Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés! köszönjük :)
Azt nem,de egy autókiállításra való kocsit,azt elhordtak!
Azt olvastam a sok pulykát
Lesz rajta? Okés,majd teszek ide képeket
Jááj elvittík á drágá tezsvíreimet! Megy tovább a biznic.Valamiből etetni kell a sok pulyát!.
"redbullos" palackról majd nyugodtan vegye le a szigszallagot
én ilyet raktam fel. erős mint a barom. 3 ponton tart...
http://www.gerecsemotor.hu/pow...
Ne tedd BE !Mész át amatőrbe?
Szevasz! Onnét még nem jött
pont az elöbb olvastam hogy egy csomo szinesfém kereskedő tezsviredet bekasztlizták ott Győrben... háde dikmáne...mileszen most a családi bizniszel....
Tiszteletem! Megérkezett a hátsó teló Kimléről? Attila barátom széttörte már a vállát ... ráfér egy jóféle felújítás!
Ha lennnek képek róla szívesen látom majd itt és akkor megmutatom neki is mi volt benne vagy mi nem !
Üdv
megnéztük tegnap a kuplungot, csak a külső tárcsán voltak lyukak, persze menetirányosak hogy mindig befelé tolja az olajat...
én rakok a kűlső kosárra is, persze menetirányos lyukakat marogépen ...

jah és vettem tegnap csoda válto olajat... csupa csoda nekem tesző dolog van ráirva
IGOL Propulse BV2 Racing Gear Oil....
SZINTETIKUS TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT NAGY NYOMÁSÚ SPECIÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ 2 ÜTEMÛ VERSENY MOTORKERÉKPÁROKHOZ
Nem bíííírom a híídeget
Csak a jogot vettétek meg tőle.A hálózatot már tavaly én megvettem,úgyhogy hozzám kell jönnöd,ha akarsz motoros felszerelést!
mert nyaralni jo Nyá-ronis,

mondjuk télen se szar...
megvásároltuk Ákostol a boltot... szoval most már hozzám kell jönnöd ha akarsz motoros felszerelést
Mi a pálya doktor? Most kéne elmenni nyaralni
Én bassameg,ki lenne jobb Ez vitathatatlan
Pedig alig vagyok itt
Pont mint a tulajdonos!
NA jó,tényleg,csak nem mertem elmondani!

Tegnap hívtalak benneteket,de a kollégád nem vette fel a telefont.Az mondjuk az nem jutott eszembe,hogy téged megcsörgesselek!
lásd kivel van dolgod.. merthogy kell ide az érték is vagy mi... persze ez csak neked 5000.ft lesz ...
én erre technika orán max 3-ast adnák.... persze ez is szolgálja amit kell, csak nagy is, nehéz is, rozsdál is ,ocsmány is...