az antilop qplungot nem kéne keverni a rekúzzal..vagy mondjátok az ugyna za lenne..nem hinném...
tudtommal az anilopa za motorfk esetén kicsit csúsztat...túl nagy motorféket nem engedve a gépnek.. ezáltal zabálja is a qplungot szépen..
a másik a mi patyina is volt az a reklúz..az téynleg hosszabb élettartamot adhat mer okosban csúsztat.. és csak alul kis fordulaton nem úgy mint szali...ezen a videón is.. http://www.youtube.com/watch?v...
ja ezt már beraktam ma de nem leet elégszer ismételni...
szali nem kis fordulaton csúsztat az biztos
itt aztán fogy a qplunglamella
volt tegnap egy srác...úgyes a srác..mondhatni igy ha valaki. ..na mind1 ..
volt neki egy kétnapos gumija.. 6 napos...és megkopott a 12 nap alatt ott a mexi táwolban
és megforditotta...
de mondtuk is neki hogy forditva az oldalazóban nem lesz király...és el is hitte...ugyhogy mikor már küzdöt vele akkor elfogadt hogy a gumi a hiszti nem a mocskos jól fogó shááár(fogta a motort motorosokat együtt )és azzal van a gixxer...és mivel csak a legnagyobb ember akit közel stávol valaha is az országban látok motorozni...
ezért nem akarunk neki okoskodni...mert egy év alat több endúróst lát mint azt egész banda fog élete végéig...szóval
ezért nem akartuk megbántani..a hisztiében....az a baj hogy már el is hiszi hogy az a baj...és már nem is ugy ment neki a dolgoknak....az utolsónak is mikor szali küzdütt a fával meg a kamerással
ott ő is feladt ez miatt..még az első harmadban...mert elhitték..hogy nekem is csak azért sikerült mert a gumi...jó mondjuk mindég ezt mondo...de eská aki most hivott pár percre...mondta is hogy nincs hisztimert nem fogjam a gumira...meg az 525 5t motorra sem...hogy ez van aki szereti a sár dolgokat az szereti.. .
igaza is volt..én nekem tetszenek a sáros dolgok..pl szombaton a takonymocskos sár ..vasárnap meg a kisteleki váSÁR mer az is csak sár
nem nem tegnap megent nem volt egyszerű senkinek.... de ha nincs ott a hit meg az akarat.....akkor az nem fog menni
nagyon fontos a hit...el kell hinni hogy...menni fog...
robúrnál is a múltko miko a gumira fogta és után a meg mondta hogy ne pararszt..próbáld ki a gépem...
én meg felvittem...akkor elhitte ős -előtte meg bebeészéltre hogy nem!-is hogy a tecsnika képes rá...csak úgy kell csinálni ahogy a fa mellett álló ember mondja...mer ő már fent van...a rossznak hitt technikával is....
ez az amikor a hit áttöri a hitetlenség falait...és az áttörés vége a nagy siker...
mert sokan meg sem próbálják rendesen..csak úgy immel-ámmal za meg ilyne shÁÁrban az kevés...
én azért vagyok képben a sixdélyz gumi milyenségével..mert a szpongyoromtól is kaptam a 6dik nap végén két kétnapos 6napos gumit..és én is mentem vele ..persze forditva.. és sárban sem volt hiszti...oldalazni érdekes vele de lehet...viszont felfelé mocskos mód tol...+olyan volt ruburnak szalinak ottónak...
szoval ha nekik megy akkor másnak is kell...
nincs hiszti..pisti
patyibácsi... értem az elvet hogy a hátso kerék tulfékezés +motor leállitás ellen valo...már csak az a kérdés, a gyakorlatban hogy használhato...
olyanra gondolok mikor pl ilyen romániás hosszu lefelé van, én olyankor lenyopmom a motort , ne menjen minek... pl oldalazosban ereszkedünk le ott is néha ráengedi az ember a hátulját sebességben hogy igy lassuljon, hátso fék nélkül... most viszont ez megszünne...
na mindegy , összelegozom kiprobálom, rakok bele ATF olajat, az elvileg még jobb mint az ELF 10-40 válto olaj amit eddig használtam...
csikusz... te mikor még mentél azzal a garagéban őrizgetett olajtarto állvány fse 450-el... volt értelmes hatása az antihopping kuplungnak?
szerinted...
megmértem mindent a digites tolomérővel... kaptam egy antihopping kuplungot is, egy fűl le van törve, de össze lehet legozni, kell egy kis gépműhelyes munka , meg esztergálás stb....
már csak az a kérdés, van-e értelme felrakni egy 2t-re ezt az oda-vissza dolgozos antihopping holmit....
mondjuk a kanyar telifék kuplungot huzni lefulladás ellen, dolog megszűnne....
az zavar csak kicsit hogy itt az összenyomást csak 3 rugo csinálja, a 6 helyett...
mondjuk magamat ismerve , szeretek kisérletezni, szoval valoszinű összelegozom ,és kiprobálom...
íródik a összefoglaló.