Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csika1
nem neked szól hanem a forum hangulatának, ez a baj itt nem érdemes ide se infot se értéket betenni mert egy ilyen hozászolásal keveredik s elveszik értelme az egésznek.
lényegében ez a hangulata a forumnak s ezt értem, Dew ezért mondta legyen egy olyan forum amibe értéket lehet tenni s vissza is keresni pontos tematikával ez a teligaz.hu értelme, feltölteni értékkel.

s itt pedig a szar dobálás s nem negatívan mondom hanem én is élvezem ezt a hisztit, lehet igaz nagyon egy pár ember közt zajlik.

de ettől még igaz a fenti rész. s sokszor érdemesebb szerintem értéket teremteni mint jól le inni magunkat, vagy halálra szekírozni egymást.
Kitöltve,és jónak is találom!
Mi is itt szervezkedünk kicsiben és talán el is lehet valamit érni
ide figyelj igazad van sok dologban csak nem abban ahogy előadod ezt érted !
a másik, itt m.o. az emberek nem fognak össze én megpróbálom, ha nem megy akkor jo probalkozás volt.
de tud meg soka emberenk igénye a szabad erdöben valo motorozás saját körzetén belül tövényen belül s ez a egyik fő cél. tud meg. s elfogjuk érni idő kérdése.
hogy mindent céllal csinálok igen ezért vagyok saját szemszőgemből sikeres. ennyi. ne irigyljétek mert sok munkával tanulással jár.
egyszerű és határozott válasz
Annál is örökebb
örökös mint a nyomorúsár
Erre ez a kutyám válasza
Tsókolom Nem a köcsög miatt,mert előtte is sokat firkáltunk A köcsög egy emlék,nem is kicsi!Sőt az örök!A szó elszáll az írás is eltünhet,de a köcsög(mint én )az örök KÖSZÖNÖM!
frenszin..
hidd le az életben nem kell mindennek céllal nekiálni és sikerre vinni..
bár tudom te mindenhez igy álsz neki...és ez úgy hülyeség ahogy van...
pl: elmész kutyát sétáltatni...én úgy szoktam..(leirom a teknikát tanuljatok...)kilépek az ajtón..egyik lábam a másik elé rakom..ezt felváltva csinálom és előre haladok..ha visszafelé csinálom hátra haladok..
a sétáltatás célja.. a kutya ürülékének elhejezése a kerten kiül..igy a kutyaszar összeszedésének művelétét megspórolom

ezt tökélye felylesztem...összegyűjtö a kutyásokat.. egységbe tömöritem..ki merre sétáltat.. hol hogy miért.. aki megirja az adatlapom azok közt kisorsolok kutyakakás zacskót..50db..illetve egy fél csomag kutyatápot..(rénós...3kilós zsák fele)

remélem ezen a fórumon süket fülekre találok..mert különben az élére kell áljak a kutyasétáltatós bagázsnak...aminek sok értelme van.. és sikerre fogom vinni ezt is mint mindent amibe belekezdek
a barátnőre meg a feleségre...
akkor mire gondoltál ?
Feri én nem a motorra gondoltam... azt a részét értem
Bálinyó meg csikusz szeretik ha itt vagyok,de csak mert csináltam nekik köcsögöt
alkatrész egyik a másiknak mivel csak a blokkban különböznek.
meg a 4T jó a sárban meg a hóban.
de kettő kel ha 1 beszarik a másik van.

de kérem ne provokáljatok se fagasatok anyagiakrol mert itt erre nagyon érzékenyek egyes tagok.
ok
nem baj az ha hisztiznek
én nem idevaló vagyok,de mégis itt vagyok,voltak hisztik de ettől mozgalmas az élet
te feri! minek neked mind a kettő?
2009 exc 400 - berg te300 2012.
a többit nem írom le... már volt ebből itt hiszti.
majd a teligaz.hu forumon priviben. ok ?
a "mocijaim" képeid között nincs semmi
részleteznéd,kérlek?
kösz király.
no már kész is vagyok vele
zsir toljad. ahogy terjedünk növekszünk mindig lesznek felmérések.
és ha kitöltöm és nyerek gumit?felajánlom itt valakinek
mivel a hayabujára nem jó meg az oillal is szponzorálnék valaki rászorulót
Kedves mind elindítottam egy felmérést a Terepmotorosok érdekében !
kérem látogass el a: http://www.teligaz.hu/viewtopi...
oldalra regisztrálj, s ha szavazol s segítesz terjeszteni a felmérést akkor a regisztráltak közt lesznek értékes nyeremények.

részletek a céljainkról lejjebb:
Kedves Enduro, Corss-os vagy egyéb terepmotoros társunk,

először is BUEK másodszor kellemes jövő évet kívánunk ami a sikereket, és a motorozást illeti.

Levelem célja a terep motorosok érdekében felmérjük kik is hányan vagyunk és mik az igényeink ami a motorozást jelenti.
Ennek első lépése az hogy mindenki aki ezt a levelet olvassa és úgy látja akar segíteni e cél megvalósításában (lásd lejjebb) az adja tovább a levelet, és segítsen ezt terjeszteni.

Terepmotorosok érdekében felvetett célok:
1.- Felmérni hányan vagyunk (kik vagyunk, cross-os, enduros, hard enduros, erdeli motoros, hétvégi, versenyző)
2.- mi a pontos igény ami a motorozás jelenti. (azért tesszük hogy tudván mi az igény abban az irányba dolgozunk)
3.- a fenti igényeket figyelembe véve megalakítsuk azt az érdek képviseletet amely a célokat megvalósítja az adott szerveknél, MAMS, erdészet, stb. stb
4.- Az érdek képviselet kidolgozza a felmérés alapján s beadja az adott szerveknek MAMS, Erdészet, stb stb az igényünk nyomatékát.
5.- Folyamatosan bővítse és az igények változása során tovább dolgozón a terepmotorosok érdekében.

Kérem látogasd meg a következő honlapot és értelem szerűen töltsd ki az űrlapot tudjuk a hangod és igényeid figyelembe véve dolgozni a célod, céljaink érdekében.

http://www.teligaz.hu/viewtopi... (felmérés)

Amennyiben az elvárt létszám, s sikeresen és jól kitöltött motoros igény felmérök között sorsolásra kerül 10 db terep gumi, 50 liter olaj. s egyéb nyeremények.

Kapcsolat:
Zsirferi@gmail.com
www.teligaz.hu
valamit fel kéne ajánlani ennek a sok titok olvasonak...

mondjuk kisorsoulnk közöttük egy tájfőldi nyaralást... vagy riga gumi tartalék bütykökel...
szép estét kislányok és puncis bélák...