Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haver ez valami titkos edzés? Robika nem tudja letagadni,így már nem titkos!
Nekem 450-es van.
Ha ezt megunom,akkor 300 2t kellene kipróbálni.
Új motor jó motor, szerintem amint megjön az új eladósorba kerül.

Kezelhetőség-isteni. Még Sanyó szerint is:-) Nekem is eddig ez tetszett a legjobban, amihez volt szerencsém. Ha van rá lehetőséged bevásárolhatsz belőle.
Igen személyesen.

A mai napig élete tragédiájának emlegette azt a napot.

El is adta hétfőn vagy kedden az előtte hetekben dobozban vásárolt mocit.

Mesélj egy pár szót az eseményről-kérlek. Onnan, hogy látszott?
Kivétel Sanyó!

Mert ő lecserélte a zsír új 2012-es gas gas 300 ec-t egy ttr 230-ra, Ő arra esküszik és agitál mindenkit.
te ez a Robur haverja volt 200exc? akkor délelött azt mondta,hogy be van edzve,de estére felpuhult!
Az exc 350 bevált motor?
Ha jól látom az is van itt a képen köztetek.
Igen, mi vagyunk.

Bevásároltak vagy 3-an 300-ast zsírt, dobozost- a helyi ktm-nél is mindeni boldog volt, mosolygott:-)

Tetszik a brigádnak (még nekem is), állítólag robúr is tervbevette, de csak már a 2014-est. Addig elpöfög a "régivel"

Mindenki tervezi a jövő évi versenyeket. Arad-Déva.

Kawa már csak nekem van, Gabulya eladta a 450-esét, és vett egy 300-ast. Keni-vágja-dudál-világít.

Rm nem volt mostanában.
Nyíregyháza és környéke motoros club? egyre több a 2takt hol a kawa meg az rm?
na vettél tyelevízort ?
nem szab belekotorni a tócsába... hagy higyjék azt hogy az övék a nagy tenger...én meg csak csendessen ellubickolok az auchanba(ósönbe:-)

taki tudja ki hány kiló..ezért sem hivnak ...jól meg vagyunk egymás mellet...mindenki jólérzi igy magát...pampa mindjárt kibújik a bozótból...de nem mert akkor egyből lebukna..

ma voltam egy srácnál szelephézagot állitani a bergén...egy éve nem volt baxtatva... mondjuk itt motorkázik...de azért csak ment idén pár olajcserét...
csak annyi volt a dolgom odamentem.. a majd beletépett szelepdekni csavarjait kiszedtem..mert már az ingblóz kolcs is kifordult belőle..de nekem nem tudott ellenálni egyik sem
átütő sikerem van int itt a fórumon is .....mikor nem irok .
majd a négy kis csavart oda tekertem ahova kellett és olyna boldog lett a kiscsávó mint annak a rendje...mikor beröccsnetete és hallota hogy igazi doxszája lett..mondtam ia cska 10mp és le kell álitani mert sem viz sem dekni nem volt helyén csk hallani akarta..meg tesztelt hogy szarul álitottam e be..de... én én vok
legyen úgy mester..
legyen a holnapod a gumié és utána még idén kerülj is vele egyet..mesélj is ...merre láttál hol ka(k)(j)áltál..meg ilyenek nem várja el senki hogy déwed szinten űz a leirásokat..de legalább élj át sok leirásokat

lyaú élyt mindenkibe
itt a veszprém környéki lőtér semmi fagy sehol brutális
Gondoltam hogy a bakonyba,de MERRE bazzeg! Nincs megfagyva?
azt olvastam mekkora volt!
a bakonyba hát nem porzik az biztos
micsudi?
Merre voltatok ma?
mimmi?
Nnnna mimvan? Egyöttek művellődni?
Koszonom,akkor meg varok,h kicsit lehul az ido,es kb .10-11 fele elkezdem szerelni....
csák neked
áá ezt már nem dumálod ki barétom de azé szeretünk igy defektessen gumissan
Nem voltam kint ma,hozza sem nyultam.Azert nekem neha dolog is akad,nem csak motorozas,m a miller locsolo,cba tulaj.....

Most mar tultettem magam a tortenteken,es valszinu az entrehanysagom+pech voltak az eloidezoi.Ennyi,ebbol is tanultam vmit.

Nemhogy 350 alig 1 hetest sem kaptam Francisco tol,meg spongyor gumit sem.....Mindossze egy kitkat csoki.....lehet ettol kerultem ollan idegallapotba,h nem szereltem meg a defektet