Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy ném az ex és az exc hengerfejek másak.. valszeg a szelprugók miatt csak az lehet.. más nincs ..szerintem .. a bergnél is ugy volt...ez meg csak egy berg is
de mi a baj a komplett exc hengerfejjel
veztengely..ugyan az 450exctől sx 525ig
a fémszelephez tuti nem jó a titan rugója vagy hogy az exc rugóját tegyem oda ?:)
láttam olyat aki már szerelt
:)
értem
ja és ha már rugót is veszek az már 2x annyi lenne
mi ?:D
lehet ez is csak az van hoy ga fémszelepekhez nem tudom jó ez az a rugó ami ott van..a titánhoz..mindjárt..nézem
Te csak elmeleti sikon szoktal tevekenykedni,vagy szereltel is mar motort?
mondom..még 1szer.
hengerfej ..kompletten...gyújtásalaplap lendkerék kompletten..
6os legyna a váltója..és a főtengej végén a szabadonfutót meg a kis közlő kerekeket meg a nyomatékhatárolót rakd bela ez sx blokkba...öninditóüt kivülre rakd fel..kés za blokk
a feka doboz azt a blokkhoz tartozót rakd át az sx ét..... 41 fcr legyen ne a 39es kicsi karbi..
mert a blokk az egyértelműen sx marad..
kipufit is az sxből..a nyitottat...

osz kb enniy a történet.. a váz gondolom az exc arad ott minden villanyosságot dugja helyére...oszt lyaúnapot
több kérdés most nem jut eszembe
450 sx hengerfejébe gyártanak fém szelepet ? mert akkor vennék bele ujakat
köszi az infokat akkor a mondásod alapján cselekedek
es akkor mevan az esely ,h 2 mukodokepes blokkbol 1 sem lesz
a blokka za ugyan za 450exc sx 525exc sx
a hengerfejet azt egy az egyben átraknám...
de a blokkszám miat csak ia egyben cserélném a két blokkközepet..párban.. az 100 100alék..ahogy rély is mondja..
én azért nem vergődtem a szelepekkel mert igaz hogy egy rugós de az 525sx ben is acél szelepek vannak k4 óta...remélem birja is még sokáig

a 18as kerék...hát azt eltudom magyarázni..de leirni a hatásmehanizimusát csak tolsztolyi magasságokban tudom...
Tudod mit,szedjed szet a ket blokkot darabokra,fogjal egy sublert,aztan kezdjel mericskelni,az a biztos!
ja mert nem tomit majd mi ? :D
mindlyárt nézem
azt szeretném kérdezni hogy a fém szelepes exc hengerfej rámegy sx blokkra ? vagy sx be is vehetek fém szelepeket ?
ill hogy enduroba miért olyan fontos a 18 as hátsókerék
?
egyeb sohaj?

ez nem lego teee

a blokkfelet alt parban szoktak,be is vannak szamozva
rakok fel sx 525 sztárolós extrémendurós vidit...
lyaú?
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube
.com/watch?v...

http://www.youtube.com/watch?v...

azé mer esiksz a tulajdonos nem mindég esiksz
csak itt széditeneke hogy titan szelebb drágább meg ha nem álitgatom állandoan leszakadhat , fém szelepet kevesebszer kell állitani

..... most azon az állásponton vagyok hogy az sx blokba beleteszek 6 os váltot és karbistól elektronikástól átteszem , teszek bele töltötekercset és feszabályzót vagyis tettetek , akksit , az exc motoromba rá tudom kötni a féklámpát lámpát stb ?
vagy ott milyen bekotések vannak a blokkba az is rajtvan egy sx blokkon ?

ill azt a blokkfelet át tudom tenni amelyiken a motorszám van ? :)
még annyi lemaradt a végéről.....,de más sem
és ez nem vick..minden hajtáskor igazol
ki irta ezt
mert ez minden szó igaz
te a viktor embere vagy ....
a pénz az csak adósság
gyujtáselektornika az maradjon a motorhoz való...attól átrakhatod gyújtást meg a forgórészt...meg a töltésdolgait...
élettartma..csak olaj karbantartás és hozzáálás függő!
gondolod hogy mert sx kispórolják az élettartamot..nem nem...
csak a tulajok hiszik hogy sx és akkor egyből hidegen is lehet veretni nyélen...
rövidebb lökettel még úgy lehet hogy a dugóközépsebessége miatt még jobb is ..az elméleti középsebességed lecsökkel akár 10%kal
tehát gynegébbolaj ia jó bele..de a nagyobb dugó meg nagyobbat üt ezért meg csak nem rakj gyengébb olajat...

élettartamot hogy határozol meg egy race motornál..?
újítani ezt a 2005 sx 525 6 gangal...a régi gazdája leszopta magát vele a sárga zöldig.. de nekem ..nekem olyan mint egy megvalósult álom...
egy két módositás után a legkomolyabb extrémendúró lett...legalábbis 2013ig bezárólag(18as kerék 6os váltó..krossz!sűrűb fokozatok hosszabb egyes!, exc tank ,nagy hűtő nagy vizpumpa, hawasi teló.. )jobb gépet még nem találtam

látom neked birja az sx blokk is ,