zsirferi
Nagy ívben nem érdekel Kicsiben meg még úgyse.Ezt úgy nevezik beszabályzás, amit,TE szeretnél.Szabályoztam én eleget .
A hangulat megvolt ezelőtt is.Szakmaizni lehet személyesen is,ahogy teszed mostanában.Csináltuk mi is,szétesett.
Amibe most belekezdtél azon ÉN,már 20 éve túl vagyok.Megcsináltuk az MMSZ-t!Volt sikere,mégis szétesett az is.
Nem egyszerű ez,semminek nem vagyok az elrontója ami hasznos .Sok sikert hozzá,előre! Legyél egyszerű.Leírom amit gondolok ezért sokan útálnak,de többen szeretnek.Az erőlködés ,a pénzen vett,vagy ígéretekkel szerzett ismerettség nem hosszútávú.
Az viszont nem baj,ha mindenre van ember mindenhol, ha el akar az ember érni valamit.
NA, ez a néha, nem pénzért megvehető és megfizethetetlen!
Semmi bajom semmivel,mert mint írtam nem érdekel,mindenki azt csinál amit akar.HA viszont már egy nem tetszős beszólás van,hogy ilyeneket ne írj be stb,akkor nem bújnak elő akiket "ide várnál,mert nem mernek egy szakmai témához amiatt(nem azért ,mert nem értenek hozzá)való félelmükben hozzászólni,mert ki lesznek oktatva,stb stb.Esetleg nem olyan jók a mocin vagy rutintalanok és félnek le lesznek szólva,ha meglátja egy ismerősük aki jobb náluk mit írtak ide be.De ezek csak gyermekes példák.
Szerintem ez a Gas Gas témás topik nem azért jött létre valaha,hogy itt bárki megmondja mit tegyen a másik.
Mi sem azért jöttünk át ide az endurocrossból,sőt nem is azért mentünk oda,mert cél volt vele.Megsúgom senki nem volt endurós,mindenki krosszos volt
Egyszerűen mindenkinek tetszett mindenki bohóckodása,ebből lett szakmaizás,közös fórumos kajás mocizások,ismeretségek,barátságok.Az igazi segítségek nem itt mentek,hanem mi volt akkor,msn-en,még skype se telefonon,személyesen.
Voltak savazások stb,de aztán szétesett az egész.maradtunk páran.Aztán nem emlékszem,hogy keveredtünk be ide,mert ugye mindenhova beírkáltunk nem csak egy topikba Mindenki vette a lapot és itt ragadtunk.
Szerintem a topikot a titokolvasók nem a nemrég idecsapódott Urak miatt olvasgatják,ha viszont igen akkor kell nekik egy külön topik .Csak,mert mi elhülyéskedünk ezután is
Aztán hajrá,mert kezdődik a versenyszezon Mindent megnyerünk idén,olyan a csapat beszartok
Enduro - Enduro cross-os motoros vagyok (gyors cross-os vegyes terepet szeretem)
HardEnduro motoros vagyok (lassu technikas terepet szeretem)
Ezeket mind szeretem
Nagy ritkán indulok versenyen
Versenyen vagy rendezvényen max 5.000 Ft költséget tudok bevállalni
Egy év alatt 1-5 új gumit használok el
Motorom évjárata 2012-2008 közötti
Évente több mint 100.000 Ft költök motorozásra
Nagyábol ennyi
á bakker én ehhez nem értek..
azt sem tom az én gépem most gizgasz 2t..4t vagy mi...csak azt tudom fent vok..és mehet a videjó...
gázzal fokozattal sosem foglalkozom...csak megyek világnak...leböffenésről még nem hallottam ..legalább is az én motorjaim nem olyanok voltak a régebbi sem...
ez a mostani meg maga a tsúts
ez igaz..aki akar valamit regiszráljon..én is igy vettem télyvét.. szerdán gyün..ha minden igaz..dec 24 én rendeltem..
aztán azóta csak is élőhangal beszélek
jah de alapvetöen egy 2T alapjárati nyomatéka sokkal rugalmassab mint egy 4T-é. nem böffen le egy 2T szinte soha, a 4T simán ha fölévaltasz és le böffen.
szerintem jobb a 2T sokkal igénytelenebb a sebesség fokozatra simán rá kuplungolsz és kész.
gondolj bele hányan nyomnának hülyeséget, a másik hogyan kapsz nyereményt ha nem létezel nem ?
sehogy. ird meg ide a válaszaid a forumba regisztrálás nélkül ott, de tudjuk GIKI küldte érted ?
na elmondom..az alapjéárat egy 300asnál sem elég a feljutáshoz..bár ott is van nyomaték...de kissebb imt a hangomba mikor üvöltök a fa mellett hogy húzd a gázt
P=2pÍxMxn
a motort a telejsitmény repiti de a nyomaték az akkor kell ha kapartatás helyett tolatod magad..
de ha nincs gáz..akkor nincs nyomaték sem.. láttál már telejsitmény görbét?
azt a nyomatékből számitják...mert a teljesitményt mérni nehéz lenne..de a nyomatékot tudják .a fordulatszámot tudják ...és mive a telejsitmény egy származtatott menyiség..ezért azt CSAK számolják...tehát mikor hózod a gázt nyomatékot teremtesz..és mikor jó a furdulat telejitményt produkélsz..ha nem mlész fel a hegyen ..nincs telejsitmény .
csak nő a 2t fogyasztása
nem csak annál, ha jól be van állítva. de a nagy gáz az a jó motorozás alapja (általában)
amúgy ha te szeretsz nyomatékból menni, akkor: http://www.gerecsemotor.hu/pow...
zari vigyáz mert a KTM-nél több féle 36 karbi van. pl az ujjaknál 2 tipus van a ebrgben mas mint a ktm-ben csak egy betü más benne, de a tük is mássak.
szerintem müszer nélkül veszélyesdolog karburálni mert ha kevesset kap a gép akkor kuka lehet.
Nagy ívben nem érdekel Kicsiben meg még úgyse.Ezt úgy nevezik beszabályzás, amit,TE szeretnél.Szabályoztam én eleget .
A hangulat megvolt ezelőtt is.Szakmaizni lehet személyesen is,ahogy teszed mostanában.Csináltuk mi is,szétesett.
Amibe most belekezdtél azon ÉN,már 20 éve túl vagyok.Megcsináltuk az MMSZ-t!Volt sikere,mégis szétesett az is.
Nem egyszerű ez,semminek nem vagyok az elrontója ami hasznos .Sok sikert hozzá,előre! Legyél egyszerű.Leírom amit gondolok ezért sokan útálnak,de többen szeretnek.Az erőlködés ,a pénzen vett,vagy ígéretekkel szerzett ismerettség nem hosszútávú.
Az viszont nem baj,ha mindenre van ember mindenhol, ha el akar az ember érni valamit.
NA, ez a néha, nem pénzért megvehető és megfizethetetlen!
Semmi bajom semmivel,mert mint írtam nem érdekel,mindenki azt csinál amit akar.HA viszont már egy nem tetszős beszólás van,hogy ilyeneket ne írj be stb,akkor nem bújnak elő akiket "ide várnál,mert nem mernek egy szakmai témához amiatt(nem azért ,mert nem értenek hozzá)való félelmükben hozzászólni,mert ki lesznek oktatva,stb stb.Esetleg nem olyan jók a mocin vagy rutintalanok és félnek le lesznek szólva,ha meglátja egy ismerősük aki jobb náluk mit írtak ide be.De ezek csak gyermekes példák.
Szerintem ez a Gas Gas témás topik nem azért jött létre valaha,hogy itt bárki megmondja mit tegyen a másik.
Mi sem azért jöttünk át ide az endurocrossból,sőt nem is azért mentünk oda,mert cél volt vele.Megsúgom senki nem volt endurós,mindenki krosszos volt
Egyszerűen mindenkinek tetszett mindenki bohóckodása,ebből lett szakmaizás,közös fórumos kajás mocizások,ismeretségek,barátságok.Az igazi segítségek nem itt mentek,hanem mi volt akkor,msn-en,még skype se telefonon,személyesen.
Voltak savazások stb,de aztán szétesett az egész.maradtunk páran.Aztán nem emlékszem,hogy keveredtünk be ide,mert ugye mindenhova beírkáltunk nem csak egy topikba Mindenki vette a lapot és itt ragadtunk.
Szerintem a topikot a titokolvasók nem a nemrég idecsapódott Urak miatt olvasgatják,ha viszont igen akkor kell nekik egy külön topik .Csak,mert mi elhülyéskedünk ezután is
Aztán hajrá,mert kezdődik a versenyszezon Mindent megnyerünk idén,olyan a csapat beszartok
HardEnduro motoros vagyok (lassu technikas terepet szeretem)
Ezeket mind szeretem
Nagy ritkán indulok versenyen
Versenyen vagy rendezvényen max 5.000 Ft költséget tudok bevállalni
Egy év alatt 1-5 új gumit használok el
Motorom évjárata 2012-2008 közötti
Évente több mint 100.000 Ft költök motorozásra
Nagyábol ennyi
azt sem tom az én gépem most gizgasz 2t..4t vagy mi...csak azt tudom fent vok..és mehet a videjó...
gázzal fokozattal sosem foglalkozom...csak megyek világnak...leböffenésről még nem hallottam ..legalább is az én motorjaim nem olyanok voltak a régebbi sem...
ez a mostani meg maga a tsúts
aztán azóta csak is élőhangal beszélek
szerintem jobb a 2T sokkal igénytelenebb a sebesség fokozatra simán rá kuplungolsz és kész.
sehogy. ird meg ide a válaszaid a forumba regisztrálás nélkül ott, de tudjuk GIKI küldte érted ?
erre egyébként kiváncsi lennék...
biztos faxa cejg lehet. kiindulva, hogy ha szarban vagy a napocska eső kapcsoló is mennyit tud segíteni...
P=2pÍxMxn
a motort a telejsitmény repiti de a nyomaték az akkor kell ha kapartatás helyett tolatod magad..
de ha nincs gáz..akkor nincs nyomaték sem.. láttál már telejsitmény görbét?
azt a nyomatékből számitják...mert a teljesitményt mérni nehéz lenne..de a nyomatékot tudják .a fordulatszámot tudják ...és mive a telejsitmény egy származtatott menyiség..ezért azt CSAK számolják...tehát mikor hózod a gázt nyomatékot teremtesz..és mikor jó a furdulat telejitményt produkélsz..ha nem mlész fel a hegyen ..nincs telejsitmény .
csak nő a 2t fogyasztása
amúgy ha te szeretsz nyomatékból menni, akkor:
http://www.gerecsemotor.hu/pow...
vagy/és
http://www.ger
ecsemotor.hu/pow...
szerintem müszer nélkül veszélyesdolog karburálni mert ha kevesset kap a gép akkor kuka lehet.
mert eddig én volta ma hibás ...a közös ellenség..
pedig szépeket kedvesdseket nem irok csak a valót..amivel a fészbukszbarátok elpártolnak
regisztrálj, szavazol s utána töröld magad az is megoldás...
loki...
jól mondod .egy karburálás az minden függő...az a táblázat csak alap.. után jön az amitől művészet lesz az egész...
függ ez attól is, hogy inkább nyelelősen megy és nix megymászás, vagy inkább csak triálozik... vagy nem?
riki..nem is volt gáz nem fogyhatott el a nyomaték
bakker ti aztán tudtok élni..a legnagyobb lakóövezet mellett a patakvételnél az emberek között...
szali mi mekkor a hülyék vagyunk...
valami ovatos komment?de barátkozós nem igazmondó lyuhászos..csak óvatos..
http://www.gasgasmotos.es/en/m...
bezzeg GasGas-hoz...
Akkor majd visszatérünk az okosságra