pont az elöbb olvastam hogy egy csomo szinesfém kereskedő tezsviredet bekasztlizták ott Győrben... háde dikmáne...mileszen most a családi bizniszel....
Tiszteletem! Megérkezett a hátsó teló Kimléről? Attila barátom széttörte már a vállát ... ráfér egy jóféle felújítás!
Ha lennnek képek róla szívesen látom majd itt és akkor megmutatom neki is mi volt benne vagy mi nem !
Üdv
megnéztük tegnap a kuplungot, csak a külső tárcsán voltak lyukak, persze menetirányosak hogy mindig befelé tolja az olajat...
én rakok a kűlső kosárra is, persze menetirányos lyukakat marogépen ...
jah és vettem tegnap csoda válto olajat... csupa csoda nekem tesző dolog van ráirva
IGOL Propulse BV2 Racing Gear Oil....
SZINTETIKUS TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT NAGY NYOMÁSÚ SPECIÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ 2 ÜTEMÛ VERSENY MOTORKERÉKPÁROKHOZ
http://www.gerecsemotor.hu/pow...
Ha lennnek képek róla szívesen látom majd itt és akkor megmutatom neki is mi volt benne vagy mi nem !
Üdv
én rakok a kűlső kosárra is, persze menetirányos lyukakat marogépen ...
jah és vettem tegnap csoda válto olajat... csupa csoda nekem tesző dolog van ráirva
IGOL Propulse BV2 Racing Gear Oil....
SZINTETIKUS TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT NAGY NYOMÁSÚ SPECIÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ OLAJ 2 ÜTEMÛ VERSENY MOTORKERÉKPÁROKHOZ
mondjuk télen se szar...
Tegnap hívtalak benneteket,de a kollégád nem vette fel a telefont.Az mondjuk az nem jutott eszembe,hogy téged megcsörgesselek!