Pénz ide-vagy oda, azért azt kipróbálnám milyen lehet mondjuk 2-3 évente bemenni a kereskedésbe és rámutatni a legújabb motorra hogy azt kérném, akkor talán lenne idő is motorozni, meg egyéb dolgokra amik fontosak, családi nagy kirándulások, névnap, szülinap rokonságban, haverok stb...!
És ez a legbosszantóbb az egészben, hogy ha egy színvonalat elértél egyre nehezebb fenntartani, csak kaparsz érte, de az hogy még esetleg előbbre is lépj, esélytelen!
Közben meg akik jó helyre születtek, jó az ismeretségi körük, szerencsések (közben nem értenek szinte semmihez), semmi munkával halálra keresik magukat!
Így én is úgy gondolom Zsirferi hiába mondja hogy a haverja nem gazdag, (tudom vannak sokan akik jobban állnak) de aki a gyereknek 18. szülinapjára vesz még egy 2-3 millás sportmotort az nekem már gazdag! De ez csak egy megjegyzés nem akarok senkit ezzel megsérteni, kötekedni, csak szerény vélemény! Szerencsés srác!
a statisztika azt mondja hogy a lottomilliomosok 90%-nak 1-2 éven belül az összes nyeremény kifolyik a kezéböl, és utána a többség rosszabb helyzetben van mint elötte volt....
kevesek tudnak felnőni a feladathoz... , valosziinű az akinek megmarad a nyeremény már elötte is lovés, okos emberkék voltak, valami működő vállalkozásal....
pedig ilyenkor még mindenki tudja mire költené...és bezzeg ő... tudná mit kezdjen vele...stb...
Vannak akik letudnak állni,de vannak akik nem! Én is mentem,reggeltől estig,szombat vasárnap,ünnepnap.Mikor megszületett az első gyerek,akkor azt mondtam hogy elég,erre nincs szükségem.
És ez a legbosszantóbb az egészben, hogy ha egy színvonalat elértél egyre nehezebb fenntartani, csak kaparsz érte, de az hogy még esetleg előbbre is lépj, esélytelen!
Közben meg akik jó helyre születtek, jó az ismeretségi körük, szerencsések (közben nem értenek szinte semmihez), semmi munkával halálra keresik magukat!
Így én is úgy gondolom Zsirferi hiába mondja hogy a haverja nem gazdag, (tudom vannak sokan akik jobban állnak) de aki a gyereknek 18. szülinapjára vesz még egy 2-3 millás sportmotort az nekem már gazdag! De ez csak egy megjegyzés nem akarok senkit ezzel megsérteni, kötekedni, csak szerény vélemény! Szerencsés srác!
kevesek tudnak felnőni a feladathoz... , valosziinű az akinek megmarad a nyeremény már elötte is lovés, okos emberkék voltak, valami működő vállalkozásal....
pedig ilyenkor még mindenki tudja mire költené...és bezzeg ő... tudná mit kezdjen vele...stb...
Amúgy szép.
tegnap elött láttam egy trax-ot. csokinál, nem semmi cucc.
meg szögeltük a cc telom, 120 ü.o. s az olaj alig volt hisztis.
jó az a teló nagyon.
most reggel nézem a fészt, s egy régu versenytárs beteszi ezzel a felirattal:
"AZ él-boy"
utolsó év gyorsasági-amateur versenye talán.
Te is olyan vagy mint az ismerősöm,akit kérdeztem mikor akarja abbahagyni a szakmát.Azt mondta,majd ha kifordul a kezéből a kalapács!