Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zarikám, Dew meg Ron amit vittem mind nem fogadták el, söt ki is fizették, ennyit roluk, van kiállásuk.
mert tudják amit kapsz az érték s más meg dolgozott érte.
én szivesen adok de nagyra értékelem ha valaki értékeli amit adok.
vagy kívánok adni érted ez is a teligáz. adás s nem elvétel..
csak sokaknak fáj mert vagy irigyek vagy látják képtelenek... rá.
na erről beszéltemm te sem látod..
az alapok jók voltak ..az alapelgondolás ..csak a kivitelezés az lett. jól megazdózta minden nagy céget... termélket ..amiket a vársálóval fizetteten meg a gyártók..meg a bankokat is.. most mondta tolcsi..hogy nem erre számitottak.azt hitték a bankokat emeg adóztatja és az majd benyeli...
az a bajk ezek a szúklátókörŰ ám kellőnem buta 2/3os kokosak szébaszták az egészet.. a foglakoztatás is csak azért nőtt mert kiderül a közmunkások száma mekkorát nőtt...valójában meg a munkahelyke nem nőnek hanem fogynak.. az orvosok kivándorolnak...nyugdijjat azért emeli..mert kell a szavazat..csak nem lesz aki kifizesse a nyugdijat mert elmegy a nép.. kár hogy a nagy széles látokörben nem látja a fától az erdőt.
probáltak is most a mamsban nyomulni de szájon lettek vágva..
mondta a tulaj lehet nem indulnak ez évben...
meglátjuk...
http://mxonline.hu/ob_a_hts_team_nelkul

Még a medve rágott állapotban van, de már nem saras
viszont nem veszek rá másikat ezt felrakom rá egy ajtópánttal, amin fel tud hajlani s akkor nem lesz több letörött farokidom
a qrwa öszinteség már megent ..
hol a fészbukszos énem ..gyere elő..
kome here
ami a zsidesz-t érinti pici politika:

Viktorom ügye mert enyém tiétek nem, az első beszédében a parliamentben (aki látta) megmondta a tözsdét le lassitja s a spekulansokat is, az ö terve az érték teremtés ki látta elhiszi ki nem nézze vissza. Hangsulyozom az érték teremtés az amikor alap anyagból nyers anyagból csinálsz hozá adott értékkel valamit mai értékesebb....

igaz ne menjünk bele már abba amit eddig csináltak jó e vagy nem de a cél az szent, s volt s van. Detto amikor kicsi voltál mondtad nem hazudsz mégis sajna az életben füllentesz vagy nem mondod el azt amit nem akarsz hogy más tudjon.

szovál ennyit a zsidesz barátaimról.
Minden tisztelet nekik már a HTS team-nek
ha eléritek azt amit itt is sikerült kitaposni
akor lesz majd hajtóvadásza a sok motoros faszra akit eddig észre sem vettek..ha dévnél kezded ferensz.. lehet nem tudsz annyi gumit vinni az embernek ajándékba hogy ne gyŰlöljön jobban mint szali
szabályzás-ról ti beszéltek, mindenki attól fél és beszél ami a félelme.
a teligáz egy adat tár és nem szar kupac. vagy cseverészös hiszti.
mindeki részére szól aki értéket akar termteni és nem üres szavakon lovagol. meg szitkozodik. ennyi
it ennek ez a célja ott annak az ezt nekem Dew vilagositotta fel a fejemben s igaza van.
mindenkinek van alapvetöen igénye valamire én ezt is élvezem de azt is.
én adni akarok látátok, van aki elveszi és le is tépi van aki meg vissza is adja. van aki irigy és pocskodriaz... ez mind nem baj ilyenek az emberek.

de tény itt ez müködik és én élvezem... kösz fiuk.
de minden kell.
ezt ne irhatod le.. ki leszel tagadva,..mi az hogy csinálod itt a fesztivált..és még örülsz is neki. . .

hály dév..
medverágta motor megújult már..kezed hogy van
Semmiköze a kettőnek egymáshoz.Az egyikről, valakiknek teszek be képet,a másikról meg valamilyen hozzászóláshoz illesztek képet
A lenézés meg nem gyere be.
Én se mondom senkinek,hogy aki természetvédőkkel vadászokkal akar jó üzletet kötni az minek tesz ide be erdőket szétmotorozó képeket,videókat.
Semmi közöm hozzá
Azt hiszem Zoozee próbálkozott az ő játszóterükön hasonló egyszerű ötlettel de el lett hajtva, vele beszélhetsz az akkori tapasztalatokról.
na de komolyan kik azok a versenyzők kik nyerhetnek
ird ide fel kérem:
komolyan szurkolni fogok !
mült évben Déczi Balu-nak szurkoltam HTS Mx2 másdik hely pl.
mire gondolsz EC ? ifi ?
az a baj a zsidesz túlszabályoz..túlellenőriz van egy szervezet ahol az ellenőrzők létzsáma több mint dolgozóké(1 biztos van)ahonnal a létüket kapják..és lehet ez más helyeken is igy van..ezt hivják diktatúrhának..
megmondják mit csinálj ha nem úgy csinálod ahogy ők akarják...mehetsz..csak azt felejtik el ha minden dolgozó elmegy nem lesz aki eltartsa azt a léhűtő bandát...
de ha nem lennének akkor is el lenne végezve a dolog...
na pont a gazgasz fórum is ilyne..ez az úgynevezett őnszabályzó rendszer...
nincs szükség a felsleges ellenőrzésekre.. meert a dolog magát szabályozza...
beir valaki kutyaszart berak valaki egy képet..röhög az egész korcsmaasztal..kocsmástul..és ennyi lépünk továbbde ha valaki az asztalt veri hogy ezt necsináljátok..akkor mindenki feláll és élp haza...
vágod?

én soks sikert kivánok téligázhoz..és a zarándi topikot is ..
de eza za asztal jó..a szabályzás elég is...viszont a jókedv CSAK kötetlen környezetben van jelen..diktatúrhában nincs
Jó estét emberek!

Látom ment a szappanopera a távollétemben is

Jók a videók srácok, látom jók voltak a hajtások bár Ricsiét nem tudom megnézni
2013 első legkomolyabb vidije, ahogy Szali átmegy a faágon, vagyis ahogy kiszedi a motor alól, azon feküdtem Az a jelenet tényleg pokoli jó volt
Mi lesz a neve,mert idénről van szó,nem a múltról ?!
Tudod azt kik az embereim,de jönnek vissza a régiek is
Van szereldéjük és,ez köztudott,de sok másnak is van
Nem veszem fel az eldobott kesztyűdet....
te és mit tudtok a leéget kuplungosról ?
eltűnt az olaj és lamellák tengerében nem ?

vagy csak duma volt menküljön az extrém-töl ?
jah és egy megjegyzés: a "beszabályzásra"

gondolom van családod meg gyereked ügye ?
ha mondjuk a fiad vagy lányod bele nyúl a pénztárcádba s kivesz pénzt engedély nélkül vagy mondjuk a felat telifirkálja piros festékkel akkor te hagyod s nem szólsz rá... mert nem szabályzod be nem...

a szabályzás adott keretek közt kell hogy ha valalk értéket akar teremteni más a kutya szarással ne kavarja össze.
Gondolj bele milyen amikro beraksz egy profi futomü munkádról egy képet és valaki berak egy kutya szaros képet az jó.... ha igen akkor tudom ki vagy innentöl s nincs több kérdés.

detto ez a baja az országnak a politikus lop s nincs rácsapva a kezére pedig kellene....
ennyit a szabályzásról.... nekem kicsit olyan szagu ez hogy na had szarjak rád nincs hiszti...
amit én csinálok a teligaz.hu ban az nem mas mint érték teremtés szabályok nelkül de ha elkezditek kutyaszaral tömni akkor természetesen kitörlödik. ügye nem baj...
s itt mindenképen folytasátok.. minden cinizmus nélkül...
full jó szándékkal ez a szinvonal.... sár és szar dobálás én élvezem..
igaza van csikuszmaszterusznak..
itt jó arsz mind..1 két kivétellel(de abba én is azért beleférek..már mint kivételbe )
mostanság a show szépem megy..bár hányérzetem van..egy gumiszerlő topik a gasgason belül..rélynek..mert hol van rély..
vagy a titokmacskák nem csak kiszúrták a kerekét a kúton hanem
lyézus anyám..velem akkor mi lesz
mert még vibriben is csak a kettő tély megy
bár hidegen füstöl
kösz.. ezt én is tudtam de mint irtam mindent céllal

talán a baxást már nem. de za is céllal volt.

ami a csapatot érinti mi a neve kik a részvevői ?
s mit nyertek meg ?

pl. mx1, mx2, M.o. 2012 tudomásom szerint a HTS nyerte !
te a HTS-nek szerelsz ? Déczi balu Öhlins-es s van saját szereldéjük.

na ird le ki a csapat... pls.
nem tom..mi az az 525
háromasban
most is kilencesben kezdük a hajtást 6os lett belőle majd szali emelte hétre..
múltkor kettesben mentünk roburral az is állat volt...
háromasban is jó hajtani...én szeretem.. csak az aszony is élné..mert neki is könnyeb lenne... megosztanák a házimókát is
+ha nincs kedvem a kufirchoz egymást is tudnák fényezni
olyan van hogy a lassú tecsnikszkás terepet szeretem nyél gázon megoldani ...
meg a sarat szeretem.,..
meg a zsirferit

ilyen opciók vannak