Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vik!
Egészseggedre!
Nem indul a szerelmes vidi csinálj má valamit mer flesben vagyok így
lyaú ebédhez szaúl a naúta.
bonapetit
amit elfelejtettem emsélni...

az utolsó feljáróban...ahol gabesz elvesztette a kon-trollt..pár percre...
felülkerekedett az ideg
ott hamar..(15-20 perc alatt kihátáltak sokan...)de de ottó..golden tút..az tartotta magát ..a positiont és jött feljebb a 3dik forrásnál sem ált le...már majdnem felért a 3/4déig...mikor a többiek mondták á gyerünk mert úgy sem jön fel .s meg az idő is úgyvan..gó a kocsihoz.
mondom nekik..mert nem csak jó vezető vagyok ,de a lélkebúwárkodásban is lyártas... ...mondom neki.. azzal megalázzuk ha most mikor már majdnem felért..most szembe lemegyünk mellette..
ááá.de hogy is- mondják a többiek és elindultak lefelé a merdek csúszósban...
leéreka sor végén és ezek már előkészitették maguknak a terepet...
csak ezt hallom...
milyne egy mocskos szemetek vagytok hogy mikor már majdenm felértem akakkor visszajöttök.. hogy nem birtatok egy kicsit várni ti köcsög állatok...
vártunk volna mi..de de ...viktor modta hogy jöjjünk le oszt haladjunk hazafelé...
mekkora egy igazmondó lyuhász lett mind mondom..dehogy is..
erre persze a sokao összefogtk.. és mondták ..ó de hazudós agy vik....
de aztán lebukak mert 5 perc múlva mondták .hogy amott is azért jöttünk le mert nem akartuk kivárni hogy...és akkor mondtam ottónak..na látod hogy ők nem birták kivárni ..hazudós mind de lebuktak
jó én se az akciófilm kategóriába indítanám a filmet

parádés szereposztás ..elején kicsit visszafogott szinészi munka aztán azért beerősödik...és a narráció....
golden toothnak ki ki villan az aranyfoga abból az aranyos pofából
élőben nem volt ilyen vices. félórát fagyoskodni a hidegben. szivatóval indult el a motorom is. és ez ment egész nap.
ez mekkora flash ...... simán cannes-i filmfesztiválra való

link
igen az életben vannak váltások. elfogadom.
de attol még az irány marad.
érzelem két féle van.. a gyűlölet és a szerelem..mind a kettő ugyan azon kútból táplálkozik...
és könnyen átfordul...ez látszódik szali és szőr szir kapcsolatában...
mert mikor még dúlt a láv..akkor nem lehetett szalit hivni.
mert zsirral megy akkor még ez volt...
http://youtu.be/E89_DV-sV6gez a szerelem utolsó bizonyitéka...volt.

...aztán történt valami...a viz vissza folyta a Qtba...(qt =kút csak a gyöngébb magyarosok kedvéért
aztán történt valami...
ezen a vidin van megörökitve...
valszeg ezt is én ölte meg ezt a bimbódzó szerelmet...
http://www.youtube.com/watch?v...
vagy mondjuk úgy ,hogy van egy váltókapcsoló és azt átkapcsolod a másik sínre egy gombnyomással. és észre sem veszed ,hogy már másfelé mégy.
na jó helyesbítek. úgy dobnám le a kötelet hogy rákötnék egy termetes követ. és mikor azt hiszed húzlak felfelé megmutatnám mi van a kötél végén és "véletlen" kicsúszna a kezemből a szikla és pont melletted zúg el. de ekkor már fogod a másik végét abban a hiszemben ,hogy fel foglak húzni.
Ok nicns hsizti s nem 5 centezek se be se ki
de tud meg egy ember az életében sok utat lát s választhat, az én tapasztalatom szerint ha rosz utra térsz akkor arrol lejönni nehéz olyan mint egy vonat és a sin, csak ugy jösz le az utról ha kisiklasz, s ha kisiklasz nagy kár van... érted.
a másik emberileg, üzletileg, s én úgy hivom hogy hüség (s ne a pinára gondolj) hanem a baráti hüségre idővel rájösz ki is a barátod, aki hüséges hozzád s nem holmi kis vagy nagy pénzért megcsal, s kidobb mint egy kutyát.

az életben 1 fontos dolog van legyen szavad és hűséges légy azzal akit szeretsz. akor nincs hiszti pixis.
a szeretet ölni tud
persze mert a magad fajta pont nem a kedvence. érdekes én mindig kijöttem vele . én fatert választanám ,ha ketteen lógnátok egy szakadék szélén és csak egy kötelem lenne . de mikor felhúztam még ledobnám neked azért a kötelet!

csak nem fognám a végét!
magaddal bántál el magad s röhely amit csináltal felnöt felyel fiam.
azert mondom gyagáys vagy attol még szeretünk.

én bundást láttam menni s kikészülni, láttam esni is nem kicsit

de attol meg gecc jol megy s tud is. a többit elfelejtjük.
. . .
ferenszem...
hát te hogy bánol azzal aki egy kicsit is zsiroz6Ó
hát csúnyán..bár fater is nagyon köcsög tud lenni...velem mikor ott voltam egyszer csak..de volt olyan hogy már mondta mneki..igy nem beszélhet senkivel még ha ő szart a volna sem...
de gergő meg birta...és igaza volt a faternak de akkor sem.

ezért is pártoltak el tőle sokan...
és nálam keresték a szeretetet..de én ezt mindég csirályában elfolytom..mert kiviszem őket sárba zarándolni
nyugi fater..megyünk még együtt..ha te is úgy akarod
hát mert szörös a pofája mindig...
egyébbként ügyes nagyon... olyan helykre fel ugrat beszarsz

s jo az enduros látása, olyan helyeket talál talan zari tud hasonloan jol menni csak bundás a ultra extrém csigákat is nyomja...
amúgy a videón neki üzentem . mert ő jutott eszembe mikor levegőt sem kaptam úgy szétfingottam mint egy picsafüst. Jani meg gyúr ezerrel. tavasszal megbasz bennünket állóképességben. csak írígykedtem rá titkon hogy ő biztos kapna levegőt ebben a szituban!én meg beszélni se nagyon tudtam a sok töltött káposzta után. egy szar bot elbánt velem.
hazudós vagy...
ott sem voltam..
akkor is épp nem volta ma haverod ..emert rumci seggéből szopkodtad ki az edami sajtot
nem emlékszel...
azért is lettél a románokkal haver..mert ők vezettek..
remember....
vat ály vant lyú kenát giv mí...
én nem szeretem s többen is modnják kell egy pár év mig megkedveled.
példaképpp ! azért vagy ilyan akkor értem,,,
az a ember nom rosz ember de van egy stilusa amit nehéz megemészteni

kötekedős, kioktatos s állandóan okoskodo.
attol még tisztelem mint motoros de ha iszik még rosszab is...

minden tiszteletem a fitsége s a motorozása iránt de ahogy bánik az emberekkel nem az én világom. !
nem tom mért mondjátok bundásnak.. mert kenyér...
bundáskenyér
fater..mert robika meg a fia ...meg én is szpotam tőle a tudást...a biharban...megtanitott hogy kell 1m es falra felmenni hogy nincs semi az aljában...
igen többször is. és nekem a példaképem!