Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is veszek csak legyen vége az unnepeknek
indulunk motorolunk a tökivel
Nem.A jóra minek? Annak nincs semmi baja.Még. Majd ha szétmegy,vagy veszek arra is vagy elgondolkozok hogy akarok-e motorozni!
mind a ketőre vettél ?
Ilyet.Eddig bevált.Ebben is tekeredett már ki a lábam,de azért sokat tart.
Ő már nagy gyerek! Ott vannak komoly srácok ugye? A haveromnak (eredeti németek)egyszer azt mondta a saját gyereke,ha hozzá ér,feljelenti! Csak lesett az apja,mint a vettmalac. Mondtam neki,adjál neki két nyakast,aztán majd tudja hol a helye! Majd adnák neki feljelentést!
milyet ?
Nem szakadt el,csak megnyúlt az összes! Időjárásváltozáskor jó érzés!
Én vettem olyat,amibe benne van a térdvédő.Amit az orvosi boltban adnak,az baszomnagy.A gatya alá se fér be rendesen!
én fiam januárban lesz 10 éves
a német gyerekek között egy kis angyal
Akkor az kuka! Ez az egy ami olyan hogy oda tudnám adni.
szallag szakat neked is?
van ilyen ortézisem csak akkora ha rárakom még a térdvédőt mint atom
Jájáá! Mankóztam (nem mankáztam ) 4 hétig.Nem volt valami jó dolog!
Persze! Inkább ilyenek legyenek,mint a sarokba kuporogjon egész nap! Még csak 4 éves,de már vigyázzba állította az óvodát! Nem is az óvónénik kedvence,de azokat meg vigyázzba állítottam én,azóta nincs velük gond!
az a baj hogy pont a kipufogó oldali ment ell vadászni
keresztszallag ?
Nem lehet gyorskötővel összevarrni? Egyszer próbáltam meghegesztetni,de kb fél órát tartott.Mondjuk pont az oldalidomon húztam le valahonnan,lehet azért. Míg tanulgattam,egész sokáig tartottak az ilyen lánc,idom,fékkar dolgok.Mostanában egész hamar elkopnak!Elborul folyton a fagyizó előtt,aztán letörik meg lekarcolódik!
az a jó,igazi gyerekek
nálam a berg az igy lett mondom vegyünk a napaliba uj butort ááá most nem na erre én meg vettem az uj motort azt a drz meg eladtam
Pedig az vagyok,már többször mondták.
Nekem is szétfordult a bal,6 éve.Nem valami jó érzés.Vegyél lábgépet,én is abban motorozok meg snowbordozok.Nem véd meg mindentől,de sokat számít.
Fel vannak húzva rendesen,főleg a kisebbik a fiú. Igazi terrorista!
Le sem tagadhatnám őket!
ne légy irigy
El tudná tapsolni szerintem egy óra alatt. Új függöny,ülőgarnitúra,asztal,étkezőbe asztal székek,szekrény....... Nem is lenne elég,csak egy részére,vagy még annyira se!