Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cukor. !
vik tudok segíteni a csárda ajánlásban.

ha zsíírferi fizet a bandának akkor mindenképp a fehértóiba vigyed! kibaszott drága és nem egy örök emlék ,de legalább nem jön többet. ha 4 en mentek és jól laktok, 30 ropit készíthet.

ha jót is akartok enni és nem zsírferi fizet akkor algyő! az a best hallé! korhelyt kérjetek isteni! utána egy csusza . fejenként 3000.-
vagy ami nagyon jó és nem csak hal van és szintén magatokét fizetitek. az ahol most voltak a többiek. a kökénydombi csárda hódmező előtt a négysávoson. ott minden kibaszott finom!

de mivel zsír halat akar enni szerintem menjetek az algyőibe az a best hal hely! szegeden az öregkőrösibe szerintem titeket nem engednek be mackónadrágban. az felejtős! amúgy az is jó de nem ennek a csapatnak.

zsír.ha visszagondolsz a lelked legsötétebb bugyrába . te hisztiztél be mikor leócsároltam a moslék gumidat. te nagymenő. más baj nem volt. besértődtél és elkezdett fröcsögni a szád. 5 centes mókus.
Talalkoztunk 1 parszor,de annal jobban nem ismerem es nem is motoroztam vele,de van itt titokolvaso akit tanit es jol ismeri:)
mindég vigyázz a pocakra
Jakszy.....ismered Zsocit ?

innen a srácok szoktak hozzá járni mocizni....
visszaolvastam..
de amit nem érteht szemlédő..titokjancsi...
hogy mér a levegpvvételre koncentrálnak..
há azért mert nagy küzdelemek árán a lófaszú herceg legyőzi a hegynyi sHáár-kányt..nyélgűzon..na gy nehezen..
és én meg akkor oktatok..mikor ezek még a seggükön át is a levegőért kapkodnak...ez lehet a hiba...
de ha meg olyankor magyarázok mikor eszünk meg semmi akció..nem értik hogy miért is kéne ezeket megtanulni...
igy sajna olyna kor kell mikor az akcióban épp csak túlélték de akkor mint mondom a 98%figyelmük a légzésen van...és nek a 2%ba kell betuszkolni azt a teknikát amitől legközelebb..98%feljutnak és csak 2 % fognak a levegővétellel foglalkozni
mindjárt felveszem velük a kabcsolatot...
vagy a fehértói halÁSZ csárda a szegedi lejárótól..meg tőlem 2km re ..vagy az algyői.. lesz...algyőit nem akarom mert ott csak hal van ..emit meg amit akarunk ..én pl a halat szeretem akváriumban ..de a tányéromon nem...viszont jó kis babgulya meg van.. wágod...
nálunk annyi hogy ziki zaki olyan talajos hegyben az nem egészen ez..ez csak a sziklásban van..nálunk..oldalt fojat külső láb terhel hátul középen ül..
megindit...
és mikor már kicsit is gurul akkor az elejét felfelé irányitom.. a hátulaja lefelé akar csúszni..ekkor a gáz ovatosba odatol...
elöre csúszok...fejet bebólintom...és
na ekkopr teszem rá a gázt 100%ban...
a hátulja ekkor megindul teljessen alám...kapar mint a barom és elindulok felfelé...
na ezt nem tudják..tudták eddig a többiek..de mons t hogy elárultam a titkot.. vissza is vonulhatok

a másik nagy tecsnik..hogy az oldalirányba a nyomról..a fejben képzelt nyomról elkaparó kereket nem akarom a kormány ellenkező irányú forgatásával visszaterelni a nyomra!
hanem arra figyelek hogy a füllon forgó kerék mindég felfelé akarjon haladni.. irányváltás max pár miliméter..
mert az hogy forog a kerék mint barom és elindul mondjuk balra.. én meg jbra akarom a kormánnyal.. irányitani vissza ..az ta felejtsd el...
ha balra ment a hátulja balra hózom az elejét is.. hogy a kerék mindég közel függőlegessen akarjon tolni felfelé.. vágod...

tegnap próbáltam magyarázni petinek ezt a teknikát.. meg a többienek is.. persze a többi csak lihegett hogy felért ..de a következő feljáróban.. na ott ezzel egyből felprüntyöktem 1es közép nyélgáz között...de a többi meg kifarolt oldalra és megakadt.. aztán jöttek a szenvedések..meg a videós:

az a baj tudom nhéz megérteni amit át karok küldeni tudást a szályamon keresztül..mert csak arra figyelnek sokan hogy a kilégzés után a belégzés jöjjön után a belégzés után a kilégzés.. szóval a koncentráció 98% már oda van..de ha az a 2 %ban képesek odafigyelni rám...drágám dzsar-vik-szt nevelek belőlük...
igen de a fán azer meg át könyen mert a fa nincs rögzite nézd meg szépen a kerék hátra guritja, ha fix lenne nem menne ilyen könyen át...
barmelyik nap. de jó helyre, bizd meg villit vagy olomfogut !
lyakszi.
ez eddig a leghasznosabb endúró vidi...
mert amaz a offródfnatik sem rosz..de ez igy egyben ez a fasza...
a fán átemelni oldalról még nem is csinátam igy...meg a zikizakit sem igy gyakoroltam..hogy egy mezőn is...
de nagyon jó..a holtpontot szépen eltaláltatni.. hegyben is az kell az átforditáshoz
szali bizti nem jön mert mondta hogy 8dikán megy ósztrilyába
há edig nem mondad de megszervezem..melyik napra?ugye mert ez volt a kérdésed..nekem is..
szerda csütörtök?
zsoci..
lyú ár te gád
figy ha megszervezed lemegyek, ha nem akkor utánvét DPD-vel
ennyi.
szerintem korrekt leviszem ingyen a cuccot nem. meg is hivalk kajolni
az is igaz én akarok halat enni de ha ti nem szervezitek meg akkor DPD s lemegyek hallat enni az asszonyal vagy barátnömmel.

nincs hiszti pisti. szerintem k korrekt az ajánlat.
a GoldenBili meg a Viller a te haverod, ha en nem kellek akkor DPD zsir ?
aranyfognak itt a szikszdélyzi az normál menetirányos volt..lehet azért nem is jöt fel

frenszin..nyugodj meg...
beszéltél golden tooth val(vel)
what is the weather-point(=mi az idő-pont )
Há mit csinál ez? Nem jóóóóóóó nem jó fele mentéél
ekkor még szeretett a Hisztis,
de amikor probára került a puha teste rögtön vágányt váltót és letért a sínről. Inkább kordét húz a cigánnnn
na áki..itt a vidi amivel a sárban mentem az mtz(metzeller) 6napos gumival ami forditva van....
azért ez is fog felfelé az tutti:
http://www.youtube.com/watch?f...!
ez a te áldozatod értem. elfogadom.
de tudni kell míg én edzek te nem fejlődsz ügye tudod...

természetesen aki jobb az jobb.
mér nem 2be te fax

itt a szerelemes vidi..
http://youtu.be/E89_DV-sV6g