Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemsokára elhúzom a szátokat
Felül csúnya,alul már a szíííííííp szár
8 ezres olaj Köpős szmájli Tiétek is ilyen szép?
az van felénk is. sőt itt volt legelőbb. de már annyira könnyű ,hogy nem is járunk arra. de szerintem tavasszal a románok tuti belerakják az útvonalba a versenyükre. reméljük azért a vízesést nem teszik bele pláne nem feelfelé.
sajátját hogy lopja el az ember,heeeee,teeeee?
másfél hónap után én is mentem (ünk) egy faszát....igaz szar fagyott volt a föld de az erdőben az avar alatt nem volt csontra fagyva...

találtunk egy nagyon fasza helyet....s sajnos wellnes völgy lett a neve...majd kűggyük a pízt bálinyónak a licencért...
lopd már el. kié? 500 as?
épp kérni akartalak.
Nem hagylak öreg,úgyse megyek kiiiiiii
basszus ha ezt meglátják amerikában az oranzs csopperosok....
ösdze vissza törik az eddigi motorjaikat..
ha nem lesz semmi..irok nektek a tegnapról.. hogy olvassak én is
frenszin..riki..déw..ne kinozd itt a sok..várakozó titokjancsit...
mer egycő előjönnek oszt össze vissza vernek...
nem most..mikor mész a benyakútra...oszt tankolsz oszt kiszúrlyák a kereked..lyaly
de hasonló a szitu...
rély...is igy lyárt ..vigyázzatok
ezt jol látod gyurikám
balinyóóó hagyd a méregetést nem azért adatam kölcsön a digitális toloméröt hogy a pérodat méregesd teee
a hirdetésben meg az fog szerepelni nagyon megkimélt kizárolag hobby célra és csak a nagymama tárolta az ülésen a bibliát
ja ezeknek a motoroknak meg az a dolguk hogy fogyanak
nem látszódik hogy hol kezdődik és hol ér véget ez az ez mi az
de 1 igazi remekmű...

kiscsuka.. szép a motor-kád..a kézvédődarabot meg ..me úgy is alus.. hagyd a p..csába..
nyáron ideális lehet vele menni melegben.
serintme meg az az oka hogy átmentem egy fatuskón ami erősen visszafogta a motort de tudni kell azt hogy ránéztem a dombra és nekimentem, nem néztem meg mivan a tetején vagy ilyesmi, meg szűz is votl a nyom. teteje elég puha homokos talán legközelebb felmegy már
csak a kézvédőből 1 darab meg a kormánykapcsoló egy kicsit öszetört
éz brutális
a téli csÓper
dév..bálint...ti értékleni foglyátok
http://www.sportmotor.hu/motor...
balantonak ez csak nem lesz cuplongos
az 500-nak