy ...
mekkora egy ..okos vagy...
az hogy te valahol olyna helyet kapj ahol a béna krossszmotorosok mehessenek forgalmi meg rendszám műszaki nélkül.az van..az a neve elkeritett pálya...pl krosszpálya...de elkeritve!
az hogy van egy magán terület és az a tiéd..és ott a pálya rajata az kevés attől még megbüntt a hatóság..tudom mert nálunk is volt ebből buzulás!
patyi ottója ia ilyne oriási fába vágta bele a fejszét...aztán kiderül az nem is fa amibe vágta hanem köszikla..és nem is fejsze van nála hanem bodzavirág...
sok sikert hozzá...

az hogy egyik sorodbn azt irod érdee meg minden az má az üzlet kategória a másikban hogy ez nem üzlet csak a köcsögöknek.. hát az meg maga az aksziómák ne továbbja

érdekelté válunk mi is meg ök is abban ki és hol mit csinál érted, kiterjesztődik az ö érdekük ránk és ez tetszeni fog nekik, nem is beszélve lehet anyagi érdekük is belőle és ez minden ember gyengéje.
nemtom de nekem jobban teccik mikor a két telo között ott egy 300 exc...
Pár gyönyörűség
Apám azt mondta,nem könnyű dolog megdögleni,azért szenvedni kell
Az fajin, ha már nem várandós vagy, hanem boldog apuka
Na ezt kiolvastam-e Régóta ez megy.Én tudom a titkot,de az az is marad
Köszönöm Megy az egy ujjas fekvő is lazán
Üzlet az hidd el
Ronissal mi újság? Rendbejött a kuplungja?
Csika, neked a veséd?
"üzletet kötni..."
nem értem egy halom motoros érdeke itt a tét nem holmi mocskos üzlet..
a jó üzlet fogalmát én nem ismerem, soha nem is létezte a magyar szó kincsben... a magyar mindig mindent elvett, le nyilazott és feldúlt, ezt tudja, törzsi nép...
a zsidónak van jó üzlet...
a németnek jó munka...
s a latinnak jo buli (fiesta)
Komolyra fordítva.
Szervezéstől függetlenül, most is megyünk, s hajtunk jókat igaz nem kijelölt engedélyezett nyomon, de ennek még előnye is van változatos , hátránya akkor lehet, ha beüt a gebasz és szervezett akció keretében megfognak, addig nincs baj részemről úgy gondolom "normális" keretek között a "hivatalos szerveket" sem zavarja a dolog, a normális keret persze mindenhol más, s nem állítom, hogy soha nem lépjük, lépem át, de többek között azért "normális"...
Ami gáz, hogy az összes feltöltött videó, amin arc is látható, szerintem felhasználható bizonyítékként az ellen aki készítette, nem vagyok jogász, viszont fogadni mernék rá
én pl. ezért sose fogom levenni a sisakom a fejemre nőtt
A teligáz fórummal kapcsolatban már leírtam amit gondolok, szerintem az nem dumaparti, arra itt van ez
A kezdeményezést jó ötletnek tartom, viszont abban nem vagyok biztos, hogy van rá elegendő "igény", amiért érdemes vele foglalkozni, mivel ettől függetlenül is jókat hajtunk
Dew a medve nyög...
s a kuplung nyikorog
a lyukas gumi sziszeg vagy füstöl ha a kemény cerka végén van.
elmegy a nép... menjen csak... te buta minnél kevesebb a nép itt annal nagyobb az esélyed a sok kutya közt érted, a szaképzet orvos meg mérnök aki oda kimegy az ott lesz kutya hid el...
aki itt marad és fel fejlödik az jobb lesz.
a mostani helyzeten nem lehet változtatni, bárki is jönne, 1 mert nincs felhatalmazása a jelenlegi kormánynak azt tenni amit tenni kellene, 2 a nép 90% törleszt, vagy TV-t vagy lakást vagy valami nyaralást, vagyis egy bizonyos kisebbség be akasztota a horgot a nép benyelte és most rángatozik a horgon mint a kifogott hal, s ami marad maradék pénz azt megeszik, s nincs maradék ami forogna a gazdaságban ezért lassan a tehenet is megöli ez a kisebbség s akkor a sok doglöt tehén böl falatozo roka, felkel és megeszi a horgászt... ez mindig meg ismétlödik... elöbb utob levágják a mocskokat.
hitler is, meg valami 15 elödje is azt tette elötte...
nem kell mert 1cerü az én megoldásom, érdekelté teszem a táj védőt az erdészt abban hogy mi magunk motorosok felügyeljük azt amit ök nem tudnak, vagyis érdekelté válunk mi is meg ök is abban ki és hol mit csinál érted, kiterjesztődik az ö érdekük ránk és ez tetszeni fog nekik, nem is beszélve lehet anyagi érdekük is belőle és ez minden ember gyengéje.
kivétel neked Dew. de komolyan.