Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem bántásból de gondoljatok bele ez a eredménye annak ha valaki valamit akar....
detto a parlament...
attol meg igaza van Zarinak meg jo ember de bazz ez a orszag...
se nem a fejétöl büzlik a hal, hanem a kis emberböl s annak fiábol lesz a miniszter elnök amikor azt fikazátok magatokat fikazatok.
ennyi.
zsir kösz.
loki..inkább egy táblázattal többet segitnél...
riki.
goldentútnak a 168as ff a tű a 3dikon van ..gyári alapjárati fúvóka..és most10fok alatt jó is nagyon...
nézd majd meg. bár KTM-et nem ismerem. meg még azt is nézd meg, hogy milyen tű van bent. én cseréltem (nálamnál sokkal okosabbak javaslatára) EF-es tűt EG-s re. az is sokat számított... ha valaki jól beállítja a motorod, nem csak hogy kevesebbet fog enni, de sokkal jobban is fog menni. nem fogsz ráismerni. de vigyázz! ne hogy túl szegény keveréket kapjon, mert besül a dugattyú
jah igy van, én sokat álltam.

de döltem is... volt egy két extrémkedés.
remélem rich rak be vidiket.
dont forget...
ha te 3szor többet mész neki a hegynek mint frenszin..aki egyből felér.. akkor a géped 3szor annyit is eszik..+ ha még be is dőlsz mint egykét kezdeményezés az endúró sportágban..akor meg főleg folyik a benya.. bele a természetbe amivel kárositod azt ..tehát ügyes légy ezel is véded az élő világot
Kedves mind elindítottam egy felmérést a Terepmotorosok érdekében !
kérem látogass el a: http://www.teligaz.hu/viewtopi...
oldalra regisztrálj, s ha szavazol s segítesz terjeszteni a felmérést akkor a regisztráltak közt lesznek értékes nyeremények.

részletek a céljainkról lejjebb:
Kedves Enduro, Corss-os vagy egyéb terepmotoros társunk,

először is BUEK másodszor kellemes jövő évet kívánunk ami a sikereket, és a motorozást illeti.

Levelem célja a terep motorosok érdekében felmérjük kik is hányan vagyunk és mik az igényeink ami a motorozást jelenti.
Ennek első lépése az hogy mindenki aki ezt a levelet olvassa és úgy látja akar segíteni e cél megvalósításában (lásd lejjebb) az adja tovább a levelet, és segítsen ezt terjeszteni.

Terepmotorosok érdekében felvetett célok:
1.- Felmérni hányan vagyunk (kik vagyunk, cross-os, enduros, hard enduros, erdeli motoros, hétvégi, versenyző)
2.- mi a pontos igény ami a motorozás jelenti. (azért tesszük hogy tudván mi az igény abban az irányba dolgozunk)
3.- a fenti igényeket figyelembe véve megalakítsuk azt az érdek képviseletet amely a célokat megvalósítja az adott szerveknél, MAMS, erdészet, stb. stb
4.- Az érdek képviselet kidolgozza a felmérés alapján s beadja az adott szerveknek MAMS, Erdészet, stb stb az igényünk nyomatékát.
5.- Folyamatosan bővítse és az igények változása során tovább dolgozón a terepmotorosok érdekében.

Kérem látogasd meg a következő honlapot és értelem szerűen töltsd ki az űrlapot tudjuk a hangod és igényeid figyelembe véve dolgozni a célod, céljaink érdekében.

http://www.teligaz.hu/viewtopi... (felmérés)

Amennyiben az elvárt létszám, s sikeresen és jól kitöltött motoros igény felmérök között sorsolásra kerül 10 db terep gumi, 50 liter olaj. s egyéb nyeremények.

Kapcsolat:
Zsirferi@gmail.com
www.teligaz.hu
Nem tudom nem szedtem még szét
a célom..sikere vinni az irónia és a valóság tükrében tündöklő tündérekt... nevettés t hozni a fórumba..mert nem azért olvasnak sokam mert szintelen és unalmasak vagyunk.. hajrá kutyáSOkkk
Most töltögeti a benti gép fel
Holnap már lesz valami
nektek sok sikert a célotokhoz vidd végig amit akarsz.. akkora politikus lesz belőled mint vityából..és úgy is fogsz figyelni az emberekre mint ő..leszarod őket csak az hogy a cél amit kitŰztés sikerüljön..mert sikeréhes sikerorientált sikerfüggő vagy...
csak az a baj ezekel hogy egy idő után a cél amiért indult átalakul és nem érdekell hogy hogyan kin viszed át csak te érezd a sikert...
ovi is ezt csinálja.. 2/3...
mindent megváltoztat mindenben okos..de akikért harcol..már azok gyűlölik a legjobban..
persze te nem járhatsz igy mer okos vagy...
1re kérlek..felénk.. romcsiba ne kavard a szart..mert úgy járunk mint az itteniek.. hogy majd sehol sem szabad...
nem kell huzni a gazt... vidik ? képek ?
a 2T-nél rengeteg múlik a jó karburáláson

mekkora az alapjárati és a fő fúvókád?
7et
Csabi a 4t vel 6ot
Hát ezen jót röhögtem
t emnynit szivattál el vele..5,5..vagy 3 liter vagy mi a gáz?
frenszin...
tudod mindég segg-ítő kész vok..minden jó ötletet támogatok ..minden okosságot megsavazok..
én k4ben próbáltam itt egy kis katonai szét kapált szét bunkerolt területre próbáltam racét hozni..lett is volna rá jelentkező.,..meg pályaépítés.. aztán az lett belőle egy éven belül natura kétezer ...+ czakó feriéket megbüntették fejenként 50ezerel....egy szétdózerult hutya semmi területről beszáélünk amig bolygatva nem volt addig semi gáz nem volt mikor lekezdték mamsolni...pár hónap és már ki volt táblázva kiemelt thályvédelemi terület...
sikerült elérni a célt
http://www.motorinfo.hu/utazas/2013/01/07/noi_utas_motoron_es_a_bunos_g
ondolatok/
Amivel voltam, át kell karburálni vagy valami okosság
5 liter.
Feri menyit tankoltál a motorra?
örvendek, s köszönöm az együtt működést szépen mennek a szavazások.

van egy elég jó elképzelés amivel tudom rálehet bírni a erdészeket vadászokat a célunk megvalósítására. 1cerü érdekelté tészük magunkat az ö céljainkban "védjük az erdőt és a területüket" hogy hogyan le lesz írva s minden nagyobb terület képviselő majd elkezdheti majd érvényesíteni céljainkat.
már most kellemes jövő évet kívánsz minenkinek?
egyébként üdvözlöm a kezdeményezésed. sok probléma van ebből erre fele is. ismerek olyat, akit a saját(!) erdejében büntettek meg, mert ott motorozott! Sőt olyannal is találkozni erre fele, hogy a külföldi vendég vadász jön XT600-al és hasonló döcörgős gépekkel (persze az is rendszám nélkül), hogy azonnal hagyjuk el a terepet, nem vagyunk normálisak, itt vadászat folyik...
Kedves mind elindítottam egy felmérést a Terepmotorosok érdekében !
kérem látogass el a: http://www.teligaz.hu/viewtopi...
oldalra regisztrálj, s ha szavazol s segítesz terjeszteni a felmérést akkor a regisztráltak közt lesznek értékes nyeremények.

részletek a céljainkról lejjebb:
Kedves Enduro, Corss-os vagy egyéb terepmotoros társunk,

először is BUEK másodszor kellemes jövő évet kívánunk ami a sikereket, és a motorozást illeti.

Levelem célja a terep motorosok érdekében felmérjük kik is hányan vagyunk és mik az igényeink ami a motorozást jelenti.
Ennek első lépése az hogy mindenki aki ezt a levelet olvassa és úgy látja akar segíteni e cél megvalósításában (lásd lejjebb) az adja tovább a levelet, és segítsen ezt terjeszteni.

Terepmotorosok érdekében felvetett célok:
1.- Felmérni hányan vagyunk (kik vagyunk, cross-os, enduros, hard enduros, erdeli motoros, hétvégi, versenyző)
2.- mi a pontos igény ami a motorozás jelenti. (azért tesszük hogy tudván mi az igény abban az irányba dolgozunk)
3.- a fenti igényeket figyelembe véve megalakítsuk azt az érdek képviseletet amely a célokat megvalósítja az adott szerveknél, MAMS, erdészet, stb. stb
4.- Az érdek képviselet kidolgozza a felmérés alapján s beadja az adott szerveknek MAMS, Erdészet, stb stb az igényünk nyomatékát.
5.- Folyamatosan bővítse és az igények változása során tovább dolgozón a terepmotorosok érdekében.

Kérem látogasd meg a következő honlapot és értelem szerűen töltsd ki az űrlapot tudjuk a hangod és igényeid figyelembe véve dolgozni a célod, céljaink érdekében.

http://www.teligaz.hu/viewtopi... (felmérés)

Amennyiben az elvárt létszám, s sikeresen és jól kitöltött motoros igény felmérök között sorsolásra kerül 10 db terep gumi, 50 liter olaj. s egyéb nyeremények.

Kapcsolat:
Zsirferi@gmail.com
www.teligaz.hu