én 10w-50 elf 4xt olajat használok a motorom váltójában..is:-)
az van odairva hogy cluch anti sliping...
az nem tudom mit jelent...
még haz-ud-os is vok
ezt szali vette nekem 2400ért....mert újra be tudom szerezni itt..seggeden...1szerűen és oltsón...ész hazsnálom ujra lassan 4 éve.. de előtte isvolt használva régebben még 2003-4 ben is csak aztán megszünt a total 10w-50 részing 4t(az =elf 10w-50 4xt)
ezek jók nagyon a váltóhoz a qplunghoz a 4t motorbelsőhöz is...
cluch anti sliping formula..=koifejezete na nedveskarteres tengejkapcsolókhoz van fejelesztve...
csak a gyöngébb angofosok kedvéért
az egyik legjobb váltóolaj kéttébe! még a régi fémflaskás cucc. palkónál vetteem énis míg volt neki ,de sajna elfogyott. menyiért vetted bálint és hol?
kis totál-GÁZ nektek
Négy cigány cipel egy hatalmas fürdőkádat az utcán. Arra megy egy rendőr és
odakiált az egyiknek:
- Hé! Állj meg cigány!
A cigány nem áll meg. A rendőr mégegyszer odaszól:
- Álljál meg vagy lövök!
A cigány továbbra sem áll meg. A rendőr lepuffantja. Ekkor ideges fejjel
kiszáll a kádból egy skinhead és mérgesen így szól a rendőrnek:
- BAZDMEG! Ma már ez a harmadik defektem!
loki..szép az szép az ..de
csák ronix a letört körme végével szebben megmunkálja a gyémántot mint az a gagyi cnc-és mart valami ott a képen
az egyik meg van kicsiész +öccá ftból ami nem kevés...
de a másik meg 25ből simán kijön...ami nem is sok..mert tényleg szép..de hát van egy olyan dolog hogy a szépségért fizetni kell...
ez minden szinten igy van..mikor születtem apámék nem adtak lóvét az orvosnak...és nézzetek rám...
mondom a szépségért fizetni kell
ja ez te vagy krisz... egy gyönge kettő alá hűtővédő nélkül . . .
ami még ha ocsmány is lenne mint a leleked akkor is többet védett volna..mert most nem úgy nézne ki az a hűtő .
vagy ha egy kisit ..ügyesebb a tulajdonos vagy megkéri zsirferit..mert ős csont nélkül jött fel. ...akkor nem dobálja el a motort valami béna kis szituban...valami béna helye valahol béna országban .
de minek is arra valami kettő alá hűtővédő
ronis.. lyaúl mondod..ez a munka tényleg csak 1 lyaú közepes 3as
ocsmány is gyönge is hátul tart de általában az első oldalról jön aaz erő.....+még a hűtőből is kitakar vagy 3 sejtsort
vagy igy is a túlűtés miatt intézte neked azt a tuningvizpumpa kereket neked hazos-tul .
eská...
még az a ronis féle erő- közepes hűtővédő is segitett volna valamennyit szerinted ennek a motorosnak ebbe a helyzetbe....ez kint volt nálunk...és a napkezdő feljáróközepén történt.. kettő perc motorozás után http://youtu.be/15vlX5XcywI
http://translate.google.com