Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Manka ez a két kutyim ott él hozzád közel Trier-ben...agilitiznek..
jahhh emlékszem anno még a Zsembery Barnával voltam rádioban is ebben a témában.. jo félorás betelefonálos, vita műsor...

voltak olyan betelefonálások...
jahh ...ő is menyit szervezkedett...voltak konkrét ötletei saját azonosito rendszámra, eljárt aggteleki park vezetőihez tárgyalgatni stb....

a vége az lettrendesen belefáradt, még a motort is eladta...
Dew... ez bizony jo meglátás... szerinted miért rűhellem a fotozkodos, videozos dogokat....
oto az ki ?
kiváncsi vagyok oto mit szól majd a felvetésedhez....

már beajánlották neki a teligázt...
zsir. nem is akarok a vadászokal s olyan területekkel ulyat huzni a terv ott dolgozni ahol lehet, nem a nemeket keresem s célzom meg hanem az igenket.
kösz öszinte beírásod zsir.

moci ?
Feri... pár gondolat erröl ....

rosszul látod az egész dolgot... hiába ajánlasz bármit egy vérzőldnek hogy ezt meg azt segitesz a munkájában stb...attol ő még ott fog neked keresztbe tenni terepmotorozás ügyben ahol csak tud....
leszarják magasrol azt hogy hol van szemét , vagy bármi, elsősorban a lové érdekli őket, másodsorban a vadász érdekek kiszolgálása, mivel sok ilyen műzöld dolgot pont azok hoztak létre fentröl...

komoly az összefogás-fonódás , műzöldek és vadászati társaságok között, ne feledjük vadászbol 55 000 ezer van regisztrálva az országban, ( terep motorosbol jo ha 500-at össze tudnál szedni) igen komoly háttérel, múltal, lebontva megyei szervezetekre, területekre stb.. és ugye nem is olcso játék...ez az állatokra lövőldözősdi... ők nem 1-200 ezret költenek 1 évben mint mi a motorozásra, hanem milliokat, van olyan bakonyi terület ahol csak az éves tagság több millios.... namost velük akarsz te szővetkezni, hogy a saját játszoterükre beengedjenek, ahol eddig anyit lőtek , épitettek mindenféle magaslest,keritést, fát vágtak ki stb, stb, amennyit csak akartak.... és ide te be szeretnél jutni név szerint , regisztrálva, motorozni.

hát ..sok sikert .... tényleg komolyan mondom, mindenféle íronia vagy savazás nélkül, de ha tényleg öszinteséget vársz tőlem , akkor ebben az országban, legális erdei motorozásban az esélyed a nulla.

amugy ahogy csikusz,és vik is irta, ezeken a dolgokon ,körökön már mind tul vagyunk sok-sok éve...
majd ha egyszer tényleg kiváncsi vagy rá összeülünk egy dumálásra jopáran aztán hallasz sztorikat bőven...
itt is szoktam látni ilyen kutyákat.annyira nem ismerem a fajtát,de létezik belőle fekete-fehér is?aminek pöttyös a lába?vagy az egészen más?
Ron, Dew meg én is érdeklödünk géped ?
sikerült meg kapnod S.K. cuccait ?
kell valami segítség.
huh nagyon édes de milyen kemények ha a kerités túl oldalán vagy.
te buta a FB nem arra ven beirj te buta, hanem hogy kivegyél belőle. aki állandoan be irogat faszságokat az olyan is.
de megjegyzem ami itt folyik a gasgas ban az FB csak nincs smink meg puder, de ott detto ez folyik. csak komolyabb a körités.
van aki szimplán szereti van aki nem a gasgas simpla. a FB puder.
utálni lehet de felesleges a FB. mindent meg kell érteni és megfelelően használni.
a gasgas ban is célal vagyok 1 élvezem a pá db ökröt, a hisztit és a sallangmentes pudert.
kis princess...
csikusz emlékszem valamikor régen még a jobarátok topikba is firkáltunk...
irkált oda is pár csaj .. csak aztán az egoista férfi motorosok kisavazták őket és elszoktak onnan.. aztán a végén mindenki...

múlt héten a barátaink Amszterdamba utaztak pár napra,a kutyikat itthagyták nekünk úgyhogy nekem nagyon jó hetem volt
imádom azt a 2 vakarcsot
neki jó azt látom...
hogy legyen valami jo a mai reggelben...

való igaz....dógozok eleget egész nap....jó egy ilyen fórum ahol lehet egy kicsit lazulni...
na visszaolvasom mi ez a forradalom... amit Első Sir Zsir Frenszin szervez...
Manka ez igy van

de én nem csak azért csiplek mert csináltál nekem porcelán köcsögöt... hanem azért mert egy közvetlen, jo fej csaj vagy ..ennyi...
érti ő a vicket..csak nem szereti
szőr zsir ott a helyed...
jó arcok rendes srácok..van hogy 1 7 alatt 8 tiz beirás is van
patyi szerinted mért ide irogat..hogy legyen kivel dumcsizni

de jó arsz mind
ottó 2004 körül kezdte ezt azóta nem ért el sokat..te sokkal többre viheted.. itt a ia fórumn rekord idő alat elérted amit senki..hogy már többen is egy kis kanál vizbe is...
de nem baj..amig a kanál üres és nincs a kézben nem kel félni

elmondom hogy erdőben hol mehettek renszám múszaki forgalmi..erdei úton amit a ifák járnak.. és ha onnan letértek..ki lesztek tiltva.. az egész munkád két három eltévedés sutba vetheti...még akkro is ha nem lsze olyna idióta aki amúgy is össze vissza megyaz erdőbe lefel..a lakott területek mellett .mint it is az egyik videón..ja azok ti vagytok. . akkor csöndelek
de zsir a harcot megkezdted...
kard ki arc ahogy szoktam volt mondani
ird me binéd hogy álsz..mindég fűzök hozzáű öszinte fészbukszmentes dolgokat...van hogy irónia is keveredik irásaimba..de az nem más csak a savazás.. az irónia az a maró gúny az iró költök fegyvere..mint a hegyen az 525..
reggelt....

kuplung kész?