nincs hiszti pisti. elhiszem. én jártam úgy zsír hidd el kellemetlen volt mikor körbekaptak a románok idegenben és majdnem megölt egy kétmégteres barom mikmor elkezdtem rá üvölteni mert szétkúrta a motormon csinált 100 ezer kárt és majnem szétroncsolta a bokám egy pontosan ugyanyilyen srác hasonló manőverrel. erőböl rámküldte a motorját ugy hogy tök messze álltam mindenkitöl és teljesen kiszámithatatlanul irányt váltott. mégcsak elnézést sem kért nemhogy kifizette volna a bajt. mehettem haza viktorral romániábol.
ez persze nem jellemzö nem azért irtam. jógyerek persze neem kérdés. de a lényeg. álljatok arrébb vagy 50 méterre ha hasonló srác van a csapatban. és ne élljenezzétek mert csak felbőszül.
nincs mit mondani..már mondta mázszor..csak nem olvasol vissza csak a téligázról
mikor medvét szülök...mert béna vok.
nem volt sár és a jó fogós talajban bebénáztam
tegnap egy olyan helyen ahol álni nem tudsz olyan meredek nyakába vette a 4t Crf-et s felvitte de ugy mintha tolpárna lenne.
geci erös. s sosem fárad el.
s figy hátul 8 szöges volt fent.
a srác Román s 140 kilo, ahol felmegy a motorjával ott ketté nyilik a hegy.
az a fajta ember akinek nagy a szive, jo fej, mindenben benne van s fillérekből megcsinálja azt amit mások milliokbol.
a motorom le cigány munkázta !
kurva ügyes gyerek. http://www.youtube.com/watch?v...
ez a vidi régi-vékony volt
most nézd hogy néz ki 25 éves. saját motoros szervize van nullábol.
nekem jo haverem.
szőr zsir
addig ide neirj még nem nlézted meg a vidiket a tegan pa előtt estétől...
mert szétröhögöd magad.
belinkeljem linkóci..nézd meg és irj.vagy sirj
gonzónak az van a kxf-ben, ráültem feltettem vagy 5be és elindultam simán,semmi nyögdécselés és nyiktatás,csak mintha egybe lenne...riki se hitte volan el ha nem látja, jó cucc,csak cumi mikor meg kell fordítani lefelébe,mert nem sikerült feljutni...egy megoldás van,fel kell menni teljesen elsőre és nix hiszti... meg kell ismerni a technikáját,mert én nem tudtam,hogy most húzzak kuplungot vagy ne vagy csak hagyjam egy sebességbe azt had szóljon sok helyen nagy előny a cucc
te zsírferi. dobta már rád telibe egy ilyen faszagyerek a motorját nyélgázon? majd nem nevetgélsz mikor telibever és lebombázza a motordról a féket fékcsövet váltót stb meg még meg is sérülsz az erdő közepén. jótanács. állj sokkal messzebb és ne éljenezd az ilyen tehetséget. de ahogy érzed. amúgy ura a gépnek! tényleg ügyes.
ez persze nem jellemzö nem azért irtam. jógyerek persze neem kérdés. de a lényeg. álljatok arrébb vagy 50 méterre ha hasonló srác van a csapatban. és ne élljenezzétek mert csak felbőszül.